Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-30@04:43:05 GMT

تاثیر هوش مصنوعی بر روند آموزش

تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۸۹۸۸۶

تاثیر هوش مصنوعی بر روند آموزش

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان،اتوماسیون یا خودکارسازی که به واسطه هوش مصنوعی به سرعت در حال پیشرفت است، ماهیت کار کردن را عوض می‌کند و منجر به حذف بسیاری از مشاغل و پیدایش مجموعه جدیدی از کارها می‌شود.

انتظار می‌رود اغلب مشاغل دست‌خوش تغییراتی شوند که به طور روزافزون نیازمند کار با هوش مصنوعی باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از مثال‌های معروف استفاده از هوش مصنوعی برای کمک به پزشکان در تشخیص بیماری است. با این حال، بسیاری از دیگر مشاغل نیز از تاثیرگذاری هوش مصنوعی در امان نیستند، به طور مثال مکانیک‌ها و کشاورزان نیز می‌توانند شامل این حرفه‌ها باشند. این روند تغییر انواع مشاغل و استعدادهای شغلی در سال‌های پیش رو تسریع می‌شود.

به کارگیری هوش مصنوعی همچنین بر چگونگی پیدا کردن اطلاعات مربوط و معتبر و تصمیم‌گیری در مورد جنبه‌های مختلف زندگی شخصی ما مثل سلامت، مسکن و مسائل مالی تاثیر می‌گذارد. عصر هوش مصنوعی نیازمند آن است که اشخاص مهارت‌های بسیار مهمی داشته باشند که آن‌ها را قادر می‌سازد با دنیای در حال تغییر سازگار باشند.

تاثیر هوش مصنوعی بر روند آموزش

از آنجا که استفاده گسترده از هوش مصنوعی اجتناب ناپذیر است، این سوال پیش می‌آید که آیا دانش‌آموزان امروزه آمادگی استفاده از آن را دارند؟ و برای کمک به تغییر وضعیت مردم چه کاری می‌توانیم انجام دهیم؟ تحقیقات نشان می‌دهد افرادی که با موفقیت این تغییر را به کار برده‌اند توانایی‌های زیادی در یادگیری مستقل دارند. آن‌ها در حوزه دیجیتال مهارت بالایی دارند و می‌دانند چگونه با دیگران همکاری کنند.

متاسفانه همه اشخاص از این مهارت‌ها و ویژگی ها برخوردار نیستند. افرادی که در دوران پیدایش و پیشرفت تکنولوژی به دنیا آمده و رشد کرده‌اند و به علت در دسترس بودن این موارد برای آن‌ها، می‌توانند به راحتی از فناوری استفاده نمایند. حقیقت دارد که بسیاری از مردم در استفاده از تلفن‌های همراه و شبکه‌های اجتماعی راحت هستند اما لزوما مهارت‌های زیادی در حوزه دیجیتال برای پیدا کردن و تایید صحت اطلاعات مربوطه ندارند.

 

تحقیقات نشان می‌دهد که حتی دانشجویان کارشناسی هم از این مهارت‌های پایه بی‌بهره هستند. برخی از آن‌ها نمی‌توانند در مورد درستی منابع اطلاعاتی به خوبی قضاوت کنند یا میزان ابزارهای موجود را مدیریت کنند. این مهارت بسیار ویژه‌ای در عصر هوش مصنوعی که در آن تولید و انتشار اخبار غلط آسان است، خواهد بود. برخی نیز مهارت همکاری یا کار تیمی را به خصوص در مورد فناوری‌های دیجیتال ندارند. پس چگونه می‌توانیم انتظار داشته باشیم با انواع مختلف هوش مصنوعی کار کنند؟

