Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیکر شهید «محمد جواد تندگویان» پس از سال‌ها اسارت ۲۹ آذر سال ۱۳۷۰ از عراق به میهن اسلامی بازگشت و در آغوش ملت ایران قرار گرفت. خبرگزاری میزان - شهید«محمد جواد تندگویان» از سرداران لشکر اسلام و شهید سرافراز دوران دفاع مقدس قطره‌ای از اقیانوس ولایت‌مداری رزمندگان اسلام در دوران هشت سال دفاع مقدس بود، شهید تندگویان یکی از اساتید دانشگاه دفاع مقدس، درس ایثار، شهادت، ولایت‌مداری به نسل‌های آینده و درس استکبار ستیزی به آزادگان جهان را در اسارت داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



شهید«محمد جواد تندگویان» وزیر نفت کابینه شهید بزرگوار «محمد علی رجایی» برای دفاع از انقلاب، نظام جمهوری اسلامی، حیثیت و ناموس ملت ایران، صندلی ریاست را با سنگر دفاع از اسلام و نظام جمهوری اسلامی عوض کرد و نشان افتخار ایثار، ولایت‌مداری و شهادت را بر سینه زد، ایشان اثبات کرد دفاع از نظام، پیروی از ولایت فقیه و رهبری یک اصل مهم است و به همه کُرسی‌های خدمت ارجعیات دارد.

شهادت در اسارت، مدال زینبی بودن شهید تندگویان
تقارن بیست و نهمین سالگرد ورود پیکر پاک و مطهر شهید محمد جواد تندگویان با میلاد با سعادت حضرت زینب کبری(س) معنای زیادی دارد، شهادت در اسارت، مدال زینبی بودن این شهید بزرگوار دوران دفاع مقدس است، اسرا و شهدای ما زائران واقعی کربلا و حرم مطهر امام حسین (ع) و حضرت عباس(ع) بودند، شهید تندگویان در اسارت ایثار و ولایت مداری رابه آزادگان جهان دیکته کرد.

شهید تندگویان در اسارت، اهمیت دشمن شناسی را نشان داد
شهید تندگویان در دوران اسارت مقابل رژیم بعث عراق اهمیت دشمن شناسی را نشان داد، سختی اسارت باعث نشد تا این سردار رشید اسلام از مواضع اسلام و نظام جمهوری اسلامی فاصله بگیرد، شهادت در اسارت، مدال افتخار بر سینه شهید تندگویان است.

اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران حاصل ایثار، شهادت شهدای تاریخ انقلاب اسلامی
اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران در حوزه‌های مختلف به ویژه دفاعی و امنیتی، حاصل ایثار، شهادت شهدای تاریخ انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و امروز الگوی جدید دفاع مقدسی دیگر با عنوان دفاع از حرم اهل بیت(ع)است، ولایت مداری، پشتیبانی از رهبری، دفاع از اسلام و نظام جمهوری اسلامی نکات مهم و طلایی در وصیت‌نامه شهداست و باید در مسیر زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا ، عمل کننده به وصیت این پرچمداران مدافع اسلام و نظام باشیم.

پیکر شهید «محمد جواد تندگویان» پس از سال‌ها اسارت ۲۹ آذر سال ۱۳۷۰ از عراق به میهن اسلامی بازگشت و در آغوش ملت ایران قرار گرفت.   بیشتربخوانید: تجهیز نیروی دریایی ارتش به سامانه‌های عملیاتی متناسب با تهیدات

انتهای پیام/

برچسب ها: شهید محمد جواد تندگویان دفاع مقدس

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: شهید محمد جواد تندگویان دفاع مقدس شهید محمد جواد تندگویان نظام جمهوری اسلامی شهادت در اسارت شهید تندگویان اسلام و نظام ولایت مداری دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۷۸۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین «زنگ سپاس معلم» در مشهد برگزار شد

به گزارش قدس خراسان به نقل از اداره روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، یعقوبعلی نظری سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت طی آیین زنگ سپاس معلم که در هنرستان کار و دانش جمال نصیرزاده مشهد برگزار شد، اظهار کرد: این موجب افتخار است که در این مدرسه حضور پیدا کنم و یادی کنیم از همه کسانی که در گذشته هم مشغول تعلیم بودند، هم معلمانی که مشغول تلاش بودند و تمام کسانی که در اینجا علم آموختند.

استاندار خراسان رضوی افزود: هفته گرامیداشت معلم را محضر معلمان عزیز تبریک می‌گویم و از تلاش‌ها و زحمات آنان در نقاط مختلف استان، صمیمانه قدردانی می‌کنم. 

وی با اشاره به خاطرات دوران تحصیل خود تصریح کرد: از سال ۵۴ تا سال ۵۸ در همین مدرسه و در رشته علوم تجربی تحصیل می‌کردم. بر این اساس سال ۵۶ در همین مدرسه با انقلاب آشنا شدم. 

نظری ادامه داد: تعداد شهدایی که این مدرسه تقدیم انقلاب کرده است را نمی‌توان دقیق گفت اما یکی از شهدای انقلاب در این مدرسه شهید جهانگیر نارنجی است که ما در یک میز با یکدیگر مشغول تحصیل بودیم و ایشان با توجه به فعالیت‌هایی که داشت و رفاقت صورت گرفته، موجب آشنایی بیشتر من با انقلاب شد.

استاندار خراسان رضوی تاکید کرد: بعد از انقلاب شهید نارنجی وارد جهاد شد و در دفاع مقدس هم نهایتا به شهادت رسید. باید گفت انشاء‌هایی که این شهید بزرگوار در این مدرسه می‌خواند فوق العاده موثر در شکل‌گیری فکر و نگاه دانش‌آموزان بود.

وی با بیان اینکه اوایل مهر سال ۵۷ در محوطه این مدرسه شعارهای انقلابی آغاز شد، یادآور شد: پس از تعطیلی کلاس‌ها و مدرسه، راهپیمایی‌های انقلابی آغاز گردید که نهایتا منجر به پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی شد.

نظری خطاب به دانش‌آموزان اظهار کرد: شما دانش آموزان با توجه به خون‌های با برکت شهدای انقلاب اسلامی، این مسیر را ادامه خواهید داد و برخلاف سخنان معاندین و دشمنان این ملت؛ مسیر انقلاب اسلامی در حال طی شدن است و قله‌های افتخار را در همه ابعاد ان‌شاءالله طی خواهیم کرد.‌ همچنین مشکلات و مسائل اقتصادی با استحکام پایه‌های علمی و مباحث زیرساختی حل خواهد شد و شاهد خواهیم بود که گذشته افتخار آمیز این ملت، مردم و این معلمان عزیز به آینده منور ختم خواهد شد. لذا این امر موجب افتخار ایران اسلامی خواهد بود.

دیگر خبرها

  • گناوه میزبان شهید دوران دفاع مقدس خواهد بود
  • تشییع و خاکسپاری پیکر ۲۰ شهید دفاع مقدس در ۹ استان‌
  • تشییع پیکر شهید رنجنوش، شنبه ۱۵ اردیبهشت در همدان
  • آئین تجدید میثاق با شهدا در گناوه برگزار شد
  • یادواره‌های شهدا، دشمن‌ستیزی را در دلها زنده نگه می‌دارد
  • پوستر ویژه سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری (ره)
  • شناسایی هویت شهید دفاع مقدس
  • آیین «زنگ سپاس معلم» در مشهد برگزار شد
  • تغییر در میزبانی استان کرمان از شهدای گمنام
  • افتخار دستگاه آموزشی آران و بیدگل ۳۶ شهید معلم است