Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی رجبی زاده مدیرکل منابع طبیعی وآبخیزداری استان کرمان  امروز در حاشیه مالچ پاشی کانون‌های بحران فرسایش بادی  ریگان  درگفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان،گفت:مالچ پاشی در شهرستان ریگان هم اکنون در ۴۰۳ هکتار اراضی فرسایش سافته  با اعتبار ۱۸ میلیارد ریالی در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود : درشهرستان ریگان وفهرج به دلیل وجود تپه‌های ماسه‌ای عظیم حیات اقتصادی وزندگی مردم دچار اخلال شده است.

مدیر کل منابع طبیعی وابخیزداری استان تصریح کرد: مالچ پاشی در سطحی معادل  ۵۶ هزار هکتار تا کنون در شرق استان انجام شده است.

رجبی زاده بیان داشت: تمام تلاش ما بر این است که دربرابر طوفان شن امنیت نسبی برای ساکنان منطقه ایجاد کنم تا شاهد رونق این روستا‌ها مانند گذشته باشیم.

او بیان داشت:مانده مالچ پاشی در کانون‌های بحران فرسایش بادی بیش از ۴ هزار هکتار در شرق استان است که با اعتبارات تخصیص یافته ،مالچ پاشی در این مناطق ادامه خواهد یافت.

مدیر کل منابع طبیعی وابخیزداری استان از کانون‌های بحران فرسایش بادی در روستا‌های شهرستان ریگان نیز بازدید کرد.

رجبی زاده گفت: در شهرستان ریگان طرح‌های تله ماسه گیر ،مالچ پاشی و نهال کاری در کانون‌های بحرانی فرسایش بادی در حال انجام است.

فرماندار ریگان نیز در این بازدید گفت: تا کنون گرد وغبار ۱۶ روستا را در ریگان خالی از سکنه و ۱۵۰ روستا را در محاصره شن‌های روان قرار داده است.

باقری افزود: ریگان بعد از خوزستان دومین نقطه کانون بحران فرسایش بادی در کشور می‌باشد که نیازمند توجه ویژه است.
انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شنهای روان مالچ پاشی بحران فرسایش بادی کانون های بحران مالچ پاشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۸۲۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول

مدیر جهاد کشاورزی دزفول گفت: حدود ۱۳ هزار تن سیر از ۵۳۵ هکتار از اراضی زراعی این شهرستان برداشت شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دزفول، بهروز قمرزاده با اشاره به پایان برداشت سیر در این شهرستان بیان کرد: 535 هکتار از زمین های کشاورزی دزفول در سال زراعی 1403- 1402 به کشت سیر اختصاص یافت.

وی با اشاره به کیفیت بالای سیر تولیدی دزفول افزود: کیفیت بالای سیر تولیدی این شهرستان باعث شده تا علاوه بر مصرف این محصول در دزفول و خوزستان و سایر استان‏های کشور، در صورت فراهم بودن شرایط، به کشورهای حاشیه خلیج فارس و روسیه نیز صادر می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی دزفول گفت: به منظور ارتقای سطح کیفی سیر تولیدی دزفول و کمک به بازاریابی فروش این محصول، علاوه بر برگزاری دوره‌های آموزشی و ارایه توصیه‌های فنی برای تنظیم بازار فروش سیر تولیدی این شهرستان اقدام شده است.

به گزارش تسنیم، برداشت سیر در این شهرستان همه ساله از اوایل اسفند ماه آغاز و تا اوایل اردیبهشت به پایان می رسد.

سال گذشته زراعی 9 هزار تن سیر از 370 هکتار از مزارع دزفول برداشت شد که امسال این میزان چهارهزار تن افزایش یافت.سطح زیر کشت اراضی کشاورزی شهرستان دزفول 90 هزار هکتار است که 65 هزار هکتار از این مساحت مربوط به کشت آبی و 25 هزار هکتار کشت دیم است.

هم‌اکنون 126 محصول شامل 63 نوع محصول کشاورزی و 43 نوع گل و گیاه زینتی در دزفول تولید می‌شود که نشان دهنده ظرفیت بالای کشاورزی در این شهرستان است. سالانه بالغ بر 2.5 تا سه میلیون تن انواع محصولات کشاورزی در دزفول تولید می‌شود 

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • خطر ریزگرد های قم بیخ گوش تهران
  • جهش تولید در ۶۰ هزار هکتار اراضی دیم چهارمحال و بختیاری
  • سند تک برگ اراضی به کشاورزان بوشهر تحویل داده شد
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • خطر ریزگرد‌های قم بیخ گوش تهران
  • خطر ریزگردهای قم بیخ گوش تهران
  • سند ۱۷۱ هکتار از اراضی ملی پردیس صادر شد
  • آبیاری ۲۲۰۰ هکتار از اراضی پایاب سد سهند
  • ۲۶۱ هکتار از مزارع آذربایجان غربی علیه بیماری زنگ زرد غلات سم پاشی شد