Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه، شهریور ماه امسال بود که رانندگان و بهره برداران اتوبوس‌های بخش خصوصی سازمان اتوبوسرانی شهرداری ارومیه نسبت به وضعیت نامناسب معیشتی ناشی از شیوع کرونا دست از کار کشیدند، شورای اسلامی شهر ارومیه نسبت به حل پاره ای از مشکلات خانواده بزرگ حمل و نقل مسافر درون شهری، مصوبه ای را نهایی کرد که به دنبال آن کلیه اتوبوس ها می توانند کمک هزینه بیمه شخص ثالث دریافت کنند و علاوه بر آن، کمک هزینه معیشتی به رانندگان پرداخت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ولی این مصوبه نیز نتوانست مشکلات پیش روی رانندگان و بهره برداران بخش خصوصی را رفع کند و پس از گذشت 3 ماه دامنه جدیدی از اعتراضات بهره برداران و رانندگان بخش خصوصی اتوبوسرانی آغاز شد به طوری که 290 اتوبوس بخش خصوصی روز گذشته اتوبوس های خود را خاموش و با ترک پایانه حمل مسافر عطایی، نسبت به عدم حمایت شهرداری ارومیه از رانندگان بخش خصوصی، اعتراض کردند.

با توجه به اینکه بخش خصوصی عمده تامین کننده اتوبوس درون شهری ناوگان حمل و نقل عمومی ارومیه محسوب می شود، اعتراض بهره برداران و رانندگان، سبب شد تا چرخه حمل و نقل عمومی شهر برای ساعاتی با مشکل مواجه شود.

رانندگان و بهره برداران که دلی پردرد داشتند و عمده مشکلات آنها نبود سرویس بهداشتی و نمازخانه در پایانه حمل و نقل مسافر در پایانه مسافربری خیابان عطایی بود.

قطع یارانه بیمه تامین اجتماعی رانندگان، انتقال پیدا نکردن سند اتوبوس پس از اتمام تعهد ۱۰ ساله رانندگان،عمل نکردن شهرداری ارومیه به تعهدات خود مبنی بر مصوبه شورای شهر در خصوص تخصیص کمک هزینه بیمه شخص ثالث خودرو، کاهش میزان مسافر و دریافت نکردن هزینه مربوط به صندلی های خالی ناشی از فاصله گذاری اجتماعی که سبب کاهش چشمگیر میزان درآمد رانندگان و بهره برداران شده وعدم افزایش نرخ کرایه های اتوبوس براساس نرخ تورم از دیگر مواردی بود که رانندگان مطرح می کردند.

تمام این مشکلات که مستقیما در معیشت خانواده این رانندگان تاثیرگذاشته است، نیازمند بررسی وچاره اندیشی بود ولی مسوولان شهری، کمبود بودجه و نبود منابع مالی برای جبران بخشی از خسارت وارده بر پیکره حمل و نقل درون شهری را عامل اصلی عدم حمایت از رانندگان عنوان می کنند.

استاندار و سازمان برنامه استان برای حل مشکل کمک کنند

سخنگوی شورای اسلامی شهر ارومیه در این خصوص به خبرنگار فارس در ارومیه گفت: با شیوع بیماری کرونا، حمل و نقل درون شهری بیشترین آسیب را متحمل شده است که رانندگان اتوبوس نیزاز این امر مستثنی نیستند.

حسین پناهی با بیان اینکه در گذشته اتوبوس ها با تمام ظرفیت نسبت به جابه جایی مسافر اقدام می کردند، تصریح کرد: بنا به رعایت فاصله گذاری اجتماعی در ایام کرونا، اتوبوس ها نمی تواند با تمام ظرفیت کار کنند و چه بسا بنا به شرایط کرونایی، حتی اتوبوس ها با کمتر از یک سوم ظرفیت در حال جابه جایی مسافر هستند که با توجه به افزایش هزینه قطعات، لاستیک و الزامات مورد نیاز اتوبوس ها، بهره برداران و رانندگان اتوبوس در گذران زندگی با مشکل جدی مواجه شده اند.

وی با بیان اینکه مطالبات رانندگان اتوبوسرانی به حق بوده و نمی توانیم مطالبات آنها را نادیده بگیریم، افزود: مدیریت شهری، اتحادیه و تشکل های صنفی مربوط به رانندگان نمی توانند مطالبات این قشر زحمت کش را نادیده بگیرند و ضرورت دارد در کوتاه ترین زمان ممکن نسبت به این مشکلات رسیدگی شود.

