Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: مشاور ارشد دولت انگلیس در امور بهداشت و درمان تایید کرد که گونه جدید جهش یافته «کووید-19» که در لندن و چند شهر دیگر این کشور در حال شیوع است، با سرعت بیشتری انتقال می‌یابد اما مرگبارتر بودن آن در دست تحقیق است.
به گزارش خرداد به نقل از فارس، «کریس ویتی» مشاور ارشد لندن در امور بهداشت و درمان تایید کرد که گونه جدید جهش یافته «کووید-۱۹» با سرعت بیشتری گسترش می‌یابد و گفت برای فهمیدن این که آیا این گونه مرگبارتر است، تحقیقات فوری در جریان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پروفسور ویتی گفت بریتانیا سازمان جهانی بهداشت را درباره این گونه جدید مطلع کرده است.
وی گفت در حال حاضر شواهدی وجود ندارد که نشان دهد گونه جدید نرخ مرگ‌ومیر بالاتری را باعث می‌شود یا بر واکسن‌ها تاثیر می‌گذارد.
به گزارش روزنامه «میرور»، ویتی افزود همانطور که روز دوشنبه اعلام شد انگلیس وجود نوع جدیدی از کووید-۱۹ را از طریق نظارت ژنومی کشف کرده است.
او این سخنان را پیش از حضور در دفتر نخست‌وزیر انگلیس برای شرکت در کنفرانسی در خصوص بیماری کرونا اعلام کرد. «بوریس جانسون» امروز خواستار تشکیل جلسه اضطراری کابینه انگلیس پیش از برگزاری این کنفرانس عمومی شد. دیروز هم وزرای دولت انگلیس تشکیل جلسه دادند تا درباره مهار این گونه جدید که در لندن، کنت و اسکس دیده شده، تصمیم‌گیری کنند.
پزشکان هشدار داده‌اند این گونه جدید ۵۰ درصد نسبت به نوع شناسایی شده قبلی کووید-۱۹ واگیردارتر است.
وزیر بهداشت انگلیس دوشنبه از یافت شدن نوع جدید ویروس کرونا با قدرت شیوع سریع‌تر در این کشور خبر داد.
به نوشته وبگاه شبکه خبری «بی‌بی‌سی»، «مت هانکوک» گفت که دستکم ۶۰ مقام محلی مختلف در انگلیس، عفونت‌هایی را که بر اساس گونه جدید کرونا ایجاد شده ثبت کرده‌اند.
وزیر بهداشت انگلیس بر لزوم اقدام سریع برای کنترل این بیماری کشنده حین تزریق واکسن کرونا خبر داد. برچسب ها: کرونا

منبع: خرداد

کلیدواژه: کرونا گونه جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۸۶۱۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت

فرشید رضایی سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد:  سواد سلامت رسانه از جمله مقوله های مهم سواد سلامت برای توانمندسازی جامعه و سازمان ها است که جای خالی آن و ضرورت توانمندسازی خانواده ها و دانش آموزان در مورد سواد سلامت رسانه، پس از همه گیری کووید-۱۹ بیش از پیش مشخص شده است.

وی بیان کرد: پیدایش ویروس جدید کرونا در سال ۲۰۱۹ و همه گیری جهانی بیماری تنفسی کووید-۱۹ یکی از بزنگاه های مهم تاریخ بهداشت جهان محسوب می شود. علاوه بر همه گیری بیماری تنفسی در ۴ سال اخیر، همه گیری اطلاعات نادرست و شایعات و باورهای نادرست بهداشتی نیز باعث رنج و مرگ هزاران نفر در جهان شد. ناکافی بودن سواد سلامت رسانه ی مردم جهان پاشنه ی آشیل برنامه های بهداشت در برابر این ویروس شناخته شد.

رضایی ادامه  داد: فرهنگ سلامت بعنوان یکی از اثرگذارترین حوزه ها در سلامت جامعه بسیار تحت تأثیر و تعامل دو سویه با فضای تبلیغاتی و رسانه ها است.

سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی افزود: توانمندسازی مادران و دانش آموزان و سفیران سلامت طلبه جزو اولین برنامه های توانمندسازی در زمینه سواد سلامت رسانه است.

وی افزود: در دوران پاندمی و گسترش اطلاعات نادرست بهداشتی مجهز بودن آحاد جامعه بویژه مادران خانواده و کودکان و نوجوانان می تواند سپر حفاظتی مهمی برای سلامت جامعه باشد. ارتقای سلامت جامعه و اعتلای فرهنگ سلامت در گرو افزایش سواد سلامت جامعه و توانمندی و مشارکت مردمی است و به همین دلیل بهبود سواد سلامت رسانه از اولویت های آموزش بهداشت محسوب می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • چشم‌ها را با چای بشوییم یا نه؟/ یک توصیه‌ به کسانی که زیاد با نمایشگر کار می‌کنند
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • آیا قانون افزایش ظرفیت پزشکی متوقف می‌شود؟
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • در صورت حمله اسرائیل به رفح «حمام خون» به راه می‌افتد
  • هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره حمله به رفح
  • سازمان جهانی بهداشت: در صورت حمله اسرائیل به رفح «حمام خون» به راه می‌افتد