Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-ضرغامی: «اصلا من اصولگرا نیستم. اشکال بزرگ ما این است که یک پوست خربزه از ابتدا زیر پای ما انداخته اند که موضع می‌خواهی بگیری، یا اصلاح‌طلبی یا اصولگرا. من تقسیم‌بندی‌های خودم را دارم. من در سیاست آدم‌ها را به مرد و نامرد تقسیم کردم. تا دلتان بخواهد در اصولگرایان آدم نامرد داریم. سیاست‌مداران به مرد و نامرد تقسیم می‌شوند که در هر دو دسته اصولگرا و اصلاح‌طلب وجود دارند».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وقتی اصولگرایان می‌خواهند برای کسب رأی اپوزیسیون بخشی از قدرت شوند، ساده‌ترین راه این است که هویت سیاسی خود را انکار کنند؛ این شیوه‌ای بود که محمود احمدی‌نژاد پایه گذاشت. این سال‌ها عزت‌الله ضرغامی با حشو و زوائدی شیوه او را به شکل عیب‌یابی‌شده و با درجات خفیف‌تری اجرا می‌کند. احمدی‌نژاد در سال‌های آخر قدرت هم منکر سابقه اصولگرایی‌اش شده بود و حتی منکر این نکته شد که با حمایت‌های آن‌ها به قدرت رسیده بود.

حالا محسن رضایی هم که زمزمه‌های آمدنش شنیده می‌شود، حمله هم‌زمانی به اصولگرایان و اصلاح‌طلبان کرده و گفته باید تیمی مثل ماهاتیر محمد تشکیل دهیم.

به گزارش ایسنا، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: به یک تیم اقتصادی که درگیر بازی‌های سیاسی نشود و مردم را وارد اقتصاد کند، نیازمندیم. محسن رضایی در گفت‌وگوی تلویزیونی اظهار کرد: با بحث اصولگرایی- اصلاح‌طلبی، مشکلات کشور به صورت ریشه‌ای قابل حل نیست. این بازی پایان یافته است. اگر بازیگران عرصه سیاست هنوز متوجه نشده‌اند که این بازی نمی‌تواند کشور را اداره کند، یا علتش این است که توجه ندارند یا متوجه هستند و از بس درگیر مسائل ذهنی خود هستند، احساس مسئولیت خود را از دست داده‌اند.

وی ادامه داد: ما نیاز به تیم قوی و کارآمد اقتصادی از قوی‌ترین مردان کشور داریم. این تیم از هر گروهی که می‌خواهد باشد؛ مشروط بر اینکه در چارچوب سیاست‌های کلی مقام معظم رهبری سکان اقتصاد کشور را در دست بگیرند؛ مانند تیمی که آقای ماهاتیر محمد تشکیل داد یا تیمی که در کره‌جنوبی حدود ۳۷ سال پیش شکل گرفت. رضایی افزود: تیم اقتصادی حدود هفت تا ۹ نفر بیشتر نیست. قوی‌ترین مردان ما مشخص شوند. حالا هرکسی می‌خواهد رئیس‌جمهور شود، بشود؛ اما خود را پاسخ‌گوی واقعی مردم بداند و از قوی‌ترین نیروهای مردم استفاده کند. وی تأکید کرد: به یک تیم اقتصادی که درگیر بازی‌های سیاسی نشود و مردم را وارد اقتصاد کند، نیازمندیم. مردم ما الان تماشاچی هستند.

ضرغامی بارها به اینکه اصولگرا نیست اشاره کرده، درحالی‌که سابقه سیاسی‌اش به‌ویژه عملکرد چندین‌ساله‌اش در صداوسیما قابل کتمان و ازیادرفتنی نیست؛ سازمانی که همواره ملک طلق اصولگرایان بوده است. اما او این روزها می‌گوید: «اصلا من اصولگرا نیستم. اشکال بزرگ ما این است که یک پوست خربزه از ابتدا زیر پای ما انداخته اند که موضع می‌خواهی بگیری، یا اصلاح‌طلبی یا اصولگرا. من تقسیم‌بندی‌های خودم را دارم. من در سیاست آدم‌ها را به مرد و نامرد تقسیم کردم. تا دلتان بخواهد در اصولگرایان آدم نامرد داریم. سیاست‌مداران به مرد و نامرد تقسیم می‌شوند که در هر دو دسته اصولگرا و اصلاح‌طلب وجود دارند».

برای همین هم لازم می‌بیند این روزها برخی رفتارها و اظهارنظرهایی از خود نشان بدهد که نشانگر وسط لحاف ایستادن است؛ مثلا صبحانه با چهره‌های سیاسی اصلاح‌طلب یا دعوت از فرزند کروبی برای صبحانه. سایت اصولگرای مشرق نوشته بود: «عزت‌ا... ضرغامی، فعال اصولگرا و رئیس اسبق سازمان صداوسیما، به‌تازگی در اشاره‌ای تلویحی به انتخابات ۱۴۰۰ گفته است: اگر سال بعد تأیید صلاحیت نشوم، به خاطر حضور آملی‌لاریجانی در شورای نگهبان است!». او همچنین اظهار می‌کند: برای انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ آماده‌ام. حداقل یک سال است به‌طور مستمر جلسات اقتصادی برای اداره کشور دارم.

