Web Analytics Made Easy - Statcounter

«محمد عباسی» روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: شیوع ویروس کرونا موجب توجه مردم به خریدهای اینترنتی شده و  نرخ مناسب باربری پست نسبت به سایر روش‌ها نیز باعث افزایش مرسولات پستی در بخش امانات شده است.

وی با بیان اینکه بیشترین ترافیک مرسولات ورودی و خروجی به پست استان مرکزی از تهران است، اظهار داشت: فرارسیدن شب یلدا و دیگر مناسبتهای این ماه نیز تاثیر به سزایی در افزایش مرسولات پستی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عباسی افزود: افزایش ترافیک باعث شده تا کارکنان پست استان در چهار نوبت کاری در شبانه روز فعال باشند و در پی شیوع ویروس کرونا هیچ تعطیلی و کاهش نیرو برای پست استان اعمال نشده است.

اداره کل پست استان مرکزی با دارابودن  ۳۸۳ واحد پستی شامل ۱۱۲ واحد شهری و ۲۷۱ واحد روستایی و بیش از ۸۲ خط مبادله پستی فعالیت دارد و  به امکانات فناوری اطلاعات مانند خرید و فروش اینترنتی و سامانه رهگیری مرسولات مجهز است.
 ۳۶۰ صندوق پستی نیز در سطح استان نصب شده که از این تعداد ۲۱۹ صندوق شهری و ۱۴۱ صندوق پستی روستایی  است و به منظور سهولت در دریافت مرسولات، ۹۵۴ صندوق شخصی نیز  سطح ادارات و دفاتر پستی استان مرکزی به مردم واگذار شده است.

هم اکنون  پوشش جمعیتی هر واحد پستی در استان سه هزار و ۷۵۵  نفر و پوشش مساحتی هر واحد پستی ۷۷ کیلومتر مربع  است که این شاخص‌ها در مقایسه با میانگین کشور از وضعیت مطلوبتری برخوردار است.

برچسب‌ها شرکت ملی پست ایران استان مرکزی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شرکت ملی پست ایران استان مرکزی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات شرکت ملی پست ایران استان مرکزی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اخبار کنکور استان مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۸۷۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چشم‌انداز صندوق بین‌المللی پول از اقتصاد ایران و جهان

به گزارش تابناک، رشد اقتصادی ایران در سال گذشته ۴٫۷ درصد برآورد شده اما برای سال‌های ۲۰۲۴ و ۲۰۲۵، به ترتیب رشد اقتصادی ۳٫۳ و ۳٫۱ درصدی پیش‌بینی شده است. بنابراین پیش‌بینی رشد ایران در سال پیش رو ۰٫۴ واحد درصد و برای سال ۲۰۲۵، ۰٫۱ واحد درصد کم شده است.

صندوق بین‌المللی پول علت این کاهش چشم‌انداز رشد را کندشدن رشد اقتصاد غیرنفتی و درآمد نفتی ایران اعلام کرده است. عواملی مثل هزینه تأمین مالی همچنان بالا، اثرات بلندمدت همه‌گیری کووید-۱۹، جنگ روسیه و اوکراین، رشد ضعیف بهره‌وری و کاهش پیوستگی اقتصادی کشورها باعث شده‌اند سرعت احیای اقتصاد جهانی نسبت به مشابه‌های تاریخی پایین‌تر باشد.

این نهاد بین‌المللی پیش‌بینی می‌کند تورم متوسط کشورها از ۶٫۸ درصد در ۲۰۲۳، به ۵٫۹ درصد در سال ۲۰۲۴ و ۴٫۵ درصد در سال بعد کاهش یابد، با نظر به این که کشورهای توسعه‌یافته زودتر از کشورهای در حال توسعه و بازارهای نوظهور به تورم‌های هدف خود بازگردند. صندوق بین‌المللی پول نسبت به ریسک‌های متعدد اقتصاد جهانی خوشبین‌تر از گذشته است. گزارش این نهاد ادعا می‌کند این ریسک‌ها تا حدی تعدیل شده‌اند.

هم‌زمان که ریسک‌های آسیب‌زننده‌ای مثل شوک‌های قیمتی ناشی از تنش‌های بین‌المللی و نوسانات ارزیِ ناشی از تفاوت سرعت کاهش تورم کشورها در پیش‌اند، اتفاقاتی مثل بودجه‌های انبساطی‌تر از پیش‌بینی گزارش، کاهش سریع‌تر تورم (مثلاً به خاطر دست بازتر بانک‌های مرکزی در شرایط تداوم افزایش مشارکت در بازار کار) و رشد بیشتر بهره‌روی تحت تأثیر هوش مصنوعی و اصلاحات ساختاری قوی‌تر می‌توانند وضعیت اقتصادی دو سال آینده دنیا را بهتر از چشم‌انداز فعلی IMF کند.

دیگر خبرها

  • چشم‌انداز صندوق بین‌المللی پول از اقتصاد ایران و جهان
  • ساخت ۱۸۰۰ واحد مسکونی برای محرومان استان مرکزی
  • جلوگیری از بیکار شدن ۷۸۰۰ کارگر استان مرکزی در سال گذشته
  • رشد ۳۱ درصدی مرسولات از چهارمحال و بختیاری
  • بانک مرکزی وضعیت ارزی کشور را بهبود بخشید
  • تدوام روند نزولی نرخ تورم
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • سهم بازار اپراتورها از مکالمه و پیامک کاربران
  • امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • امکان ساخت ۴.۵ میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده