Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون دانشجویی دانشگاه فرهنگیان گفت: در این طرح مشاوران موظف هستند پس از شناسایی دانشجویان در معرض خطر و دانشجویانی که بیماری کرونا را پشت سر گذاشته‌ و تجارب سختی داشته‌اند با آن‌ها تماس گرفته و وضعیت روانی و جسمی آنها را بررسی کنند.

به گزارش ایمنا، به نقل از پایگاه خبری دانشگاه فرهنگیان، دکتر انصاری راد، اظهار کرد: بسته ویژه ارتقا سلامت روان و ارائه خدمات مشاوره‌ای شامل: مشاوره تلفنی، آنلاین و آفلاین، تولید محتوای اساتید روانشناسی و مشاور، آغاز طرح همدلی توسط مسئولین پردیس‌ها و مراکز و همیاری کانون‌های همیار سلامت در شرایط کرونا ارائه می‌شود که دستور آن به استان‌ها ابلاغ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ضرورت تکمیل نمونه برگ‌ها و پیوست‌های مربوط به بسته ارتقا سلامت روان، افزود: تکمیل این فرم‌ها در ارتقای کیفیت خدمات مشاوره‌ای به دانشجویان و تصمیم گیری‌های آتی کمک کننده خواهد بود.

معاون دانشجویی با بیان اینکه در شرایط حساس و پیچیده فعلی یکی از موضوعات مهم جامعه موضوع ارتقای بهداشت روان است، خاطر نشان کرد: در ایام کرونا که دانشجویان در پردیس‌ها و مراکز حضور نداشتند جهت مشاوره دانشجویان تمهیداتی اندیشیده شده، که علاوه بر مشاوره تلفنی و تولید محتوای الکترونیکی، طرح همدلی و احوالپرسی توسط مدیران و معاونان را به اجرا در آوریم.

وی تاکید کرد: در این طرح، مسئولین، مشاوران و روانشناسان موظف هستند پس از شناسایی دانشجویان در معرض خطر و دانشجویانی که بیماری کرونا را پشت سر گذاشته و تجارب سختی داشته‌اند با آن‌ها تماس گرفته و طبق دستورالعمل‌های ارسالی از سوی اداره کل مشاوره، بهداشت و سلامت دانشگاه وضعیت روانی و جسمانی آنان را بررسی کنند.

معاون دانشجویی بحران کرونا را فرصتی برای تقویت همدلی در روابط انسانی دانست و تصریح کرد: گوش دادن به دیگران، خدمت رسانی به افراد، مشاهده رفتارهای همدلانه دیگران، تصور کردن خود در موقعیت دیگران و بسیاری از موارد دیگر از راهبردهایی است که می‌توان به کمک آنها توانایی و مهارت همدلی را در خود تقویت کرد و موجب زمینه‌ای برای رشد هویت انسانی و تقویت خردمندی در اجتماع گردد.

وی ادامه داد: بسته ویژه ارتقای سلامت و ارائه خدمات مشاوره‌ای در بحران کرونا جمع بندی و ارائه شد که این بسته چهار فعالیت مهم دارد. نخست طرح پیام مشاور است که مشاوران ضمن فعالیت در شبکه شمیم، سایت دانشگاه در کانال‌های مجازی محتوا و پیام‌های صوتی و متنی و کلیپ‌های تهیه شده را بارگذاری می‌کنند. دوم طرح همدل است که بر رابطه حسنه برنامه‌ریزی شده و سوم نیز استفاده از مشاوره تلفنی و تکمیل نمونه برگ‌ها است که اصول و مبانی آن در راهنمای عمل آمده و چهارم همیاری کانون‌های همیار سلامت به عنوان یاریگران زندگی در شرایط کرونایی است.

کد خبر 462814

منبع: ایمنا

کلیدواژه: دانشگاه فرهنگیان سلامت روان دانشجويان بسته سلامت شیوع کرونا پیشگیری از کرونا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۸۸۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی

رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت:  در حوزه معاونت بهداشتی با توجه به رایگان بودن خدمات در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی، ۹۰۷ نفر جدید؛ دارای مشکلات روانپزشکی شناسایی شدند که برای این افراد سه هزار و ۴۰۰ خدمت روانشناختی توسط روانشناسان مراکز خدمات جامع سلامت ارائه شده است.

دکتر محمد سالاری افزود: با توجه به اهمیت ارتقای سواد سلامت روان و تاثیر آن بر بهزیستی و کیفیت زندگی انسان ها برای حدود سه هزار و ۵۰۰ نفر آموزش انفرادی و برای بیش از ۱۰ هزار نفر به صورت گروهی جلسات آموزشی مهارت های زندگی، مهارت های فرزندپروری، نوجوان سالم و خودمراقبتی توسط روانشناسان معاونت بهداشتی برگزار شده است.

وی خاطرنشان کرد: همچنین در مرکز مشاوره مبتنی بر سبک اسلامی– ایرانی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه حدود ۲ هزار خدمت روانشناختی، روانپزشکی، مددکاری، تحصیلی و آموزشی برای هزار و ۶۶۵ دانشجوی مراجعه کننده به این مرکز ارائه شده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار ادامه داد: مرکز آموزشی درمانی واسعی به عنوان تنها بیمارستان دارای بخش روانپزشکی در غرب خراسان رضوی، با ۴۶ تخت فعال شامل ۲ بخش مجزای روانپزشکی زنان و مردان، در زمینه بستری بیماران روانپزشکی خدمت رسانی می کند.

دکتر سالاری افزود: در سال گذشته هزار و ۶۶۰ بیمار در این ۲ بخش بستری و از خدمات روانپزشکی بهره مند شده اند که تمامی این خدمات برای تسریع در روند درمان اختلالات، افزایش مهارتها و کاهش احتمال عود بیماری صورت گرفته است.

به گفته وی در بیمارستان فوق تخصصی حشمتیه سبزوار نیز خدمات روانشناختی و سلامت معنوی به بیماران بستری در بخش‌های مختلف از جمله اطفال و قلب با تشخیص و درخواست پزشک ارائه می شود و در کلینیک ویژه دانشگاه نیز سه هزار و ۳۸۲ بیمار به صورت سرپایی از خدمات روانپزشکی بهره برده اند.

دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با ۴۵ مرکز خدمات جامع سلامت فعال، ۳۱ پایگاه شهری و یک پایگاه روستایی، ۱۹۵ خانه بهداشت و ۶ بیمارستان زیر پوشش به بیش از نیم میلیون نفر جمعیت شهرستان‌های جوین، جغتای، خوشاب، داورزن و ششتمد در غرب خراسان رضوی خدمات بهداشتی و درمانی می‌دهد.

سبزوار در ۲۳۰ کیلومتری غرب مشهد واقع است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • ارتقای سطح سلامت روان اقشار کم برخوردار در زاهدان
  • مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران برتر کشور شد
  • مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران «برتر کشوری» شد
  • آئین بزرگداشت روز روانشناسی در بوشهر برگزار شد
  • ایجاد مراکز مشاوره فعال برای حل مشکلات دانشجویان
  • رشته روانشناسی از شکل سنتی فاصله می‌گیرد/ افزایش تعداد کلینیک‌های درمانی
  • ارائه بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی
  • ارمغان روانشناسان و مشاوران، بهرورزی و فضیلت مندی در زندگی
  • بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی ارائه شد
  • روانشناسان نقش بسیار کلیدی در سلامت فردی و اجتماعی دارند