Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان ها-معاون استاندار قم با اشاره به کشت برخی از محصولات با آب فاضلاب در استان گفت: باید مراقب بوده و اقدامات پیشگیرانه قبل از کشت و کار انجام شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، بیژن سلیمان‌پور امروز در کارگروه تخصصی اجتماعی، فرهنگی سلامت، زنان و خانواده که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، با اشاره به کشت برخی از محصولات با آب فاضلاب در استان اظهار داشت: در جهت ساماندهی وضعیت آبیاری صیفی‌جات در حاشیه قم از فاضلاب باید دستگاه‌های تخصصی به‌طورجدی ورود کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه جلوگیری از آبیاری اراضی حاشیه‌ای با فاضلاب قبل از کشت باید انجام شود تصریح کرد: وقتی کشاورز به دلیل ناآگاهی، اراضی را با آب فاضلاب زیر کشت می‌برد و کار به تخریب برسد هزینه سنگینی بر تولیدکننده وارد می‌شود و باید مراقب بوده و اقدامات پیشگیرانه قبل از کشت و کار انجام شود.

معاون سیاسی و امنیتی استانداری قم خاطرنشان کرد: اگر دستگاه‌های اجرایی به وظایف قانونی خود به‌موقع جامعه عمل بپوشانند مصوبات نیز کارشناسی‌تر شده و بسیاری از مشکلات رفع می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه در مواجهه با معضلات و آسیب‌های اجتماعی باید از سیاست‌های متناقض پرهیز و در تحقق سند راهبردی تحول اجتماعی و فرهنگی قم تلاش کنیم، ابراز کرد: این سند نقشه راهی در کاهش آسیب‌های اجتماعی در استان است و دراین‌باره جلسات زیادی شکل‌گرفته و برش‌های دستگاهی و دغدغه استانی در مقابله با آسیب‌ها را مطرح کردیم که در سطح کشور از آن استقبال شد.

سلیمان پور یادآور شد: 40 میلیارد تومان در بودجه سال آینده در جهت مقابله با آسیب‌های اجتماعی تخصیص‌یافته است که این بودجه براساس کارآمدی دستگاه‌های اجرایی و اثربخشی در کاهش آسیب‌ها هزینه می‌شود و توزیع میان همه دستگاه‌ها اتفاق نمی‌افتد.

80 هزار هکتار کشت سبزی و صیفی فضای باز فارس به کشت گلخانه‌ای تغییر می‌ کنداجرای مصوبه امهال وام‌های کشاورزی سبزی و صیفی‌کاران جنوب استان کرمان پیگیری می‌شود90 درصد بذور سبزی و صیفی وارداتی است

وی با اشاره به وظایف دستگاه‌های مختلف در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی عنوان کرد: هر دستگاهی که در کاهش آسیب‌ها مؤثرتر باشد می‌تواند از این ظرفیت استفاده کرده و طرح‌های خود را ارائه دهد و این بودجه صرف هزینه‌های جاری نمی‌شود.

معاون سیاسی و امنیتی استانداری قم اضافه کرد: در حوزه بیماری خاص یک گزارش جامع ارائه می‌شود تا از آخرین وضعیت استان مطلع باشیم در این زمینه شرایط استان و توقعات از دستگاه‌های حمایتی و رسالت شهرداری و برنامه‌ریزی‌های راهبردی در حوزه آسیب‌های اجتماعی تبیین شود.

سلیمان پور اظهار داشت: در تحقق سند تحول باید به انجام تکالیف سرعت عمل بیشتری بخشیده شود و مسئولان در معنای واقعی پیگیر مسائل باشند.

انتهای پیام/457/ ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آسیب های اجتماعی کاهش آسیب ها دستگاه ها انجام شود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۸۵۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۴۰ درصد متکدیان، معتاد هستند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،معاون اجتماعی و مشارکت‌های سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری مشهدبا بیان اینکه تکدی‌گری به عنوان یک آسیب اجتماعی شناخته می‌شود،گفت: برهمین اساس، طبق قانون، شناسایی و جمع‌آوری متکدیان در معابر شهری، با همکاری نیروی انتظامی را در دستورکار خود داریم.

مهدی ابراهیمی  افزود: در سال گذشته بیش از ۴۷۰۰ نفر متکدی در سطح شهر شناسایی و به مرکز رسیدگی به آسیب‌دیدگان اجتماعی منتقل شده‌اند. ۷۵ درصد این افراد مرد، ۱۹ درصد زن و ۶ درصد نیز کودکان زیر ۱۸ سال هستند.

معاون اجتماعی و مشارکت‌های سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری مشهدگفت: متاسفانه تست اعتیاد بیش از ۱۸۹۰ نفر از متکدیان مثبت بوده که با هماهنگی مقام قضایی و همکاری بهزیستی به کمپ‌های درمان اعتیاد رایگان و دولتی تحویل شده‌اند.

ابراهیمی افزود: علاوه بر این، ساماندهی متکدیان اطراف حرم مطهر رضوی نیز با همکاری مسئولین مربوطه صورت گرفته در همین قالب، بیش از ۷۹۰ نفر به مرکز رسیدگی به آسیب‌دیدگان اجتماعی منتقل شدند.

وی گفت: متاسفانه شایع‌ترین موضوع در پدیده تکدی‌گری، سوءاستفاده از احساسات زائرین و مجاوران است که متکدیان حرفه‌ای با شیوه‌های متنوع و مختلفی همچون استفاده از عروسک به‌جای نوزاد و تغییر ظاهر از مرد به زن، تکدی‌گری می‌ کنند.

 

دیگر خبرها

  • بازدید استاندار گیلان از منطقه آسیب دیده امامزاده ابراهیم
  • انتقاد طلافروشان به ثبت موجودی در سامانه جامع تجارت است
  • تلاش برای حل فروکش تنش آبی و ایجاد پایداری شبکه توزیع آب در شهرستان چهارباغ
  • خوزستان آماده برای سیل احتمالی / نگرانی برای نابودی گندم‌ها
  • بانوان در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش‌آفرینی کنند
  • لزوم تبیین دستاورد‌های انقلاب و اجرای طرح یاری گران در روستا‌ها
  • ۱۹ دستگاه لپ تاپ مسروقه در کاشان کشف شد
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان، معتاد هستند
  • بهره‌مندی ۳۶۰۰ دانش‌آموز مازندرانی از طرح سراد
  • انتقاد تند حمید درخشان از اوسمار ویرا