Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، صدرالدین علیپور گفت: یکی از مسائلی که در این دوره از مدیریت شهری به جد پیگیری شد، موضوع طرح جامع پسماند بود که در آذرماه سال ۹۷ بعد از انتشار فراخوان از سوی مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران، فاز مطالعاتی آن آغاز شد.

وی با بیان اینکه آخرین بار در سال ۷۲ طرح جامع مدیریت پسماند تهران تهیه شده بود و با توجه به تغییر شرایط پایتخت، این کلان شهر به شدت نیاز به تدوین طرح جدید داشت، ادامه داد: با نظارت مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران برای انجام آنالیز این طرح هم ۱۲ هزار و ۷۷۶ نمونه مسکونی، هزار و ۸۱ نمونه غیرمسکونی، ۲۲۰ نمونه از خودروهای مکانیزه و ۴۷ نمونه از خودروهای ورودی به آرادکوه برای اولین بار مورد بررسی قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیپور افزود: طرح جامع مدیریت پسماند که توسط مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران تهیه شده است، چشم اندازی ۲۰ ساله به مدیران شهری ارائه و در نهایت راهبرد عملیاتی ۱۳ گانه ای را پیشنهاد می‌دهد.

وی تصریح کرد: در این طرح تاکید شده تا حدود ۶۰ درصد سطل ها به داخل ساختمان‌ها هدایت و ۴۰ درصد باقی مانده به سطل هوشمند تبدیل شوند. همان نگرشی که این روزها در قالب طرح کاپ در پایتخت اجرا می‌شود.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند در پایان از ارائه لایحه طرح جامع مدیریت پسماند در ابتدای دی ماه خبر داد و گفت: امیدواریم تا پس از انجام بررسی‌های لازم توسط شورا، تا نیمه دی ماه شاهد تصویب لایحه باشیم.

کد خبر 5099642

منبع: مهر

کلیدواژه: صدرالدین علیپور شورای شهر لایحه شهرداری تهران مدیریت پسماند پسماند شورای شهر تهران شهرداری تهران ویروس کرونا شورای شهر تهران وزارت آموزش و پرورش شهر تهران شب یلدا شورای شهر کمیته امداد امام خمینی شهرداری سربازی سازمان تامین اجتماعی پیروز حناچی قوه قضاییه تصادفات رانندگی طرح جامع مدیریت پسماند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۸۳۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فقط نیمی از پسماند پزشکی هرمزگان اصولی دفع می‌شود

حبیب مسیحی تازیانی مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان گفت: بخشی از پسماند‌های پزشکی هرمزگان در مراکز بهداشت روستایی تولید می‌شود که دانشگاه علوم پزشکی برای نظارت بر انتقال و بی خطرسازی و دفع ایمن آنها مسئولیت دارد و بی توجهی به آن خطرناک است.

وی میزان تولید پسماند در روستا‌های هرمزگان را سالانه ۵۲۰ هزار تن اعلام و اضافه کرد: این میزان با پسماند‌های شهری استان برابر است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان با اشاره به تولید بیش از یک‌میلیون و ۳۰۰هزار تن پسماند صنعتی و روزانه بیش از ۴۰۰ تن پسماند ویژه در استان خواستار به روز رسانی شیوه‌های مدیریت پسماند در استان شد.

وی اضافه کرد: در بخش کشاورزی نیز سالانه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن ضایعات تولید می‌شود که به نظر می‌رسد متولیان این حوزه عملکردی برای فرآوری آنها ندارند.

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان با اشاره به ضرورت توجه مدیران صنایع به مدیریت پسماند‌های صنعتی و ویژه تصریح کرد: قانون‌گذار مجازات‌هایی برای مدیران خاطی در حوزه محیط زیست در نظر گرفته است.

مسیحی تازیانی ادامه داد: برای مدیریت پسماند شهری، در ۴۸ شهر مطالعات پایان یافته و طرح مدیریت پسماند ۴۱ شهر مصوب شده که اجرای آن نیازمند اختصاص اعتبار است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست با اشاره به برگزاری کارگاه مدیریت پسماند صنعتی توسط شرکت «سپنتامهام ایرانیان» از مشارکت بخش خصوصی در آموزش استقبال کرد و آن را نتیجه درک عملی مفهوم حفظ محیط زیست به عنوان یک وظیفه همگانی دانست.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • آغاز مجلس دوازدهم شورای اسلامی و ششم خبرگان رهبری از اوایل خرداد
  • مجلس دوازدهم شورای اسلامی و ششم خبرگان رهبری اوایل خرداد آغاز می‌شوند
  • سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود
  • فقط نیمی از پسماند پزشکی هرمزگان اصولی دفع می‌شود
  • چرخه مدیریت پسماند گیلان با احداث زباله سوز تکمیل می شود
  • ثبت بیش از ۱۰۰۰ فرم شناسایی مشترکان سازمان پسماند اصفهان در سامانه سنا
  • ثبت بیش از ۱۰۰۰ فرم شناسایی مشترکین سازمان پسماند اصفهان در سامانه سنا
  • سهم ۱۲ درصدی نایلون‌ها در پسماندهای شهر قم
  • لزوم کاهش مصرف کیسه‌ها و ظروف یکبار مصرف پلاستیکی
  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد