Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-02@17:11:15 GMT

«در جستجوی خورشید» به روایت نوجوانی

تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۸۲۵۲۳

آشنایی با زندگی «جناب اویس قرنی» یار راستین پیامبر از انتشارات کتاب جمکران راهی بازار نشر شد.

خبرگزاری میزان - طبق اعلام راوبط عمومی انتشارات جمکران، اویس قرنی را می‌توان از بهترین مسلمانان عصر نبوی برشمرد. وی ارادت و علاقه شدیدی به حضرت محمد س داشت، ولی بخاطر شرایط و موانع زندگی خویش، هیچ گاه به محضر پیامبر نرسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ولی معنویت مثال زدنی و ارادت خود به حقانیت را تا آخرین لحظه شهادت خویش حفظ کرد.

بیشتر بخوانید: برای مطالعه معرفى آخرین كتب منتشر شده اینجا کلیک کنید

«کتاب جمکران» برای نشر ارزش‌های دینی و ارائه اخلاق عملی به سراغ برگزیده‌ای از یاران راستین پیامبر رفته و در مجموعه ۱۴ جلدی به روایاتی آموزنده از زندگی آن‌ها می‌پردازد.

«در جستجوی خورشید» یکی از این مجموعه بوده و به زندگی «جناب اویس» می‌پردازد. در بخشی از کتاب آمده است: «امام موسی بن جعفر ع فرمودند: هنگامی که روز قیامت برپا می‌شود، منادی حق ندا می‌دهد کجایند حواریون علی بن ابی طالب ع وصی محمد. در این هنگام عمرو بن حمق محمدبن ابی بکر، میثم تمار و اویس قرنی بر می‌خیزند»

گفتی است این کتاب روایات و برش‌هایی از زندگی و معرفی این صحابی کم نظیر را بصورت داستان و با قلمی روان برای نوجوانان ارائه داده و منابع کتاب نیز در آخر کتاب درج شده است.

انتشارات «کتاب جمکران» اثر «در جستجوی خورشید» به قلم «مجید ملامحمدی» و تصویرگری «اسماعیل چشرخ» در ۳۵ صفحه از مجموعه دوستان پیامبر را به بازار نشر عرضه کرد.

انتهای پیام/

برچسب ها: کتابخوانی کتاب

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا کتابخوانی کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۸۲۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرمخویی و مدارا از خصوصیات پیامبر (ص) بود

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام والمسلمین محمد حسین کبیریان مدیر حوزه علمیه خواهران استان تهران امروز در مراسم تجلیل از اساتید حوزه های علمیه خواهران استان تهران که در آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهید مطهری گفت: اولین وحی خداوند متعال اشاره به معلم بودن خداوند دارد که نشان می دهد معلم بودن ارزش بسیار والایی دارد.

وی افزود: وقتی خداوند پیامبر را مبعوث می کند شان او را شان معلمی نشان می دهد. این جایگاه افتخار و حساسیت دارد. اگر بخواهیم جایگاه اصلی آن را در نظر بگیریم باید ببنیم خداوند و پیامبر او چگونه به تعلیم و تربیت مردم می پرداخت. اگر قرار است که شما وارث پیامبر باشید کار حساس خواهد بود.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان تهران ادامه داد: نرمخویی، مدارا، تواضع و غمخوار مردم بودن از خصوصیات پیامبر (ص) بود اگر قرار است که شما جانشین ایشان باشید اولین اقدام شما باید دلسوزی نسبت به کسانی باشد که در اختیار شما قرار داده شده که تربیت کنید. اگر قرار است که طلبه ای در تراز انقلاب و دین تربیت شوند باید مثل شهید مطهری نیاز شاگرد خود را پیدا کرده و برطرف کنید.

حجت الاسلام والمسلمین کبیریان بیان کرد: شهید مطهری زمانی تشخیص می دهند که باید کتاب فلسفی بنویسند و یک زمان احساس می کنند باید شبهات را پاسخ دهند کتاب عدل الهی را می نویسند، یک زمانی احساس می کنند که حقوق زن رعایت نمی شود کتاب حقوق زن را می نویسند، یک زمانی هم احساس می کنند که باید برای کودکان کتاب بنویسند آن استاد که به حق باید قلم به دست گرفته و کتاب داستان و راستان می نویسند و این نشان می دهد که ایشان برای خود شان و جایگاه قائل نیست بلکه به نیاز جامعه توجه دارند و با توجه به آن کار می کنند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر ما هم بخواهیم مثل استاد مطهری موفق و پاسخگو باشیم باید به نیاز جامعه توجه کنیم و شانی جز خدمتگزاری برای خود قائل نباشیم. اگر قرار باشد طلبه تراز تربیت کنیم باید علم خود را به روزرسانی کنیم که شبهات هر زمان را با توجه به آن زمان پاسخ دهیم. در این مسیر باید به تحقیق و پژوهش پرداخته و با جامعه در ارتباط باشیم و پاسخ های قانع کننده بدهیم. باید معارف الهی را به خوبی آموزش ببینیم و آن را به جامعه انتقال دهیم.

کد خبر 6093766 فاطمه علی آبادی

دیگر خبرها

  • برنامه‌های جدید کانون پرورش فکری برای بچه‌ها
  • «چشم‌ها تنها برای دیدن نیستند»
  • رونمایی از کتاب در جستجوی آداب آبادانی در یزد
  • نرمخویی و مدارا از خصوصیات پیامبر (ص) بود
  • روایت زندگی قهرمانان در دستان دانش آموزان
  • روایت زندگی قهرمانان در دستان دانش اموزان
  • نشر صاد با ۱۹۰ عنوان به نمایشگاه کتاب می‌آید
  • انتشارات جمکران با ۵۰۰ عنوان به نمایشگاه کتاب می‌آید
  • انتشار کتاب ساختار سؤال‌های پژوهش در معماری
  • نشر پویانما با «نخستینه های چاپ ایران؛ کتاب‌های چاپ سربی دوره اول» در نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