Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بامداد یکشنبه ایرنا، کمتر از دو هفته مانده به پایان دوره گذار خروج انگلیس از اتحادیه اروپا دو طرف از یکدیگر می‌خواهند تا برای رسیدن به توافق نهایی انعطاف بیشتری از خود نشان دهند.

یک منبع نزدیک به دولت انگلیس به خبرگزاری رویترز گفت؛ دستیابی به هر توافقی باید درست و بر اساسی منعقد شود که به رای مردم انگلیس برای خروج از اتحادیه اروپا احترام بگذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی که نامش نشده افزود که طرف اروپایی همچنان تقاضاهایی را مطرح می‌کند که با استقلال انگلیس در دوره پسابرگزیت ناسازگار است.

مذاکرات درباره آینده همکاری‌های تجاری و امنیتی انگلیس و اتحادیه اروپا در دوره پسابرگزیت بر سر دو موضوع به بن‌بست خورده است؛ ۱) میزان دسترسی صیادان اروپایی به آب‌های غنی ماهیگیری انگلیس، ۲) شرایط رقابت یکسان برای نیروی کار انگلیسی و اروپایی.

فرصت زیادی نمانده است. بر اساس جدول زمان بندی، دو طرف توافق کرده‌اند تا پایان امسال (۲۰۲۰) درباره آینده همکاری‌های تجاری و امنیتی به توافق برسند. انگلیس بر خلاف اتحادیه اروپا، حاضر به تمدید این مهلت نیست.

میشل بارنیه رئیس تیم مذاکره‌کننده برگزیت اتحادیه اروپا جمعه گذشته اظهار داشت که تنها چند ساعت تا رسیدن به توافق پسابرگزیت با انگلیس باقی‌مانده است. او با این حال عبور از اختلاف نظرها میان دو طرف را دشوار توصیف کرد.

بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس هم در اظهار نظری احتمال برگزیت بی‌توافق را زیاد توصیف و تصریح کرد که آینده روابط دو طرف مشابه معیارهای رابطه اتحادیه با استرالیا خواهد بود. این در حالیست که استرالیا توافقنامه تجارت آزاد جامع با اتحادیه اروپا ندارد و بخش زیادی از مبادلات تجاری بین اتحادیه اروپا و استرالیا بر اساس قوانین سازمان تجارت جهانی انجام می‌شود.

نمایندگان پارلمان اروپا برای جلوگیری از هرج و مرج ناشی از اجرای برگزیت بدون توافق، طرحی اضطراری را به تصویب رسانده‌اند. نشریه هاندلز بلات آلمان با اشاره به این مصوبه، هدف از آن را جلوگیری از بروز هرج و مرج احتمالی در مناسبات با انگلیس ارزیابی کرد.

بر این اساس نمایندگان پارلمان اروپا اقداماتی اضطراری را برای برگزیت بدون توافق با انگلیس، مصوب کرده اند. روز جمعه آنها قوانینی را برای ماهیگیری ، شرکت های هواپیمایی و ترافیک هوایی و جاده ای تصویب کردند. در این رابطه «ایرتکس گارسیا پرز» رهبر سوسیال دموکرات ها گفت که بروکسل قصد دارد با این کار از خارج شدن اوضاع از کنترل جلوگیری کنید. 

«دیوید مک آلیستر» نماینده دموکرات مسیحی ها نیز تأکید کرد که اتحادیه اروپا باید برای همه سناریوها آماده باشد. وی اظهار داشت که نتیجه مذاکرات برگزیت باید تا یکشنبه روشن شود تا فرصت کافی برای تصویب آن در پارلمان باشد.

اتحادیه اروپا اصرار دارد که متن توافق برگزیت به تائید پارلمان برسد. هرچند این توافق می‌تواند موقتا از سوی سران ۲۷ کشور اروپایی به صورت جداگانه تصویب و اجرا شود اما این اقدام باعث دلخوری نمایندگان اروپایی خواهد شد.

در همین حال مانعی برای تداوم مذاکرات پس از پایان دوره گذار خروج انگلیس از اتحادیه اروپا (۱۲ دی) وجود ندارد اما پس از این تاریخ روابط تجاری دو طرف به قواعد سازمان تجارت جهانی WTO منتقل و به افزایش قیمت‌ کالاها میان طرفین منجر می‌شود. شرایطی که می‌تواند اقتصاد کرونازده انگلیس را وخیم‌تر و دگرگون کند.

برچسب‌ها اتحادیه اروپا برگزیت انگلستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اتحادیه اروپا برگزیت انگلستان اتحادیه اروپا برگزیت انگلستان اخبار کنکور اتحادیه اروپا دو طرف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۸۷۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خروش مردم انگلیس در حمایت از فلسطین

به گزارش قدس آنلاین، شرکت کنندگان از شهرهای مختلف انگلیس بار دیگر به پایتخت آمدند تا نهایت خشم و انزجار خود را از جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی در غزه به نمایش بگذارند. پیام اصلی آن‌ها در این حرکت اعتراضی توقف فوری جنگ در غزه، تحریم تسلیحاتی رژیم اسرائیل و امدادرسانی به ساکنان غزه بود.