یادگیری مهارت‌های مهم برای عصر هوش مصنوعی

ما می‌توانیم با کمک به مردم در یادگیری مهارت‌ها به صورت مستقل آن‌ها را توانمند سازیم. آن‌ها باید به تدریج این مهارت‌ها را از روزهای اول مدرسه و تمرکز ویژه بر دانش‌آموزان ۱۲ تا ۱۵ ساله تقویت کنند. تعداد کمی از ما به یاد می‌آوریم که درس‌های ویژه ای برای یادگیری موثر خوانده باشیم. علت این است که بسیاری از ما آموزش ندیده‌ایم. معمولا از دانش‌آموزان انتظار می‌رود خودشان نحوه یادگیری را بیاموزند. حتی دادن درس کوتاهی در مورد روش‌های یادگیری موثر می‌تواند به طور قابل توجهی استفاده آن‌ها را افزایش دهد. حتی بهتر از آن، باید یک برنامه درسی طراحی کنیم که که مستقیما استفاده از روش‌های یادگیری خوب را ارتقا می‌دهد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: هوش مصنوعی آموزش دانش آموزان هوش مصنوعی مهارت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۸۹۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم طرح«بازی یادگیری»در استان تهران/‏تأمین مسکن معلمان بررسی شد

به گزارش خبرنگار مهر، سید عباس جوهری عصر یکشنبه در حاشیه اولین جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران که با حضور مسعود بهرامی، مدیر کل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران و اعضای اصلی این شورا برگزار شد، با اشاره به اینکه رسیدگی به وضعیت سلامت، آموزش و اوقات فراغت دانش آموزان از محورهای مهمی است که باید نسبت به آنها توجه ویژه صورت بگیرد اظهار کرد: خوشبختانه در این جلسه موارد مطروحه مورد بحث و بررسی قرار گرفت و تصمیماتی گرفته شد.

جوهری از اتخاذ تصمیمات لازم در خصوص برگزاری امتحانات نهایی دانش آموزان خبر داد و گفت: برگزاری آزمون‌های نهایی دانش آموزان کار بسیار حجیم و سنگینی است که در صدد هستیم، با تدابیر مأخوذه این امر به بهترین شکل ممکن در استان تهران برگزار شود.

معاون سیاسی و اجتماعی استانداری تهران با بیان اینکه تأمین مسکن معلمان عزیز یکی از مهم‌ترین مباحثی است که باید به آن پرداخته شود، افزود: برای کمک به معلمان در حوزه تأمین مسکن، تصمیماتی در اداره کل آموزش و پرورش استان تهران گرفته شده که طی آن با همکاری سایر دستگاه‌ها گام‌های مؤثری برداشته شود.

وی به اجرای طرح ابتکاری «بازی یادگیری» در مدارس استان تهران اشاره و عنوان کرد: این طرح از سال گذشته در برخی شهرستان‌های استان تهران در حال اجرایی است که طی آن برخی از کلاس‌ها در ساعات خاصی به بازی دانش آموزان اختصاص پیدا می‌کند و مقرر شد که با هماهنگی شورای برنامه ریزی و با اعتبارات آموزش و پرورش این طرح تداوم داشته و در همه مناطق عملیاتی شود.

معاون استاندار تهران با تاکید بر سلامت دانش آموزان بیان کرد: با همکاری دانشگاه‌های علوم پزشکی موضوع «مکمل یاری» و «آهن یاری» و بهداشت دهان و دندان دانش آموزان مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد در قالب تفاهم نامه‌ای این طرح دنبال و تدابیر لازم در این زمینه اندیشیده شود.

کد خبر 6091432

دیگر خبرها

  • ۱۱ اردیبهشت؛ برگزاری مرحله دوم آزمون پایش عملکرد یادگیری دبیرستانی‌ها
  • تداوم طرح«بازی یادگیری»در استان تهران/‏تأمین مسکن معلمان بررسی شد
  • راهنمای خرید کتاب 504 + معرفی و دانلود 504
  • اولین مرکز مهارت‌آموزی سربازان وظیفه خوزستان راه‌اندازی شد
  • تاثیر اسباب بازی در نبوغ و رشد کودکان
  • آموزش اتوماسیون صنعتی به صورتی تخصصی و عملی
  • «مقرأة الحرمین» خدمتی برای تصحیح قرائت، یادگیری تجوید
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • «مقرأة الحرمین»؛ طرح آموزش قرآن به ۶ زبان زنده دنیا
  • سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود