Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - رئیس کل دادگستری استان اردبیل گفت: دادگستری اردبیل کمترین تعداد پرونده های مسن و معوق را دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازاردبیل به نقل از روابط عمومی دادگستری استان، ناصر عتباتی در مراسم افتتاح ساختمان جدید مرکز کارشناسان رسمی دادگستری اردبیل اظهار داشت: ما مجموعه کارشناسان رسمی دادگستری را همکار صدیق و پرتلاش خودمان می دانیم و با تعامل و همفکری سعی و تلاشمان بر این است تا کارها در حوزه کارشناسی به خوبی و بدون هیچ مشکلی به پیش برود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به تأمین زمین برای احداث مجموعه های وابسته به نهاد قضایی اشاره کرد و گفت: امیدواریم با تأمین زمین ستاد دیه استان، انجمن حمایت از زندانیان و بنیاد تعاون از ساختمان مستقل و مناسب بهره مند شوند همان طوریکه مرکز کارشناسان رسمی دادگستری استان در این فضای جدید می توانند ارائه خدمات مطلوبی را انجام دهند.

رئیس کل دادگستری استان اردبیل افزود: در کنار احداث مجتمع های قضایی و مجموعه ای مسکونی در دادگستری استان به دنبال سفر رئیس قوه قضائیه سعی شد تا با همفکری راه و شهرسازی زمین مورد نیاز برای احداث این مجموعه ها تأمین شده و وضعیت مطلوبی را در ارائه خدمات به جامعه هدف شاهد باشیم.

عتباتی در ادامه به کیفیت کار کارشناسان و بررسی دقیق پرونده ها تصریح کرد: با توجه به اینکه پرونده های قضایی از پیچیدگی و دشواری خاصی دارند، ضرورت دارد کارشناسان دادگستری با تخصص و تبحر در حوزه فعالیت خود اقدامات مناسبی را انجام دهند تا در سایه امر کارشناسی تصمیم گیری برای قضات در صدور آرا بهتر از گذشته باشد.

وی خاطر نشان کرد: هر چقدر کار در حوزه کارشناسی دقیق، علمی و تخصصی باشد به همان میزان صدور آرا به عدالت نزدیک و ثمره آن را در همه بخش ها شاهد خواهیم بود.

عتباتی از مشاوران به عنوان مجموعه امین نهاد قضایی یاد کرد و ادامه داد: براساس نظر کارشناسی قضات ما تصمیم گیری می کنند و چه بهتر است قضات ما با سعه صدر و تخصص و تبحر به دور از نگاه گرایشی به سمت و سوی خاص نظرات خود را اعلام کنند.

وی در ادامه اضافه کرد: ارجاع پرونده برای کارشناسان از آن بابت است تا دیدگاه علمی و بهتر و نزدیک به عدالت در دستور کار باشد که قطعا این امر به بهبود کارها کمک خواهد کرد.

عتباتی به پایین بودن تعداد پرونده های مسن و معوق در مجموعه دادگستری استان اشاره کرد و گفت: ما کمترین پرونده را در این حوزه داریم چرا که مجموعه قضایی استان با همراهی کارشناسان رسمی دادگستری سعی دارند تا رسیدگی به پرونده های حساس به ویژه در بخش زمین و اراضی را با دقت و همچنین با سرعت انجام دهند.

رئیس کل دادگستری استان اردبیل از کارشناسان به عنوان یاریگر و کمک کننده قاضی در احقاق حق نام برد و افزود: مسئولیت خطیر در این حوزه بر عهده کارشناسان است و نباید کارشناسی کار خود را منوط و وابسته به یک مجموعه اداری بداند.

تشکیل پرونده قضایی برای یکی از مدیران استان اردبیل / حمایت دادگستری از سرمایه‌گذاران مشروع و قانونیرئیس کل دادگستری استان کرمان: مقابله با فساد وظیفه اصلی دستگاه‌های نظارتی و قضایی استیکی از دغدغه‌های مهم دادگستری خوزستان رفع موانع و حل مشکلات مناطق محروم استان است

وی تصریح کرد: امیدواریم کارشناسان دادگستری بدون وابستگی به مجموعه خاص در مسیر احقاق حق و انجام تعهدات گام برداشته و شائبه های احتمالی را رفع کنند.

عتباتی گفت: در کنار جلب اعتماد و اطمینان مردم به بدنه کارشناسی به دور از شائبه ها و خدشه به کار، بهتر است در شرایطی مناسب خدمات این مجموعه ارائه شود تا فضا و بستر پیشبرد اهداف را شاهد باشیم.

انتهای پیام/139/ش
 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کارشناسان رسمی دادگستری رئیس کل دادگستری استان استان اردبیل پرونده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۸۹۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نجات ۳ شرکت خوزستانی از ورشستگی با حمایت قضایی

ایسنا/خوزستان رئیس کل دادگستری استان خوزستان گفت: در سال گذشته، با تلاش اداره تصفیه امور و ورشکستگی، سه شرکت استان از ورشکستگی نجات یافت و به چرخه تولید بازگشت.

علی دهقانی اظهار کرد: هدف از راه‌اندازی اداره تصفیه امور و ورشکستگی در دادگستری‌ها، انجام بهتر امور پرونده شرکت‌هایی است که با این مساله روبه‌رو هستند.

به گزارش ایسنا به نقل از دادگستری کل خوزستان، وی ادامه داد: به این منظور در سال گذشته این اداره در استان خوزستان تشکیل و پس از رسیدگی به پرونده‌های واصله، سه شرکت ورشکسته در شهرستان‌های آبادان، خرمشهر و دزفول که تولید آن‌ها متوقف شده بود و هزینه‌های زیادی صرف نگهداری تاسیسات آن‌ها می‌شد، با قرارداد اجاره به تولیدکنندگان سپرده شدند و به چرخه تولید در آمدند و با این اقدام، زمینه اشتغال ۸۹ نفر فراهم شد.

دهقانی با بیان اینکه مطابق قانون تجارت، ورشکستگی بنگاه اقتصادی با صدور رای قطعی از محاکم قضایی، محقق می‌شود، گفت: در این مدت از ۴۵ پرونده وارده، ۱۴ پرونده مختومه شد و سایر پرونده‌ها نیز در دست رسیدگی است. همچنین چهار مزایده برگزار شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دستگیری کارچاق کن سابقه دار در گرگان
  • مراقبت از جایگاه وکلا و کارشناسان دادگستری ضروری است
  • نیمی از پرونده‌های قضایی گرمسار الکترونیکی شد
  • دادگاه‌های صلح در تهران ایجاد شود
  • یزدی ها کمترین تعداد پرونده قضائی نیروهای مسلح کشور را دارند
  • اثبات مالکیت و مالی بیشترین پرونده قضایی در مازندران است
  • ضرورت شفافیت عملکرد قضات
  • نجات ۳ شرکت خوزستانی از ورشستگی با حمایت قضایی
  • رسیدگی به ۳ هزار پرونده موضوع ماده ۴۷۷
  • تشکیل ۵۰۶ فقره پرونده با موضوع سلاح و مهمات در دادگستری استان کرمان