Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، فراخوان پذیرش دکتری بدون آزمون دانشگاه علم و فرهنگ بر اساس آیین نامه استعداد درخشان در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱ منتشر شد.

بر اساس این آئین نامه دانشگاه علم و فرهنگ از بین دانش‌آموختگان کارشناسی ارشد دانشگاه‌ها و مؤسسه‌های آموزش عالی کشور در راستای اجرای آیین نامه دکتری بدون آزمون نسبت به پذیرش برگزیدگان علمی واجد شرایط عمومی و اختصاصی به شرح زیر اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داوطلبان واجد شرایط، لازم است حداکثر تا پایان روز دوشنبه ( ۲۲ دی) برای ارسال مدارک اقدام کنند.

دانشجویان این دانشگاه، در صورت تأمین اعتبار، از مزایای وام شهریه صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم و نیز از تسهیلات صندوق قرض الحسنه دانشجویان ایران (وام ازدواج و وام‌های عادی ضروری و اضطراری) برخوردار خواهند شد.

این دانشگاه هیچگونه تعهدی در قبال تأمین خوابگاه ندارد اما تلاش خود را برای اسکان دانشجویان در خوابگاه‌های خصوصی معتبر و مورد تأیید خواهد داشت.

اعطای هر نوع مدرک تحصیلی منوط به گذراندن تمامی واحد‌های مصوب در سی رشته تحصیلی، از جمله تصویب و دفاع از رساله مربوط است.

در صورت ترک تحصیل، اخراج و یا انصراف از تحصیل، بدون عذر موجه به تشخیص دانشگاه، شهریه دوره تا زمان تحصیل دریافت خواهد شد.

از دانشجو همزمان با ثبت‌نام نهایی، ضمانت لازم برای تحصیل در طول مدت دوره آموزشی اخذ خواهد شد.

شرایط ثبت نام دکتری بدون آزمون

۱- دانش‌آموخته یا دانشجوی نیمسال آخر مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه‌های معتبر داخل کشور مورد تأیید وزارتین «علوم، تحقیقات و فناوری» و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (به تشخیص دانشگاه)

۲- نگذشتن بیش از ۲ سال از تاریخ فارغ‌التحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد داوطلبدکتری بدون آزمون دانشگاه علم و فرهنگ

۳- داشتن حداقل میانگین کل ۱۶ در مقطع کارشناسی و میانگین کل حداقل ۱۷ در مقطع کارشناسی ارشد (بدون احتساب نمره پایان نامه)

۴- کسب حداقل ۶۰ امتیاز از فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و مصاحبه

تبصره: مقالات علمی-پژوهشی (داخلی و خارجی) موضوع ردیف ۱ جدول ۱ آیین‌نامه پذیرش بدون آزمون استعداد‌های درخشان در دوره دکتری، باید چاپ شده یا دارای گواهی پذیرش قطعی چاپ و مرتبط با پایان‌نامه باشد. گواهی چاپ قطعی باید بدون قید و شرط مورد تأیید هیأت تحریریه بوده و زمان چاپ آن به طور صریح با ذکر شماره و دوره چاپ، مشخص شده باشد و حداکثر تا یک سال پس از ورود به دوره دکتری به چاپ برسد، در غیر این صورت پذیرش داوطلب لغو می‌شود.

۵- پذیرش قطعی پذیرفته‌شدگان، منوط به تأیید صلاحیت عمومی آنان توسط مراجع ذی‌صلاح مربوط و تأیید نهایی سازمان سنجش آموزش کشور است.

۶- کسب حداقل نمره ۵۰ از آزمون زبان MCHE (یا معادل آن در سایر آزمون‌ها) قبل از آزمون جامع دکتری

۷- دانشجویان دکتری به ازای انتشار یا ارائه هر مقاله متناسب با سطح علمی و میزان اعتبار مجله یا کنفرانس، براساس مصوبه شورای پژوهشی دانشگاه مستند به آیین‌نامه تشویق فعالیت‌های پژوهشی، از تخفیف در شهریه برخوردار خواهند شد.

نکات مهم پذیرش دکتری استعداد درخشان دانشگاه علم و فرهنگ

۱- اتباع غیر ایرانی و دانش‌آموختگان دانشگاه‌های خارج از کشور، مجاز به ارائه درخواست استفاده از سهمیه استعداد‌های درخشان نیستند.

۲- داوطلبان با مدارک تحصیلی معادل کارشناسی ارشد مجاز به ثبت نام نیستند.

