Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین - اکرم شعبانی؛ به نظر می‌رسد پس از یک صعود چشمگیر در بازار فلزات گرانبها، ثبات قیمت در این بازار پدیدار شده باشد. روند صعودی قیمت طلا با تایید سیاست تسهیل پولی از سوی فدرال رزرو و افزایش امید به تصویب بسته دوم محرک مالی ایالات متحده، در شرایط بهتری قرار گرفته است. اگرچه در معاملات روز گذشته که آخرین روز معاملاتی هفته هم بود طلای آتی فوریه با کاهش 0.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

60 دلاری به قیمت 1890.10 دلار و نقره آتی مارس در بازار کومکس نیویورک با 0.076 دلار کاهش به قیمت 26.11 دلار در هر اونس معامله شد.

بازارهای جهانی سهام روز گذشته روند ترکیبی داشتند. در ایالات متحده هر سه شاخص اصلی اما آخرین روز معاملاتی هفته را نزولی به پایان بردند. طی معاملات طول هفته و پیش از آغاز تعطیلات کریسمس و پایان سال ریسک پذیری معامله گران و سرمایه گذاران افزایش قابل توجهی یافته است. این در حالی است که پس از پایان جلسه FOMC مشخص شد که فدرال رزرو ایالات متحده سیاست تسهیل پولی خود را حداقل تا دو سال آینده تمدید کرده است.

همزمان کنگره در حال نزدیک شدن به توافق در مورد بسته دوم محرک مالی برای خانوارها و مشاغل آمریکایی است. در عین حال امید نسبت به ایجاد یک توافق میان اتحادیه اروپا و انگلیس پیش از تکمیل روند برگزیت افزایش یافته است؛ اینها اخبار خوبی است که در حال حاضر بازار بر روی آنها متمرکز شده اما گفته می‌شود همزمان اتفاقات منفی در حال به وقوع پیوستن است: افزایش موارد ابتلا به کووید - 19 در ایالات متحده که ممکن از پیش از تزریق گسترده واکسن به وخامت بیشتری برسد، ممکن است ضربه جدیدی به اقتصاد جهانی وارد کند که ناشی از شروع دوباره محدودیت‌ها خواهد بود.

از جمله ویژگی‌های بازار طی هفته گذشته افزایش یکباره قیمت بیت‌کوین و برخی دیگر از رمزارزها و ثبت رکوردهای جدید بود. این محرک جدید بازارهای مالی بازبینی‌های متفاوتی از سوی سرمایه گذاران دریافت کرده است. برخی بیت‌کوین را طلای جدید می‌خوانند اگرچه انتقادات زیادی هم به این دیدگاه وارد شده است، از جمله آنکه قطعی اینترنت و یا هر مشکلی در سیستم کامپیوتر می‌تواند این دارایی را تحت تاثیر قرار دهد. همچنین روز گذشته بانک ژاپن در جلسه سیاست پولی خود اعلام کرد برنامه دارد تا خرید اوراق قرضه را افزایش داده و همچنین برنامه امداد همه گیر در پی شیوع کرونا را تا شش ماه دیگر تمدید کند.

شاخص دلار آمریکا روز گذشته پس از رسیدن به پایین‌ترین سطح دو سال و نیم گذشته در یک جهش شدید قرار گرفت؛ در بازارهای مهم خارجی قیمت نفت خام آتی ژانویه نیمکس اندکی کاهش یافت و به قیمت 48.30 دلار در هر بشکه معامله شد؛ بازده معاملات آتی خزانه داری آمریکا (اوراق قرضه ده ساله) در محدوده 0.92 درصدی معامله شد.

