Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: در صورت تحقق تعامل صنعت و دانشگاه، جهش تولید و توسعه همه‌جانبه کشور اتفاق می‌افتد و با تکیه بر این تعامل می‌توان کشور را از تنگناهای اقتصادی نجات داد. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی ظهر امروز در دیدار با مسئولان دانشگاه پیام نور استان مرکزی با اشاره به ضرورت تعامل دانشگاه با صنعت اظهار داشت: با توجه به صنعتی بودن استان و قرار گرفتن صنایع متنوع در آن، در صورتی که تعامل دانشگاه‌ها با بخش صنعت تقویت شود می‌توان در راستای توسعه همه‌جانبه استان و کشور حرکت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تلاش در راه علم و دانش مجاهدت در راه خداست و فعالان این عرصه همواره در راستای اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی کوشیده‌اند و نام و آوازه آنها چون شهیدان سلیمانی، شهریاری و فخری‌زاده همواره می‌درخشد.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی تصریح کرد: به برکت انقلاب اسلامی پرچم علم و دانش همواره سرافراز بوده چراکه با پیروزی انقلاب اسلامی، فرصت‌های جدیدی برای افسران و سربازان دانشگاه اهل بیت(ع) فراهم شد.

دری نجف‌آبادی بیان کرد: در واقع پیروزی انقلاب اسلامی سرآغاز تحولی عظیم در ابعاد مختلف جامعه شد که با گذشت 40 سال بسیاری از کشورها از این تحولات بهره می‌برند و باید از فرصت فراهم‌شده نهایت استفاده را برد.

وی ادامه داد: امروزه دشمن به دنبال انحراف افکار و اعتقادات نسل جوان است و برای رسیدن به این هدف از ابزار فضای مجازی بهره می‌برد، بنابراین باید خود را مجهز کنیم چراکه تنها راه دفاع داشتن تجهیزات دفاعی نیست بلکه باید با حضور آگاهانه در صحنه‌های مختلف به دفاع همه‌جانبه از آرمان‌های انقلاب پرداخت.

نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌غربی: فرمایشات رهبری باید محور وحدت حوزه و دانشگاه باشدبیانیه شورای عالی انقلاب فرهنگی به مناسبت روز وحدت حوزه و دانشگاهسلامت جامعه در گروی تقویت وحدت حوزه و دانشگاه است

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی عنوان کرد: عدم توانایی در عرضه معارف اسلام ناب به زبان‌های روز دنیا یک ضعف بوده و حوزه‌های علمیه برای تقویت بیان، محتوا و زبان‌های بین‌المللی باید از دانشگاه‌ها کمک بگیرند.

دری نجف‌آبادی افزود: برجسته بودن و شهرت علمایی چون علامه طباطبایی و شهید مطهری در طول تاریخ به سبب این است که به طور کامل در تمام ابعاد مجهز و مسلح بودند و چون ستاره‌ای درخشان می‌درخشیدند و جامعه روحانیت باید از این بزرگان درس بگیرند و در همه عرصه‌ها پیشگام و پیشتاز باشند.

وی تصریح کرد: علوم انسانی، علوم اسلامی و علوم تجربی میدانی برای ایفای نقش دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه هستند چراکه پایه این 3 علوم بر مبنای اسلام ناب محمدی(ص) و مکتب اهل بیت(ع) بنا شده است.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی بیان کرد: برای دست‌یابی به توسعه کشور در انقلاب اسلامی باید به الگوهای درون‌زا و همراه با تکیه به توانمندی‌های داخلی روی آوریم چراکه تنها راه غلبه بر مشکلات تکیه بر غیرت و اراده جوانان ایرانی است و در این راستا ظرفیت‌های بسیاری وجود دارد که باید به خوبی مورد استفاده قرار گیرند.

دری نجف‌آبادی ادامه داد: در شرایط کنونی تولید داخل، تقویت و حمایت از آن و رونق بخشیدن به تولید داخل و حرکت در راستای جهش تولید یک اصل مهم برای کشور بوده و واردات هر آنچه در کشور امکان تولید دارد حرام است.

وی عنوان کرد: از این رو تعامل، همدلی و هم‌افزایی دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه یک ضرورت در راستای اعتلای انقلاب اسلامی بوده که علاوه بر خیرات و برکات فراوان سبب الگو شدن ایران اسلامی هم می‌شود.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی افزود: در صورت تحقق تعامل صنعت و دانشگاه، جهش تولید و توسعه همه‌جانبه کشور اتفاق می‌افتد و با تکیه بر این تعامل می‌توان کشور را از تنگناهای اقتصادی نجات داد.