۳- مقالاتی که در مجلات فاقد اعتبار علمی از نظر وزارتین علوم و بهداشت چاپ شده باشند، قابل بررسی و امتیاز دهی نیستند.

۴- در صورت ارائه تألیف، گردآوری یا ترجمه کتاب، لازم است تألیف یا ترجمه ارائه شده مرتبط با رشته تحصیلی داوطلب باشد، در غیراین‌صورت امتیازی به آن تعلق نمی‌گیرد.

۵- داوطلبان فقط مجاز به ارائه درخواست پذیرش در یک رشته تحصیلی هستند و در صورت ارائه درخواست‌های متعدد از فهرست داوطلبان حذف خواهند شد.

۶- چنانچه در هر یک از رشته‌های اعلام شده، از طریق آزمون ورودی دوره‌های دکتری تخصصی، تعداد پذیرفته‌شدگان به حد نصاب نرسد، از طریق سهمیه استعداد‌های درخشان نیز در رشته‌های موردنظر، پذیرش دانشجو انجام نمی‌شود.

۷- کسب حدنصاب علمی لازم برای پذیرش که توسط گروه آموزشی تعیین و مورد تصویب دانشگاه قرار گرفته است، از شرایط اصلی پذیرش است و در صورت‌عدم کسب حد نصاب مذکور، دانشگاه ملزم به پذیرش داوطلبان برگزیده علمی نیست.

۸- دانشجویان نیمسال آخر در صورت پذیرش، باید حداکثر تا ۳۱ شهریورماه سال ۱۴۰۰ از پایان‌نامه خود دفاع کرده و فارغ‌التحصیل شوند؛ در غیر این صورت اسامی آنان از فهرست داوطلبان واجد شرایط پذیرش حذف خواهد شد.

۹- پذیرفته‌شدگان دوره‌های تخصصی دکتری بدون آزمون (استعداد‌های درخشان) به صورت تمام وقت اشتغال به تحصیل خواهند داشت و مشمول کلیه مقررات آموزشی و انضباطی دانشگاه خواهند بود.

۱۰- چنانچه در هر مرحله از ثبت‌نام و یا اشتغال به تحصیل، مشخص شود که داوطلب دارای هر یک از شرایط و ضوابط عمومی و یا اختصاصی ورود به دوره دکتری مندرج در این اطلاعیه نبوده است، بلافاصله از ثبت نام با ادامه تحصیل او جلوگیری می‌شود و مطابق مقررات با وی رفتار خواهد شد.

۱۱- به مدارک ناقص و درخواست داوطلبانی که واجد شرایط الزامی پذیرش نباشند، ترتیب اثر داده نخواهد شد و وجه پرداختی نیز قابل استرداد نیست؛ توصیه می‌شود داوطلبان قبل از ثبت‌نام، مفاد اطلاعیه را به دقت مطالعه و در صورت اطمینان از داشتن تمامی شرایط ثبت‌نام کنند.

مصاحبه علمی و اعلام نتایج

۱- نتیجه بررسی اولیه درخواست داوطلبان و راه‌یافتگان به جلسه مصاحبه، از طریق دانشگاه اعلام خواهد شد.

۲- جلسه آزمون شفاهی برگزیدگان علمی، ترجیحاً همزمان با جلسه مصاحبه داوطلبان آزمون نیمه‌متمرکز دوره‌های دکتری تخصصی سال ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد و اطلاعیه دعوت به جلسه به تفکیک رشته، از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه اعلام خواهد شد.

مدارک ثبت نام دکتری بدون آزمون

داوطلبان واجد شرایط، لازم است حداکثر تا پایان روز دوشنبه (۲۲ دی) مدارک مورد نیاز به شرح زیر و با حجم حداکثر ۵ M به پست الکترونیکی grad@usc.ac.ir ارسال کنند.