معترضان در حالی که پرچم فلسطین را به اهتزاز در می‌آوردند شعارهایی را در خصوص عدالتخواهی برای مردم فلسطین و پایان نظام آپارتاید سر دادند. آن‌ها ابتدا در میدان پارلمان انگلیس تجمع و پس از سردادن شعارهای ضد اسرائیلی به سمت هاید پارک تظاهرات کردند.

تظاهرات هفتگی حامیان فلسطین در انگلیس که از سوی ائتلاف توقف جنگ، دوستان الاقصی، کارزار حمایت از فلسطین و شمار دیگری از نهادهای حقوق بشری و اسلامی سازماندهی می‌شود، با گذشت نزدیک به هفت ماه از جنگ غزه، به یک جنبش مهم و تاثیرگذار در فضای سیاسی این کشور تبدیل شده است.

هر هفته هزاران نفر از حامیان فلسطین در شهرهای مختلف انگلیس تظاهرات کرده و فریادهای ضد اسرائیلی سر می‌دهند. هر دو هفته یکبار نیز معترضان در پایتخت گردهم آمده و در چارچوب «روز ملی اقدام» تظاهرات می‌کنند. آن‌ها تاکید دارند تا زمانی که کشتار مردم مظلوم و بی‌دفاع فلسطین جریان دارد به تظاهرات خود ادامه می‌دهند.

این درحالیست که دولت انگلیس با سکوت در برابر جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی در غزه، به حمایت تمام‌قد از این رژیم تروریستی ادامه می‌دهد. واکنش انفعالی لندن به کشف گورهای دسته‌جمعی در نوار غزه تازه‌ترین نمونه از مواضع جانبدارانه انگلیس نسبت به جرائم آشکار رژیم اسرائیل در این منطقه است.

معاون نخست وزیر انگلیس چهارشنبه گذشته در پارلمان انگلیس ادعا کرد که دولت لندن به نتیجه تحقیقات رژیم صهیونیستی، به‌عنوان عاملان این جنایت وحشتناک جنگی، اکتفا می‌کند.

کسانی که در تظاهرات هفتگی لندن شرکت می‌کنند، تاکید دارند که دیدگاه و مواضع آن‌ها در قبال تحولات غزه با دولت این کشور متفاوت است. جرمی کوربین رهبر سابق حزب کارگر انگلیس که در تظاهرات لندن حضور فعالی دارد، هفته پیش در یادداشتی برای نشریه گاردین نوشت: ماه‌هاست که ما برای برقراری آتش‌بس در غزه، توقف کشتار مردم فلسطین، پایان دادن به چرخه دائمی خشونت و جلوگیری از تشدید تنش‌ها تظاهرات می‌کنیم، اما مورد ناسزاگویی قرار می‌گیریم.

وی افزود:‌ دولت ما می‌توانست از همان ابتدا خواستار آتش بس شود؛ در عوض، با انجام حملات نظامی علیه یمن، به‌عنوان یکی از فقیرترین کشورهای جهان، و دو برابر کردن صادرات تسلیحات به اسرائیل، راه را برای تشدید تنش هموار کرد.

این قانون‌گذار انگلیسی، سیاست دولت لندن در قبال تحولات فلسطین را غیراخلاقی توصیف و تصریح کرد: ما به راهپیمایی برای اعلام همبستگی و آزادی مردم فلسطین ادامه می‌دهیم.

گفتنی است؛ رژیم صهیونیستی طی نزدیک به هفت ماه گذشته، کشتار گسترده‌ای را در غزه به راه‌ انداخته و ضمن بستن تمام گذرگاه‌ها، این منطقه را به یک ویرانه تبدیل کرده است.

به گفته جوسپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، شمار شهرهایی که بر اثر حملات رژیم اسرائیل در این باریکه ویران شده است، بیشتر از مناطقی است که در جریان جنگ جهانی دوم در آلمان ویران شد.

شورای امنیت سازمان ملل متحد پیشتر قطعنامه‌ای را در حمایت از برقراری آتش‌بس فوری در نوار غزه تصویب کرد. در این قطعنامه از تمام طرف‌ها خواسته شده است که به توقف فوری درگیری‌ها احترام بگذارند، اما جنایات رژیم اشغالگر علیه مردم مظلوم فلسطین، با وجود تصویب این قطعنامه، کماکان ادامه دارد.

بر اساس گزارش‌ها، تاکنون افزون بر ۳۴ هزار فلسطینی شهید و بیش از ۷۷ هزار نفر دیگر مجروح شده‌اند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • دولت انگلیس بخشی از محور نسل‌کشی در غزه است
  • تظاهرات حامیان فلسطین در لندن + تصاویر
  • کرملین: انگلیس مانع توافق آتش‌بس اوکراین شد
  • مسکو: انگلیس مذاکرات صلح اوکراین را خراب کرد
  • خروش مردم انگلیس در حمایت از فلسطین
  • تردد معلولان در اروپا آسان‌تر می‌شود
  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران/ افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/ افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان/ تکذیب ازسرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله
  • مقاومت برخی کشورهای اروپایی برای ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی از روسیه
  • هشدار رئیس جمهور فرانسه به اروپا: نباید دست نشانده آمریکا باشیم
  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»