Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)،  مرکز ورزش و پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی با همکاری برخی از مراکز علمی و ورزشی، رویداد فناورانه ورزشی را با موضوع ساخت و حمایت از اپلیکیشن های ورزشی برگزار کردند. در اولین دوره از ارائه طرح ها و محصولات فناورانه که روز شنبه 29 آذرماه در مرکز ورزش دانشگاه آزاد برگزار شد، تیم‌های شرکت کننده در حضور داوران و به صورت آنلاین به دفاع از طرح ها پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست داوری، عباس لشکری رئیس مرکز ورزش دانشگاه آزاد اسلامی، محمدجواد صدری مهر مدیرکل تجاری سازی و پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد و مریم مصلح دبیر رویداد و مسئول حوزه فناوری حضور داشتند و به بیان دیدگاه های خود پیرامون اهمیت این رویداد و چگونگی ارائه و داوری طرح ها پرداختند. 

تجاری سازی، رقابت پذیری، تولید اپلیکیشن، برندسازی، استارت‌آپی بودن طرح، جامعیت نرم افزار و طرح ها، نوآورانه و فناورانه بودن، تولید محتوای تخصصی و اختصاصی، جلوه های بصری مناسب و جذاب، قابلیت درآمدزایی، مشخص بودن جامعه هدف، کسب مجوزهای لازم از سازمان های مختلف مرتبط، ایده پردازی مناسب با جامعه و بازار هدف، ارائه روش های مناسب و استاندارد در ورزش و دارا بودن تیم تخصصی ورزشی و پزشکی برای مشاوره از جمله مولفه های مهم برای ارزیابی طرح ها از دید هیات داوران بود. 

در این رویداد آنلاین همچنین؛ ساسان صعودی؛ مسول سلامت و تندرستی رویداد و عضو هیئت علمی واحد علوم پزشکی، مهسا راد؛ مسئول حوزه ورزش مرکز، زهرا شمس؛ هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی تهران غرب، عباس خدایاری؛ هیئت علمی واحد کرج، مهدی اسلامی؛ عضو هیئت علمی واحد تهران غرب، حمید مهدی؛ مدیر فناوری پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد و ترمه ترجمان؛ عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه آزاد به عنوان اعضای هیات داوران حضور داشتند و به ارزیابی تخصصی طرح ها پرداختند. 

براساس این گزارش، ادامه داوری طرح های ارسالی به رویداد فناورانه ورزش در روزهای آینده با ترکیب همین هیات داوران ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/

کد خبر: 1084590 برچسب‌ها مرکز ورزش و تربیب بدنی دانشگاه آزاد اسلامی امیر عباس لشگری پارک علم و فناوری

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی پارک علم و فناوری مرکز ورزش طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۷۹۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست «اقلیم، طبیعت، بیان هنری» برگزار شد/ نگاه فلسفی به زیبایی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی موزه هنرهای معاصر تهران، در ابتدای نشست تخصصی «اقلیم، طبیعت، بیان هنری» که ۸ اردیبهشت در سالن سینمای موزه هنرهای معاصر تهران برگزار شد، امیر دستمردی دبیر جلسه ضمن خوشامدگویی به استادان، هنرمندان و سخنرانان، توضیحاتی درباره موضوع جلسه، رابطه اقلیم، طبیعت و بیان هنری ارایه داد و بر اهمیت این موضوع در خلق آثار هنری تاکید کرد.

در ادامه این نشست، شهریار زرشناس عضو هیات‌علمی دانشگاه سوره به‌عنوان اولین سخنران به موضوع تطور مفهوم فلسفی طبیعت و نسبت آن با تغییر مفهوم زیبایی در عوالم تاریخی غرب پرداخت.

همچنین زرشناس به مقایسه و بررسی معنا و مفهوم طبیعت و زیبایی در عوالم باستان، قرون وسطی و دوران مدرن پرداخت و تلاش کرد مقایسه‌ای فلسفی بین عوالم مختلف در نسبت با مفهوم طبیعت داشته باشد.

مسیحا ربیعی عضو هیات‌علمی دانشگاه تهران، دومین سخنران این نشست، صحبت‌های خود را با موضوع نقد جغرافیایی هنر آغاز و به اهمیت جغرافیا و فضا در قرن حاضر تاکید کرد و با مرور نقاشی‌هایی از بروگل، مانه، ترنر، سهراب سپهری و ابوالقاسم سعیدی به بسط نظریات خود در این حوزه پرداخت.

کیوریتور نمایشگاه «بر فراز دشت» در مورد موقعیت جغرافیایی به‌عنوان یک حالت ذهنی نه صرفا یک مکان فیزیکی در این آثار صحبت کرد و بر اهمیت نقشه جغرافیایی ذهن هنرمند مقدم بر نقشه اصلی و واقعی تاکید کرد.

سومین سخنران این نشست سمیه رمضان‌ماهی عضو هیات‌علمی دانشگاه سوره درباره انطباق‌پذیری فرهنگی با طبیعت‌گرایی شاعرانه و خیال‌انگیز در هنر مدرن ایران صحبت‌های خود را آغاز کرد و در ادامه مروری بر آثار به‌نمایش‌درآمده در نمایشگاه «بر فراز دشت» داشت و به‌صورت موردی چند اثر را شرح دادند.

در پایان نشست، جلسه پرسش و پاسخ با حضور هنرمندان و استادان برگزار شد.

کد خبر 6091231

دیگر خبرها

  • ۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • رویداد استارتاپی شتاب در قم به کار خود پایان داد
  • نشست «اقلیم، طبیعت، بیان هنری» برگزار شد/ نگاه فلسفی به زیبایی
  • اولین جلسه هیئت مدیره استقلال با هلدینگ خلیج فارس
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • هم اندیشی علمی مساله حجاب؛ حکمرانی نرم و سخت برگزار می شود
  • تحصیل در دانشگاه آزاد ممسنی با کمترین هزینه/ تعامل با شهرداری نورآباد براساس رویکرد فناوری
  • برخی جو سازی‌ها در زمینه اخراج استادان صحت ندارد
  • وزیر علوم، تحقیقات و فناوری وارد فرودگاه یاسوج شد
  • نشست «سواد بصری در مد و لباس» برگزار می‌شود