سخنگوی شورای اسلامی شهر ارومیه با بیان اینکه  بازرس و حراست سازمان اتوبوسرانی شهرداری ارومییه بین اعتراض کننده ها حاضر شده و نسبت به رفع مشکل آنها تلاش کرده اند، گفت: شهرداری ارومیه موظف شده است تا حد امکان و تا جایی که امکانات و بودجه مدیریت شهری اجازه دهد،  نسبت به رفع مشکلات رانندگان اقدام کند.

پناهی با بیان اینکه چاره بخش عمده ای از مشکلات رانندگان باید به دست استاندار و سازمان برنامه و بودجه رفع شود، اذعان داشت: آنچه که مقدورات شهری اجازه داده توانسته ایم در خدمت رانندگان ناوگان حمل و نقل عمومی شهر باشیم ولی با توجه به کاهش درآمدهای مدیریت شهری، ارایه برخی خدمات برای شهرداری مقدور نیست.

وی اعلام کرد: شهریور امسال در راستای حمایت از رانندگان بخش خصوصی، مصوبه ای تحت عنوان کمک هزینه بیمه شخص ثالث به تصویب رسید که طی آن هر یک از اتوبوس ها و تاکسی ها می توانستند قبل از اتمام بیمه خودرو، با مراجعه به سازمان مربوطه این کمک هزینه را دریافت کنند ولی با توجه به اینکه تعدادی از خودروها در ایام کرونا و قبل از مصوبه توسط خود رانندگان و بهره برداران بیمه شده اند، مصوبه شورا در خصوص نحوه پرداخت کمک هزینه شخص ثالث قابل اصلاح است و می توان این موضوع را در صحن شورا مورد بررسی قرار داد.

اعتراضات نباید باعث به وجود آمدن مشکل برای مردم شود

سخنگوی شورای اسلامی شهر ارومیه با اشاره به توقف ارائه خدمات توسط رانندگان بخش خصوصی، اظهار داشت: تعطیلی ناوگان حمل و نقل توسط رانندگان معنای دیگری جز اعتراض به وضعیت موجود دارد.

پناهی ادامه داد: تاکنون بهره برداران و رانندگان، ناوگان حمل و نقل را با چنگ و دندان نگه داشته اند و ما شرایط را درک می کنیم ولی تعطیلی حمل و نقل مسافر معنا و مفهوم اعتصابی دارد و می تواند مردم را با مشکل روبرو کند.

پناهی با بیان اینکه روز گذشته در ساعات خاصی از روز، کل اتوبوس های بخش خصوصی تعطیل بود ، اظهار داشت: روز گذشته علیرغم تقاضای بالا به دلیل شب یلدا، اتوبوس ها تعطیل بودند و اگر رانندگان و بهره برداران این مسیر را پیش روند نباید انتظار حمایت داشته باشند.

حذف یارانه دولتی بیمه تامین اجتماعی رانندگان

رییس سازمان اتوبوسرانی شهرداری ارومیه با اشاره به درخواست‌های رانندگان اتوبوس‌های درون شهری در ارومیه برای حل مشکلات معیشتی این قشر، گفت: افزایش هزینه ها و کاهش درآمدها به خاطر شیوع کرونا عامل اصلی اعتراض این قشر است.

مهدی مژدهی فر با اشاره مشکلات پیش روی رانندگان، تصریح کرد: مشکلات بیمه ای و معیشتی از جمله مشکلات بهره برداران بخش خصوصی شرکت اتوبوسرانی ارومیه بود.

وی به صندلی های خالی موجود در اتوبوس ها به دلیل رعایت فاصله گذاری اجتماعی اشاره کرد و گفت: با فاصله گذاری اجتماعی میزان مسافر تقلیل یافته و رانندگان انتظار دارند این مشکل از سوی اتوبوسرانی جبران شود.

رییس سازمان اتوبوسرانی شهرداری ارومیه به مشکل واگذاری سند پس از 10 سال اظهار داشت: طی تفاهم نامه 10 ساله که بین بهره بردار و کارفرما وجود دارد مقرر شده بود پس از 10 سال سند به نام بخش خصوصی واگذار شود و در صورت رضایت کارفرما، این تفاهم نامه 5 سال دیگر تمدید شود و براین اساس اتوبوس ها تسهیلات نوسازی و بازسازی دریافت کنند که در حال حاضر تکلیف این تسهیلات مشخص نشده است.