حزب مؤتلفه هم که سنتی‌ترین حزب اصولگراست و سال‌ها در آرزوی به‌دست‌گرفتن دولت است و در بزنگاه هر انتخابات از نامزد حزبی سخن می‌گوید، بدش نمی‌آید از این سبقه فاصله بگیرد؛ شاید برایش آمد داشت و بالاخره راه ورودش به پاستور باز شد. پیش‌تر اسدالله بادامچیان، دبیرکل مؤتلفه، در حساب توییتری خود با هشتگ اصولگرایی، اصلاح‌طلبی، مردم و طرحی نو نوشت: «در آغاز دهه پنجم جناح‌بندی‌ها شکل دیگری می‌گیرد. اصولگرایی با تعریف فعلی فاقد انسجام‌بخشی و امیدواری برای مردم است. اصلاح‌طلبی هم که به ناامیدی‌ها انجامیده است. پس طرحی نو باید...».

منبع: روزنامه شرق

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد اصلاح طلبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۷۹۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم سازوکار مشارکت مردم در بخش مولد را تسهیل خواهد کرد

خلیل بهروزی فر عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار قدس با اشاره به ویژگی های ‌لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم و ضرورت بررسی این لایحه در مجلس گفت:لایحه مالیات های مستقیم به نظر می رسد یک لایحه با احکام موثری باشد انهم در راستای اهدافی که نظام برای رشد اقتصادی کشور در نظر گرفته است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه رشد تولید می تواند کشور را از واردات کالاهای خارجی بی نیاز کند، بیان کرد:به واسطه حمایت از بخش تولید ما می توانیم تجهیزاتی که از خارج وارد می شود را خودمان تولید کنیم و مانع از خروج ارز شویم.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به شعار جهش تولید با مشارکت مردم، بیان کرد: این شعار یک اصل بوده و می تواند اینده کشور را به درستی ترسیم و یک بارقه امیدی در جهت رونق اقتصادی باشد.

بهروزی فر با بیان اینکه اجرای صحیح ‌لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم می تواند جلوی فرارهای مالیاتی را گرفته و سایر مشکلات را نیز برطرف کند، بیان کرد: حمایت های مالیاتی پیش بینی شده در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم می تواند در راستای رونق تولید داخلی و سرمایه گذاری در مناطق محروم بسیار موثر باشد چراکه  این سرمایه گذاری می تواند شاخصه های این مناطق را به درستی ارتقا دهد و لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم سازوکار مشارکت مردم در بخش مولد را تسهیل خواهد کرد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه متاسفانه مناطق محروم به شاخصه های حداقلی نیز دست پیدا نکرده اند، تاکید کرد: یکی از دلایلی که سرمایه گذار جهت سرمایه گذاری به این مناطق، رجوع نمی کند، دریافت مالیات های سنگین است  از این رو معافیت های که در این لایحه برای سرمایه گذاری در مناطق محروم در نظر گرفته شده است،بسیار عالی است و باید شرایط بدین نحوه می شد.

وی تاکید کرد: ما نباید از سرمایه گذاری که اهلیت دارد و به دنبال رونق اقتصادی و تولید در مناطق محروم است، مالیات اخذ کنیم. بنده مطمئن هستم اگر سه قوه در برخورد با قانون گریزان، لایحه فوق را مبنا قرار دهند، حتما جلوی فرارهای مالیاتی گرفته شده و امیدی برای آینده کشور ترسیم خواهد شد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اگر لایحه فوق را مبنای کار قرار داده و به درستی آن را اجرایی کرده و احکام مناسبی در راستای حمایت از تولید در آن پیش بینی کنیم، حتما افق روشنی در رابطه با مباحث اقتصادی ، اشتغال جوانان و همچنین تولید و سرمایه گذاری در مناطق محروم پیش روی خواهیم داشت.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این لایحه می تواند سازوکار مشارکت مردم در اقتصادی را تسهیل کند، بیان کرد: همواره وقتی مردم به موضوعات ورود می کنند، ما در آن بخش ها پیروز می شویم.به هرحال اگر این لایحه اجرایی و مصوب شود عدالت مالیاتی در کشور رخ خواهد داد.

وی تاکید کرد:هر کشوری در سطح دنیا که پیشرفت و توسعه داشته است، از طریق رونق تولید به توسعه دست پیدا کرده اند و یکی از الزامات حمایت از تولید هم معافیت و کاهش های مالیاتی است. بنابراین این لایحه می تواند ترسیم کننده عدالت مالیاتی در کشور باشد.

دیگر خبرها

  • لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم سازوکار مشارکت مردم در بخش مولد را تسهیل خواهد کرد
  • بهترین راه برای حمایت از کارگران اصلاح «قانون کار» است
  • جنجال نظرات مهدی نصیری درباره شاهزاده پهلوی و اپوزیسیون!
  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟
  • وزیر کشور : تقسیم استان تهران به ۲ استان شرقی و غربی
  • حمله شدیدالحن سایت اصولگرا به ذوالنوری | به چه حقی "شورایعالی سران قوا" که دستور رهبری است را خلاف می‌دانی!
  • پیگیر اصلاح قانون شوراها در کشور هستیم
  • حضور نماینده خانم از تهران در مجلس اهمیت زیادی دارد
  • پایتخت تقسیم می شود؟
  • بنیه اقتصادی با تولید اصلاح می‌شود