۱- یک قطعه عکس ۳۶۴ رنگی تمام رخ

۲- تصویر کارت ملی

۳- تصویر مدرک نظام وظیفه (مختص داوطلبان ذکور)

۴- تصویر مدرک تحصیلی کارشناسی دارای معدل

۵- تصویر مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد دارای معدل دوره و تاریخ فراغت از تحصیل (مختص دانش‌آموختگان)

۶- تصویر گواهی رتبه اول تا سوم دوره کارشناسی از مدیریت امور آموزشی دانشگاه محل تحصیل (در صورت دارا بودن رتبه)

۷- تصویر گواهی رتبه اول دوره کارشناسی ارشد از مدیریت امور آموزشی دانشگاه محل تحصیل (در صورت دارا بودن رتبه)

۸ – تصویر ریزنمرات دوره کارشناسی

۹- تصویر ریزنمرات دوره کارشناسی ارشد

۱۰- تصویر صفحه اول و چکیده پایان‌نامه

۱۱- تصویر فرم تکمیل شده ثبت اطلاعات داوطلب (برای دریافت فرم کلیک کنید)

۱۲- تصویر مربوط به گواهی تأیید به مقالات علمی-پژوهشی / علمی-ترویجی/ کنفرانس‌های معتبر

۱۳- تصویر نامه از مجلات مبنی بر تأیید پذیرش چاپ قطعی مقاله با مقاله‌های علمی-پژوهشی که تا کنون چاپ نشده باشند. (تذکر: نامه وصول مقاله قابل قبول نیست).

۱۴- تصویر گواهی تائیدیه مبنی بر نمایه شدن مجله در فهرست JCR یا سایر نمایه‌های معتبر و سایر مجلات علمی-پژوهشی مورد تأیید وزارتین علوم یا بهداشت از مراجع ذی‌صلاح که حاوی رتبه‌بندی و اعتبار مجله باشد.

۱۵- تصویر مستندات اختراع به ثبت رسیده (گواهی ثبت اختراع مورد تأیید سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران)

۱۶- تصویر مستندات برگزیدگان جشنواره، مسابقات بین‌المللی و المپیاد‌های معتبر (گواهی صادره از دبیرخانه یا مراجع ذی‌ربط)

۱۷- تصویر مستندات مربوط به تالیف یا گردآوری کتب مرتبط با رشته تحصیلی (تصویر روی جلد، شناسنامه کتاب و گواهی انتشار از ناشر مربوطه)

۱۸- تصویر مستندات مربوط به ترجمه کتب مرتبط با رشته تحصیلی (تصویر روی جلد، شناسنامه کتاب و گواهی انتشار از ناشر مربوطه)

۱۹- تصویر گواهی سابقه تدریس در مراکز آموزش عالی با تأیید معاون آموزشی دانشگاه/مؤسسه

۲۰- تصویر گواهی طرح‌ها/پروژه‌های تحقیقاتی اتمام یافته، دارای گواهی از مراجع ذی‌صلاح

۲۱- تصویر گواهی زبان انگلیسی دارای اعتبار کمتر از ۲ سال

۲۲- تصویر فیش پرداخت هزینه ثبت‌نام و بررسی مدارک به مبلغ ۲/۰۰۰/۰۰۰ (دو میلیون ریال) به حساب بانک ملت شعبه بوستان، قابل پرداخت در کلیه شعب بانک ملت

۲۳- ارائه اصل مدارک و مستندات فوق و تأییدیه رسید مدارک در زمان مصاحبه الزامی است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه دکتری دانشگاه علم و فرهنگ استعداد های درخشان دکتری بدون آزمون دوره کارشناسی مقطع کارشناسی کارشناسی ارشد تصویر مستندات تصویر گواهی رشته تحصیلی علمی پژوهشی واجد شرایط مورد تأیید پایان نامه آیین نامه مراجع ذی خواهد شد ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۹۰۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمین توان پذیرش رفاه مصنوعی را ندارد

ایسنا/مازندران عضو هیئت علمی دانشگاه نوشیروانی بابل با بیان اینکه طی ۲۰ سال اخیر مسائل محیط زیستی اعم از ریزگردها، زباله شهرهای شمالی در ساحل، از بین رفتن جنگل‌ها، زمین خواری، کوه خواری، ماسه خواری و دسترسی زیاد به دریا افزایش یافته، گفت: لازم است مسئولان کشورهای مختلف این مسائل را جدی‌تر تلقی کنند؛ چرا که زمین توان پذیرش جمعیت بیشتر ‌و استفاده و رفاه تصنعی را ندارد.

استادیار گروه آموزشی محیط زیست دانشکده مهندسی عمران دانشگاه نوشیروانی بابل به مناسبت هفته «زمین پاک» در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: انسان از ۱۰ هزار سال پیش کشاورزی و یکجا نشینی و توسعه شهرها را شروع کرد که حدود ۳۰۰ سال پیش وارد انقلاب و دوره صنعتی شد و به طور خاص بعد از جنگ جهانی دوم وارد دوره جدیدی شد و عصر جدیدی شروع شد که ۲۰۰ سال پیش وجود نداشت.

