Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان ها - وزیر راه و شهرسازی با اشاره به افتتاح مرز رسمی ریمدان شهرستان دشتیاری گفت: تبادلات تجاری ایران و پاکستان افزایش می یابد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از نقطه صفر مرزی، محمد اسلامی در مراسم افتتاح مرز رسمی ریمدان شهرستان دشتیاری اظهار داشت: این پایانه مرزی به عنوان یکی از پایانه های مهم محور توسعه شرق در مسیر کریدور ترانزیتی ایران- هند و پاکستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کشور پاکستان با داشتن حدود 900 کیلومتر مرز مشترک زمینی با ایران از دیرباز به عنوان شریک تجاری در زمینه صادرات و واردات کالا مطرح است و همچنین نزدیکی اقوام و طوایف دو کشور و ارتباط آنان با یکدیگر از جایگاه مهمی برخوردار است. 

وی گفت: پیش از این ، بازارچه مرزی میرجاوه، تنها مرز رسمی و بین المللی تبادل کالا و تردد مسافران ایران و پاکستان بود که با راه اندازی مرز ریمدان ، شاهد افزایش این تبادلات خواهیم بود به خصوص این که مرز ریمدان به بنادر گوادر و  کراچی پاکستان نزدیک است. 

افتتاح مرز تجاری و رسمی ایران و پاکستان/ توسعه اقتصادی کشور با اتصال به اروپادومین نقطه مرزی رسمی بین جمهوری اسلامی ایران و پاکستان افتتاح می‌شود

افتتاح مرز پیشین شهرستان سرباز و کوهک سراوان تا دو ماه اینده

زیبده جلال، وزیر تولیدات دفاعی پاکستان نیز در این مراسم گفت: با هماهنگی هایی که عمران خان،  نخست وزیر پاکستان، انجام داده تا دو ماه آینده مرز پیشین شهرستان سرباز و کوهک سراوان به عنوان دو مرز مشترک ایران با پاکستان هم افتتاح خواهد شد. 

احمدعلی موهبتی، استاندار سیستان و بلوچستان هم افتتاح مرز ریمدان را موجب تسهیل و تسریع  جابجایی کالا و مسافر بین ایران و پاکستان بیان کرد. 

معین الدین سعیدی، نماینده حوزه چابهار در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم ابراز امیدواری کرد، راه اندازی مرز رسمی ریمدان برای مردم سیستان و بلوچستان به خصوص مردم دشتیاری که سالهاست با مشکلات ناشی از خشکسالی ها مواجه هستند، مایه خیر و برکت باشد. 

مرز ریمدان شهرستان دشتیاری، جنوبی ترین گذرگاه مرزی سیستان و بلوچستان با پاکستان است که با گوادر پاکستان، 90 کیلومتر  و با بندر چابهار در جنوب سیستان و بلوچستان 125 کیلومتر فاصله دارد. 

مساحت بازارچه مرزی ریمدان 11 هکتار  است که 7 هزار مترمربع آن به ساختمان تجاری، مسافربری، گیت های بازرسی و تاسیسات اختصاص داده شده است. 

همچنین اجرای  طرح جامع پایانه مرزی ریمدان با حضور وزیر راه و شهرسازی و مقامات پاکستان آغاز شد. 

این طرح شامل مطالعه و بررسی وضعیت موجود ، پیش بینی و طراحی امکانات  مورد نیاز این پایانه با هدف تامین، تسهیل و تسریع در امر صادرات و واردات و تردد مسافر است.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان ایران و پاکستان افتتاح مرز مرز ریمدان مرز رسمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۸۰۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر بهداشت: مراکز دندانپزشکی دولتی افزایش می‌یابد

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، بهرام عین‌اللهی، از برنامه وزارت بهداشت برای گسترش مراکز دندانپزشکی دولتی خبر داد و گفت: در دولت سیزدهم تا کنون ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در بخش دولتی ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه تلاش ما فعالیت مراکز دندانپزشکی دولتی به صورت دو یا سه نوبته در طول شبانه روز است، افزود: یکی از راه‌های تقویت خدمات دندانپزشکی، افزایش تعداد مراکز و ساعات کاری آنها در بخش دولتی است و حتی به دنبال برون سپاری خدمات دندانپزشکی هستیم تا دندانپزشکان بتوانند با استفاده از امکانات بخش دولتی، خدمات مورد نیاز را با تعرفه دولتی به مردم ارائه کنند.

بیشتر بخوانید: عین‌اللهی: درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان شد

عین اللهی، حضور در بین مردم و دیدار چهره به چهره با آنها را از برنامه‌های وزارت بهداشت در دولت عنوان کرد و گفت: در سفرهای استانی رئیس جمهور، میز ارتباطات مردمی وزارت بهداشت برای رسیدگی به مشکلات مردم برپا شده و باعث آشنایی با مشکلات مردم و اتخاذ تصمیماتی برای مقابله با کاستی‌ها می‌شود.

وزیر بهداشت، عمده مشکل مردم در این منطقه از تهران را مربوط به بیمه اتباع بیگانه فاقد شناسه و دسترسی به برخی داروهای خاص دانست و افزود: در این منطقه داروخانه‌های زیادی فعال هستند؛ اما نیاز است که خدمات دارویی تقویت و داروخانه‌های مرجع همانند ۱۳ آبان از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران، راه اندازی شود. البته برخی از مشکلات مردم این منطقه مربوط به سایر دستگاه‌های اجرایی است که به آنها منعکس می‌شود.

عین اللهی همچنین در خصوص دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص، گفت: داروها دو دسته‌اند؛ برخی از آنها جنبه درمانی و برخی دیگر جنبه نگهداری دارند. متأسفانه برخی بیماری‌های ژنتیکی، دارو و درمان مؤثری ندارند و داروهای آنها بیشتر جنبه نگهداری دارند. خوشبختانه شرکت‌های دانش بنیان داروهای مشابه خارجی را با کیفیت بالا تولید می‌کنند؛ اما برخی بیماران به استفاده از داروهای خارجی اصرار دارند که این موضوع، تخصصی و نیازمند نظرات پزشکان متخصص است اما آنچه مسلم است، نه تنها در کشور بلکه در بسیاری از کشورهای منطقه، تقاضا برای داروهای تولید شده در شرکت‌های دانش بنیان ایرانی وجود دارد.

منبع: مهر

انتهای پیام/

کد خبر: 1228471 برچسب‌ها وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

دیگر خبرها

  • همکاری‌ های ایران و کوبا در حوزه حمل‌ ونقل توسعه می‌یابد
  • افتتاح و آغاز عملیات اجرایی بیش از ۵ هزار واحد نهضت ملی مسکن
  • رشد بخش مسکن از منفی ۳.۸ در سال ۱۳۹۹ به مثبت ۴.۸ در سال گذشته
  • وزیر بهداشت: مراکز دندانپزشکی دولتی افزایش می‌یابد
  • افتتاح ۸۴۰۴ واحد نهضت مسکن ملی در آذربایجان‌شرقی
  • افتتاح بیش از هشت هزار واحد مسکونی در آذربایجان شرقی
  • وزیر راه و شهرسازی وارد تبریز شد
  • همکاری‌های ایران و پاکستان در حوزه انرژی با قوت ادامه می‌یابد
  • ارتقای روابط تجاری با افتتاح یک مسیر ریلی جدید + فیلم
  • رابطه استراتژیک برای ارتقای امنیت مرزی