مژدهی فر اعلام کرد: تا زمانی که تکلیف این تسهیلات مشخص نشود نمی توانیم نسبت به آزادسازی اقدام کنیم.

وی از حذف یارانه دولتی بیمه تامین اجتماعی رانندگان خبر داد و اظهار داشت: دولت در سال 93 نسبت به حذف بیمه دولتی رانندگان اقدام کرد و آن دسته از رانندگانی که پس از سال 93 درخواست بیمه داشتند، حق بیمه آنها به صورت آزاد محاسبه شد.

رییس سازمان اتوبوسرانی شهرداری ارومیه افزود: مشکلات رانندگان به شهرداری و فرمانداری انتقال داده شده است و منتظر مساعدت و تخصیص بودجه های ویژه برای رفع این مشکلات هستیم ولی با توجه به اینکه بودجه خاصی برای این منظور در نظر گرفته نشده است، نمی توان بدون در نظر گرفتن منابع مالی، قول رفع مشکلات به رانندگان بدهیم.

 

انتهای پیام/

 

منبع: فارس

کلیدواژه: ارومیه بخش خصوصی مدیریت شهری اتوبوس شورای اسلامی شهر ارومیه فاصله گذاری اجتماعی رانندگان بخش خصوصی ناوگان حمل و نقل رانندگان اتوبوس اتوبوس ها درون شهری کمک هزینه شخص ثالث

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۹۰۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی افراد کم توان خوزستان از خدمات صندوق بیماران خاص

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، محمدرضا رضایی گفت: افراد کم‌توان یا توان‌خواهان می‌توانند از پوشش بیمه‌ای خدمات توانبخشی متناسب با نوع اختلال عملکردی و یا بیماری خود بهره‌مند شوند که برای بهره‌مندی از این خدمات بیمه سلامت می‌توانند اقدام کنند.

وی افزود: مسیر استفاده از این خدمات بیمه سلامت، پوشش بیمه‌ای خدمات توانبخشی متناسب با نوع اختلال عملکردی است که در این راستا سازمان بهزیستی توانخواهان تحت پوشش خود را براساس شش گروه اختلال عملکردی به سازمان بیمه سلامت ایران معرفی می‌کند.

رضایی ادامه داد: این شش گروه اختلال عملکردی شامل اختلالات کم‌توانی ذهنی، جسمی- حرکتی، روانی، بینایی، شنوایی، صوت و گفتار هستند.

مدیر کل بیمه سلامت خوزستان ادامه داد: پس از معرفی افراد کم‌توان دارای یک یا چند نوع از اختلالات عملکردی از سوی سازمان بهزیستی، این افراد می‌توانند از ۵۹ کد خدمت توانبخشی در حیطه‌های مختلف شامل؛ کاردرمانی، گفتاردرمانی، بینایی سنجی، شنوایی شناسی، ارتوپدی فنی (اعضای مصنوعی) و فیزیوتراپی با پوشش ۷۰ درصدی سازمان بیمه سلامت ایران در کلیه مراکز طرف قرارداد با مالکیت‌های مختلف دولتی، عمومی غیردولتی، خیریه و خصوصی بهره‌مند شوند.  

دیگر خبرها

  • درخواست رانندگان برای رسیدگی به جاده باریک و خطرناک نشتیفان - قائن + فیلم
  • حال ناخوش رانندگان تاکسی در گرگان
  • اتوبوس‌هایی که به فرمان خانم‌ها حرکت می‌کنند
  • بهره‌برداری از یک جایگاه عرضه سوخت در کهگیلویه و بویراحمد
  • ضرورت توجه ویژه‌ به بیمه و امنیت شغلی کارگران
  • ۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی در کشور وجود دارد
  • بهره مندی افراد کم توان خوزستان از خدمات صندوق بیماران خاص
  • جبران خلاء بهره وری در تغذیه دام با استفاده از خوراک کامل
  • کمبود‌های دارویی و مشکلات بیماران
  • مشکلات اتحادیه عطاران و سقط فروشان بررسی شد