عزیر عابسی تصریح کرد: این عصر جدید با افزایش جمعیت به شدت زیاد انسان از ۱ به ۸ میلیارد و افزایش سطح رفاه و بهداشت‌ انسان که همه و همه در پی آن مصرف بالای آب، انرژی، تغییر کاربری اراضی و تولید زباله را نیز به همراه داشته روبرو شد.

وی با اشاره به اینکه به گفته بسیاری از افراد در گذشته این مشکلات وجود نداشت که کاملا درست است، خاطرنشان کرد: در قدیم پلاستیک نبود، نوشیدنی‌ها در ظرف‌های یکبار مصرف استفاده نمی‌شد، زباله‌های الکترونیکی اصلا وجود نداشت.

استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه نوشیروانی بابل ادامه داد: این موارد مسائل هزاره جدید، سده جدید و شاید حتی طی۳۰ سال اخیر است که باعث فشار زیاد به طبیعت شده است.

وی افزود: زباله‌هایی که طبیعت نمی‌تواند در خود جذب و هضم کند، منابع آبی که دیگر طبیعت برای فعالیت‌های کشاورزی و صنعتی ندارد همچنین منابع سوختی که از اعماق زمین خارج و وارد اتمسفر می‌شود موجب گرمایش زمین شده است.

عابسی با اشاره اینکه دوره جدید، دوره‌ای است که زمین تحت فشار است و نیاز به حمایت دارد، افزود: باید ۸ میلیارد انسانی که روی کره زمین زندگی می‌کنند متوجه شوند که رفتار سنتی و غلط را عوض کنند و آموزش متناسب و مدرن ببینند.

این محقق، پژوهشگر و استاد محیط زیست تاکید کرد: بچه‌هایی که با موبایل، باتری و لوازم الکترونیکی در ارتباط هستند باید بدانند که این موارد بعد از چند سال به بدترین و خطرناک‌ترین نوع زباله به دلیل وجود سرب و جیوه تبدیل می‌شوند.همچنین تا می‌توانند از مصرف پلاستیک پرهیز کنند و اگر استفاده کردند به گونه‌ای باشد که وارد روند بازیافت شود.

وی افزود: فرهنگ سازی، آموزش و فهمیدن تغییری که اتفاق افتاده را حتما باید به نسل جدید دانش‌ آموزان و دانشجویان آموزش داد چرا که جای این آموزش به شدت خالی است.

عابسی با بیان اینکه درسی در دوره دوم متوسط به نام شناخت انسان و محیط زیست وارد شد که خیلی دیر است، تصریح کرد: چون این آموزش‌ها باید از دبستان شروع شود و در دانشگاه هم همین درس اختیاری است و به همین دلیل خیلی از فارغ التحصیلان مقطع دکتری موارد بسیار ساده محیط زیست را نمی‌دانند در حالی هر بچه‌ای در اروپا در حال آموزش دیدن موضوعات مختلف محیط زیستی است.

استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه نوشیروانی بابل با اشاره اینکه آموزش خیلی خیلی مهم است، ادامه‌داد: متاسفانه آموزش‌ها هنوز به صورت مبسوط شروع نشده و تصمیات خیلی ساده‌ای گرفته شد و بیشتر خانواده‌ها خودشان آموزش‌های لازم را به فرزندانشان می‌دهند.

وی افزود: شبکه‌های مردم نهاد نیز با اجرای برنامه‌های مختلف در این راستا کمک می‌کنند اما بنا به اعتقاد بسیاری از کارشناسان، مسئولان، مدارس و دانشگاه کوتاهی کرده و برای آموزش و حل معضلات ورود نکرده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۰ هزار نفر در رشته علوم تجربی رقابت کردند
  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز
  • زمین توان پذیرش رفاه مصنوعی را ندارد
  • پذیرش بدون آزمون در دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران
  • آغاز ثبت نام آزمون زبان دکتری تخصصی دانشگاه پیام نور
  • لغو جذب هیات علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای
  • دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو پذیرش می‌کند
  • اعلام آمادگی دستگاه‌های اجرایی و خدمات رسان شهرستان میاندوآب برای برگزاری امن کنکور سراسری
  • وزیر علوم: استخدام هیئت علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی و حرفه ای معنا ندارد
  • جذب هیات علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی و حرفه ای لغو شد