Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@16:59:21 GMT

جزییات جدید از کشف سنگ‌های باستانی در کرمانشاه

تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۸۸۴۴۱

جزییات جدید از کشف سنگ‌های باستانی در کرمانشاه

ایسنا/کرمانشاه رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان دالاهو به تشریح جزییات بیشتری از کشف سنگ‌های باستانی در اراضی زراعی این شهرستان پرداخت.

دکتر شهرام علی‌یاری در گفت و گو با ایسنا، بااشاره به کشف سه اثر سنگی باستانی در شهرستان دالاهو، اظهارکرد: چند روز پیش یکی از کشاورزان بخش گهواره دالاهو حین شخم زدن زمین زراعی خود متوجه چند قطعه سنگ حجاری شده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بابیان اینکه سنگ‌های کشف شده پایه ستون هستند و نه سرستون، تصریح کرد: با اعلام گزارش این کشف، در محل حاضر شدیم و مشخص شد که سنگ‌های کشف شده سه پایه ستون تاریخی هستند که در زمینی کشاورزی نزدیک به یک تپه تاریخی پیدا شده‌ است.

این باستان شناس کرمانشاهی افزود: سبکی که این پایه ستون ها به شیوه آن حجاری شده اند، همانند سبک پایه ستون هایی است که در معبد تاریخی آناهیتا قرار دارد و به نظر می رسد که این پایه ستون‌ها هم متعلق به دوره اشکانی باشند.

وی تصریح کرد: در نزدیکی محل کشف این سه قطعه سنگ باستانی تپه ای تاریخی قرار دارد که هنوز کاوش نشده، اما تاکنون در بررسی هایی که از آن داشته ایم تعدادی مواد فرهنگی را در این تپه کشف کرده ایم که مربوط به دوره اشکانی بوده اند.  

علی‌یاری اضافه کرد: این تپه با نام تپه بابااسکندر شاخص ترین محوطه تاریخی بخش گهواره است که چندین هکتار مساحت دارد و این قابلیت را دارد که مورد کاوش قرار گیرد.

این باستان اعلام کرد: باتوجه به کشف این سه پایه ستون تاریخی  این احتمال وجود دارد که در دوره ای تاریخی تالار یا ایوان ستون داری در این محل وجود داشته است.

به گفته این مسئول بررسی های دقیق تر روی این سه قطعه سنگ تاریخی درحال انجام است.

انتهای پیام  

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کشف شی تاریخی سنگ تاریخی دالاهو كرمانشاه استانی فرهنگی و هنری پایه ستون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۸۸۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگر ستون و ضامن پایداری تولید است

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میاندوآب گفت: کارگر ستون و ضامن پایداری تولید است، انتظار داریم اعضای کمیته کارگری و دیگر نهادهای حمایتی با تمام توان پیگیر حق و حقوق کارگران باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، محمدرضا رضایی، امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ به مناسبت گرامیداشت هفته کار و کارگر با حضور در اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی این شهرستان با اعضای کمیته کارگری و شورای کار دیدار و گفت‌وگو کردند.

وی در این دیدار با اشاره به مقام کارگران اظهار کرد: اگر پیامبر اسلام با آن عظمت بوسه بر دستان کارگران می‌زدند، جا دارد که فرماندار نیز پابوس کارگران شهرستان باشد.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میاندوآب افزود: کارگر ستون و ضامن پایداری تولید است، انتظار داریم اعضای کمیته کارگری و دیگر نهادهای حمایتی با تمام توان پیگیر حق و حقوق کارگران باشند.

وی با بیان اینکه بهترین کارها، سخت‌ترین کارها بوده و کارگری یکی از مشاغل سخت دنیا است، گفت: پیگیری مطالبات و حقوق قانونی کارگران حداقل کاری است که مسئولان در قبال این قشر زحمت‌کش وظیفه دارند که انجام دهند.

محمد پیری فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان میاندوآب نیز در این دیدار اظهار کرد: کارگر نقطه آغاز تولید و صنعت است، اگر در جامعه‌ای صدای چرخ دنده‌های تولید شنیده نشود، پیشرفتی نیز حاصل نخواهد شد.

وی تصریح کرد: با بیان اهمیت تولید و جایگاه کار و کارگر در مدارس، می‌توان دانش‌آموزان را به سمت کار و تولید سوق داد.

کد خبر 748767

دیگر خبرها

  • (ویدئو) جسد‌های باستانی ۲۷۰۰ در رامهرمز از بین رفتند
  • برنامه ریزی برای ساماندهی گذر قدیمی جلوخان
  • ظهور و سقوط شهر باستانی هرم‌ها
  • آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی
  • جسد‌های باستانی سالم در ایران بعد از کشف نابود شدند! | فیلم
  • کارگر ستون اقتصاد و امنیت در جامعه است
  • کارگر ستون و ضامن پایداری تولید است
  • بازسازی پایه‌های پل زمانخان در سامان
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • استحکام‌بخشی «فلک‌الافلاک» نیازمند ۲۰ میلیارد/طرحی که ۱۴ساله شد!