انتهای پیام/712/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نماینده ولی فقیه در استان مرکزی انقلاب اسلامی دری نجف آبادی دانشگاه ها همه جانبه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۸۱۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه آزاد سمنان میزبان نخستین مسابقه ملی «طراحی و دوخت»

مهدی منصوری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از برگزاری نخستین دوره مسابقات ملی طراحی و دوخت با محور «لباس فرم مدارس ابتدایی دخترانه و پسرانه» در دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان (کارستان) در اردیبهشت و خردادماه سال جاری خبر داد.

وی اضافه کرد: همواره در طول تاریخ لباس بیانگر فرهنگ، قومیت، سنت، شخصیت و موقعیت اجتماعی افراد بوده، به همین دلیل ارزش و اهمیت بسیاری داشته و امروزه طراحی لباس یک صنعت جهانی است و در بسیاری از کشور‌های بزرگ و پیشرفته به‌عنوان یک تخصص برجسته شناخته‌ می‌شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان، اهداف برگزاری این مسابقه را جهت‌دهی فعالیت‌های پژوهشی و دانشگاهی در راستای اهداف صنعت کشور، به‌کارگیری آموخته‌های تئوری دانشجویان رشته طراحی لباس در تولید، یکسان‌سازی لباس مقطع ابتدایی در سراسر کشور و ایجاد زمینه‌های همکاری و بسترسازی برای نمایش توانمندی‌های طراحان برای ورود به صنعت و تولید انبوه اعلام کرد.

منصوری، تشویق، ترغیب و حمایت از طراحان برای ارائه ایده‌ها و طرح‌های ایرانی، فراهم آوردن زمینه مناسب برای کشف و بروز استعداد‌های خلّاق در زمینه پوشاک، دوخت، نساجی، بافت پارچه و معرفی صنایع فرهنگی و ایرانی حوزه مد و لباس برای مخاطبان و جامعه و ارائه الگو‌های ملی، اسلامی و زیبا به خانواده‌ها را از دیگر اهداف برگزاری این مسابقه دانست.

وی تشریح کرد: این مسابقه با همکاری معاونت علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی، اداره‌کل آموزش و پرورش، اداره‌کل آموزش فنی و حرفه‌ای، اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، اداره‌کل صنعت، معدن وتجارت (صمت)، انجمن نساجی استان سمنان، شرکت نساجی‌ کویر سمنان و شهرداری مهدیشهر برگزار می‌شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان با بیان اینکه شرکت در این مسابقات برای عموم رایگان و آزاد است، افزود: دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی مسابقات ملی صنعت پوشاک در بخش طراحی و تولید لباس با محور لباس فرم مدارس در مقطع ابتدایی را در دو بخش تحصیلی و آزاد برگزار می‌کند.

منصوری تأکید کرد: امیدواریم با برگزاری این مسابقات و انتخاب طرح‌های برتر و معرفی افراد مستعد به بخش صنعت پوشاک کشور، گامی مهم در هدایت استعداد‌های بالقوه جوانان ایران برداشته شود و صنعت پوشاک کشور با علم، مهارت و هنر به مسیر پیشرفت خود ادامه دهد.

به گزارش آنا، بر این اساس زمانبندی مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به دبیرخانه مسابقه ۱۰ تا ۱۸ اردیبهشت‌ماه است و نمایشگاه آثار منتخب از ۵ تا ۶ خردادماه ۱۴۰۳ برگزار می‌شود.

دبیرخانه این مسابقه در دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان مستقر است و علاقه‌مندان به‌منظور کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به آدرس اینترنتی پایگاه اطلاع رسانی مسابقه (semnan.iau.ir) مراجعه کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشگاه آزاد سمنان میزبان نخستین مسابقه ملی «طراحی و دوخت»
  • حرکت علمی باید همراه با روح تمدنی انقلاب اسلامی باشد
  • دشمنان با جنگ رسانه‌ای در مسیر مردم و انقلاب سنگ اندازی می‌کنند
  • قطار ارتباط دانشگاه با صنعت به سرعت پیش می‌رود
  • معرفی ۲۵۰ موقعیت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • روح تمدنی انقلاب اسلامی در مباحث علمی جاری شود
  • رویداد صدرا با حضور ۶۰ شرکت در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا آغاز شد
  • تربیت نیروی ماهر در گرو ارتباط دانشگاه و صنعت
  • ارتباط صنعت و دانشگاه، هدف اصلی دانشگاه فنی و حرفه‌ای
  • ظرفیت‌های استان تهران برای تعامل اقتصادی با «واسط» عراق مهیا است