(نمودار روند حرکت 24 ساعته قیمت طلا)

از دیدگاه فنی، روند صعودی طلای آتی فوریه از مزیت فنی کلی کوتاه مدت برخوردار است. هدف بعدی صعودی قیمت طلا دستیابی به سطح مقاومت ثابت و بالاترین سطح قیمت معاملات ماه نوامبر یعنی 1973.30 دلار در هر اونس و هدف بعدی نزولی قیمت‌ها رسیدن به زیر سطح پشتیبانی کامل 1820 دلار است که کمترین سطح قیمت معاملات هفته بوده است. بر اساس معاملات انجام شده در روزهای اخیر سطح مقاومت نخست طلا در بالاترین سطح قیمت هفته یعنی 1902 و سطح مقاومت دوم 1910 دلار عنوان شده در حالی که سطح پشتیبانی اول کمترین سطح قیمت معاملات روز گذشته یعنی 1881.90 دلار و سطح پشتیبانی دوم 1865.90 دلار در هر اونس مشاهده شده است.

(نمودار روند حرکت 24 ساعته قیمت نقره)

روند صعودی نقره آتی مارس از مزیت فنی کلی کوتاه مدت برخوردار است. هدف بعدی صعودی قیمت نقره رسیدن به سطح مقاومت ثابت 28 دلار در هر اونس و هدف بعدی نزولی قیمت‌ها رسیدن به زیر سطح پشتیبانی کامل 24 دلار در هر اونس است. بر اساس معاملات انجام شده در روزهای اخیر، سطح مقاومت نخست نقره بالاترین قیمت معاملات هفته جاری یعنی 26.305 دلار و سطح مقاومت دوم 26.50 دلار در هر اونس مشاهده شده در حالی که سطح پشتیبانی نخست بر روی 25.865 دلار و سطح پشتیبانی دوم بر روی 25.335 دلار در هر اونس قرار گرفته است.

پربیننده ترین پیش بینی قیمت طلا و سکه در هفته پیش‌رو/ بررسی نوسان بازار طلا در آذرماه قیمت دلار ۲۷ آذر ماه ۱۳۹۹ قیمت دلار ۲۹ آذر ماه ۱۳۹۹ سقوط همه بازار‌ها در هفته آخر آذر/ سرمایه‌گذاران بورسی بیشترین زیان را داشتند پیش بینی قیمت دلار برای فردا ۲۹آذر ماه/ بازار ارز به ثبات رسیده است؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: قیمت طلا قیمت طلا قیمت نقره دلار سرمایه گذاران سیاست پولی فلزات قیمت طلا فدرال رزرو بازار طلا نرخ طلا قیمت نقره فلزات گرانبها بازار نقره ایالات متحده روز گذشته قیمت طلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۸۰۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال بازگشت دلار به کانال ۶۱ هزارتومانی

امتداد - بررسی‌های به عمل آمده از بازار ارز غیررسمی تهران در هفته‌ای که گذشت گویای آن است که نرخ دلار آزاد در هفته نخست اردیبهشت ۲.۸۳ درصد کاهش یافته است.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد، بررسی‌های به عمل آمده از بازار ارز غیررسمی تهران در هفته‌ای که گذشت گویای آن است که نرخ دلار آزاد در هفته نخست اردیبهشت ۲.۸۳ درصد کاهش یافته است. از بین رفتن ریسک‌های سیاسی در اخبار سبب شده حجم تقاضای بازار آزاد کاهش یابد. از سوی دیگر مال‌دارها نیز با ترس از تشدید روند کاهشی، اقدام به فروش دارایی‌های خود کرده‌اند.

بازار ارز و طلا در هفته‌ای که گذشت افت نرخ نسبتا قابل توجهی را تجربه کرد. در حالی که قیمت هر برگ دلار آزاد در بازار روز پنج‌شنبه ۳۰ فروردین ماه در کانال ۶۵ هزار تومانی معامله می‌شد، قیمت این ارز در روزهای پایانی هفته نخست اردیبهشت در کانال ۶۳ هزار تومانی ثبت شد. این در حالی است که سکه طلا در روند کاهشی دلار را پشت سر خود قرار داده و در همین مدت زمان ۵.۵۶ درصد افت کرده است. تحلیلگران بازار تهران عامل این روند کاهشی بازار را در پارامترهای سیاسی دنبال می‌کنند.

