Web Analytics Made Easy - Statcounter

خالد جعفری روز شنبه در کمیته استانی اعتبارات اشتغال پایدار روستایی اظهار داشت: مسیر در هر طرحی مشخص شده است و هر طرحی باید طبق ضوابط مشخص شده و در رسته‌های اجازه داده شده ایجاد شود.

وی یادآور شد:‌ تاکنون شاهد ایجاد طرح‌های جاندار و موثری در حوزه اشتغال روستایی نبوده‌ایم که بیشتر به دلیل نبود زیرساخت و عدم فراهم کردن سازوکارهای لازم بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جعفری افزود:‌در یکی از آمارها که تهیه شده نسبت ارزش طرح‌های منعقد شده بانک‌ها نسبت به سهم ابلاغی ۷۷ درصد است اما آنچه جذب شده است این را نشان نمی‌دهد و تقریبا فقط نهادهای حمایتی مانده است که رقم بالایی نیست.

وی اضافه کرد: ۱۱۴ میلیارد تومان سهم ابلاغی کردستان بود با توجه به اینکه در مراحل قبلی طرح اشتغال روستایی میزان جذب بالا بوده در این مرحله فقط امکان پرداخت ۳۴ میلیارد تومان وجود دارد این در حالی است که یکی از استان‌های همجوار در مراحل قبلی ۱۱۵ درصد از این اعتبارات را جذب کرده است اما در مرحله پنجم محدودیتی برای این استان قائل نشده‌اند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان در رابطه با طرح‌های حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: یکی از دلایل اینکه این حوزه در اولویت قرار گرفته ضرورت اهمیت به طرح‌های صنایع دستی است.

وی اظهار داشت:‌ صنایع دستی می‌تواند در روستاها اشتغال پایدار و موثر ایجاد کند که در دوره‌های قبلی این طرح، خوب در این حوزه کار نشد و میزان تسهیلات بیشتر به سمت گردشگری رفت وه حتی برخی موارد در رسته‌های تعیین شده قرار نداشتند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاع اجتماعی هم در این نشست گفت: ۱۲ هزار و ۹۳۱ مورد ثبت نام برای دریافت تسهیلات اشتغال پایدار روستایی در سامانه صورت گرفته که از این تعداد هفت هزار و ۲۱۷ طرح توسط دستگاه‌های اجرایی تایید شد.

برهان صلواتی با بیان اینکه  با تایید نهایی پنج هزار و ۴۸۶ طرح در کارگروه و کمیته فنی این تعداد به بانک ‌ها ارجاع داده شد یادآور شد: بانک‌ها هم به پنج‌ هزار و ۶ طرح تسهیلات پرداخت کرده و ۴۴۴ طرح هم در دست بررسی قرار دارد.

برچسب‌ها کردستان اشتغال زایی توسعه روستایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کردستان اشتغال زایی توسعه روستایی کردستان اشتغال زایی توسعه روستایی اخبار کنکور اشتغال پایدار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۸۰۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم دولت برای تأمین مسکن جدی است

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،محمدرضا رضایی امروز در جلسه شورای تأمین مسکن شهرستان میاندوآب که با حضور مسئولان ذی‌ربط شهرستانی و دستگاه‌های اجرایی در محل فرمانداری برگزار شد، اظهار کرد: تأمین مسکن یکی از مهم‌ترین اولویت‌های دولت بوده و دولت سیزدهم عزم جدی و راسخ برای تأمین مسکن اقشار مختلف مردم به‌ویژه اقشار کم‌برخوردار دارد.   فرماندار میاندوآب با بیان اینکه بهسازی و نوسازی مساکن روستایی یکی از اقدامات دولت در حوزه مسکن در مناطق محروم و روستایی است، افزود: افزایش سهمیه بهسازی مساکن روستایی شهرستان از یک هزار و ۲۰۰ مسکن به یک هزار و ۷۰۰ واحد، بیانگر توجه ویژه دولت به مناطق محروم و روستاییان منطقه است.   وی با اشاره به پرداخت تسهیلات مقاوم‌سازی و بهسازی مسکن در شهرستان میاندوآب، گفت: تسهیلات خوبی توسط دولت سیزدهم برای بهسازی و مقاوم‌سازی مساکن روستایی با سود ۲۳ درصد در نظر گرفته است.   رضایی تصریح کرد: تنها ۵ درصد از سود این تسهیلات ۲۳ درصدی توسط اشخاص پرداخت می‌شود و ۱۸ درصد باقی‌مانده نیز توسط دولت پرداخت می‌شود که این موضوعی قدمی مثبت در ترغیب مردم به نوسازی و بهسازی مساکن است.   فرماندار میاندوآب با اشاره به اینکه این شهرستان با پوشش ۵۵ درصدی معرفی‌شدگان برای اخذ تسهیلات، تعداد سهمیه و عملکرد بانک‌های عامل رتبه نخست استان را کسب کرده است، اظهار کرد: در زنجیره پرداخت تسهیلات مساکن روستایی تعداد معرفی شده به بانک‌ها زیاد ولی تعداد عقد قرارداد و تسهیلات پرداخت شده به‌مراتب کمتر است.   رضایی با بیان اینکه بر اساس گزارش‌های دریافتی کسانی علی‌رغم معرفی به بانک پیگیر موضوع نشده و تشکیل پرونده نداده‌اند، افزود: بنیاد مسکن موظف است طی دو هفته نسبت به تعیین تکلیف معرفی‌شدگان، سنجش میزان رضایتمندی معرفی‌شدگان از بانک‌های عامل اقدام کند.   وی افزود: بنیاد مسکن ضمن اعلام گزارش کامل از دلایل عدم مراجعه برای تشکیل پرونده و عقد قرارداد؛ راهکار مناسبی برای شناسایی و رفع مشکل نیز ارائه دهد. ارائه گزارش توسط ادارات متولی و تصمیم‌گیری و مشکلات مرتبط با موضوع مسکن از دیگر بخش‌های این جلسه بود.

دیگر خبرها

  • سطح رفاه اجتماعی در لرستان را ارتقا دهیم
  • وام اشتغال‌زایی، به نام فقرا به کام اغنیا
  • اشتغال پایدار از عوامل نگه‌داشت جمعیت است
  • ۶۴ نفر تسهیلات مشاغل خانگی در مشهد دریافت کردند
  • مشکلات مالکیت اراضی آبپخش حل شود
  • بیش از یک میلیون نفر روستایی و کشاورز در این دولت بیمه شدند
  • ثبت نام بیمه رایگان بازنشستگی مادران روستایی و عشایری تمدید شد
  • عزم دولت برای تأمین مسکن جدی است
  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است
  • تعهد اشتغال برای هزار و ۵۵۸ نفر در سمیرم