دنیای اقتصاد نوشت:به عقیده این افراد رشد قیمتی که بازار در هفته‌های اخیر تجربه کرده بود، پشتوانه معاملاتی نداشت و صرفا با تشدید هیجانات اتفاق افتاد. در نتیجه در زمان تخلیه این هیجانات، حمایت محکمی در بازار مشاهده نمی‌شود و افت نرخ به راحتی صورت می‌پذیرد. از سوی دیگر همراه شدن فروشندگان در بازار این روند را تشدید می‌کند. بسیاری از افرادی که در روزهای هیجانی بازار اقدام به خرید ارز در نرخ‌های بالا کردند، اکنون با هدف ضرر کمتر اقدام به عرضه دارایی‌های خود کرده و افت سطح تقاضا در کنار افزایش سطح عرضه به تشدید روند کاهشی دامن می‌زند. بررسی‌ها نشان می‌دهد که در زمان انتشار نخستین ریسک‌های سیاسی قیمت شاخص ارزی در کانال ۶۱ هزار تومانی معامله می‌شد. در نتیجه برخی از فعالان بازار معتقدند که اگر کلیه هیجانات از بازار تخلیه شود امکان حضور مجدد نرخ اسکناس آمریکایی در کانال مذکور وجود دارد.

سکه جا زد، دلار ادامه داد
روند بازارهای ارز و طلا در روز پنج‌شنبه ۶ اردیبهشت متضاد بود. دلار آزاد که در راستای روند کاهشی جدید خود در بازار روز چهارشنبه به رقم ۶۴هزار تومان رسیده بود، بازار پنج‌شنبه را نیز با افت نرخ پشت سر گذاشت و در این روز حدود ۵۵۰تومان کاهش یافت تا در رقم ۶۳ هزار و ۴۵۰تومان معامله شود. گفتنی است که آخرین روز حضور دلار در این نرخ ۲۱ فروردین بود. اما برخلاف روند کاهشی دلار، قیمت شاخص‌های طلایی بازار تهران در روزهای پایانی هفته گذشته افزایشی بود. هر قطعه سکه طلا طرح جدید در بازار پنج‌شنبه با رشد ۵۰۰ هزار تومانی به رقم ۴۲میلیون و ۴۰۰هزار تومان رسید. ربع سکه طلا نیز در این روز رشدی ۱۰۰هزار تومانی را تجربه کرد و در رقم ۱۵ میلیون و ۱۰۰هزار تومان داد و ستد شد. به عقیده برخی از تحلیلگران بازدهی‌های هفتگی منفی ۵.۵۶ درصدی سکه و منفی ۲.۸۳درصدی دلار، این اصلاح نرخ سکه را توجیه می‌کند. البته نوسانات طلای جهانی را نیز می‌توان دیگر عامل تغییر روند بازار سکه دانست.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • بازار رمزارز‌ها / سقوط بیت‌کوین و اتریوم پیش از رویداد هنگ‌کنگ
  • روند نزولی قیمت دلار شروع شده است
  • ادامه روند کاهشی قیمت دلار در بازار
  • سکه ۴۰ میلیون تومان شد ؛ کاهش قیمت طلا ادامه دارد ؟
  • ریزش قیمت دلار تا ۵۸ هزار تومان!
  • حقوقی‌ها از بازار سرمایه دست کشیدند/ بورس سرخ‌پوش شد!
  • بازگشت دلار به کانال ۵۰ هزار تومان
  • خبر احتمال مذاکرات هسته ای،قیمت دلار را در بازار تهران ریخت
  • احتمال بازگشت دلار به کانال ۶۱ هزارتومانی
  • تداوم ریزش قیمت دلار و سکه در معاملات ۸ اردیبهشت