Web Analytics Made Easy - Statcounter

اثر‌های هنری ناگفته‌های نقاشان را روایت می‌کند. ناگفته‌هایی که جذابیت اثر هنری را بیشتر می‌کند، اما گاهی علت خلق آثار هنری جذاب‌تر از روایت‌های هنرمند است. خبرگزاری میزان _ روزنامه خراسان نوشت: تابلو‌های نقاشی معمولاً بسیار پیچیده‌تر از چیزی هستند که در نگاه اول ممکن است به نظر برسند. داستانی که توسط  یک اثر هنری روایت می‌شود، گاهی کم از یک رمان ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر ضربه قلم‌مو و هر قطره رنگی که در تابلو به کار رفته، در واقع کلمه‌ای است که بر بوم نوشته شده است. اما گاهی نیز، داستان خلق یک تابلوی نقاشی، جالب‌تر از چیزی است که نقاشی آن را روایت می‌کند. در این مطلب به داستان پس‌زمینه برخی از نقاشی‌های معروف جهان پرداخته‌ایم. «جیغ» -  ادوارد مونک ادوارد مونک، نقاش برجسته نروژی، در یک عصر زیبا، در جاده‌های شهر درحال قدم‌زدن بود. او  لحظه‌ای راه رفتن را متوقف کرد و نگاهی به آسمان انداخت. تنها چیزی که دید، غروب خورشید و ابر‌هایی بود که به رنگ قرمز در آمده بودند. صدای ضعیف خش‌خش‌مانندی نیز، از برگ‌های زیرپایش به گوش می‌رسید. مجموع این صحنه، باعث شد که مونک احساس کند طبیعت به خاطر چیزی درحال فریاد کشیدن است. او این فریاد را با ابر‌های خون رنگ و پس‌زمینه‌ای از فریاد، به تصویر کشید و نقاشی جیغ متولد شد.   «گرنیکا» -  پابلو پیکاسو در سال ۱۹۳۷، هواپیما‌های جنگی آلمان و ایتالیا دهکده گرنیکا در شمال اسپانیا را بمباران کردند و جان بی‌گناهان زیادی را گرفتند. دولت اسپانیا از پیکاسو، نقاش نامدار این کشور، خواست تا حادثه بمباران و درد و رنج  مردم را در یک تابلوی نقاشی به تصویر بکشد. به این ترتیب، فرصتی برای پیکاسو ایجاد شد تا بغض و خشم خود را علیه جنگ با خلق تابلوی گرنیکا تصویر کند. در این نقاشی، پیکاسو مصائب انسان‌ها، حیوانات و پرندگان را که از بمباران شدید ناشی می‌شد، به تصویر درآورده است.   «شب پرستاره» - ونسان ون‌گوگ این نقاشی زمانی کشیده شد که ونسان ون‌گوگ، نقاش هلندی در بیمارستان روانی به سر می‌برد. در طول شب، منظره‌ای که در بیرون از پنجره دیده می‌شد، توجه ون‌گوگ را به خود جلب کرد و الهام‌بخش خلق یک اثر ماندگار شد. این اثر در واقع چیزی است که ون‌گوگ از پنجره بیمارستان روانی شهر می‌دید. برخی معتقدند، خلق این تابلو توسط ون‌گوگ تلاشی بود برای غلبه بر بیماری‌ای که او در آخرین سال‌های عمرش، در سیاهی آن گرفتار شد.   «مادر ویسلر» - جیمز مک نیل ویسلر داستان‌های زیادی درباره این نقاشی وجود دارد که نمی‌توان از درست بودن آن‌ها مطمئن بود. مشهورترین داستان این است که این اثر در لندن و زمانی کشیده شد که مادر نقاش، به جای زن دیگری که به عنوان مدل قرار بود به خانه آن‌ها بیاید و تأخیر داشت، قرار گرفت. همچنین گفته می‌شود ویسلر، خالق این اثر، قصد داشت شخصیت را در حالت ایستاده نقاشی کند، اما به دلیل شرایط سلامت مادرش، مجبور شد تغییر عقیده بدهد. به نظر می‌رسد که این اثر، با هدف ارج نهادن و بزرگ شمردن جایگاه مادر، کشیده شده است.   «گشت شبانه» - رامبرانت وقتی رامبرانت نقاش معروف هلندی، سفارش به تصویرکشیدن ۱۸ نفر از اعضای برجسته گارد محافظان شبانه شهر را دریافت کرد، ناخوش‌احوال بود. این سفارش به منظور پر کردن فضای عریض و طویل مرکز فرماندهی گارد محافظان به او داده شد. تصویر فرانس بانینگ کک، سرکرده این سربازان، در مرکز تابلو خودنمایی می‌کند. هرچند رامبرانت، مرد متموّلی بود، اما معمولا برای کارهایش دستمزد بالایی طلب می‌کرد. او در این کار، از هر کدام از افرادی که در تصویر بودند، ۱۰۰ گیلدر (واحد پول هلند) طلب کرد و در مجموع دستمزدی معادل ۱۶۰۰ گیلدر گرفت که در آن زمان، رقمی افسانه‌ای بود.     بیشتر بخوانید: «گرهارد ریشتر»؛ گرانترین نقاش زنده جهان انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود. برچسب ها: نقاشی اثر هنری

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: نقاشی اثر هنری ون گوگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۹۰۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی نمایشگاه تذهیب «نقش و نگار» در برج آزادی

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نمایشگاه انفرادی تذهیب نقش و نگار ، جمعه ۱۴ اردیبهشت در کافه گالری برج آزادی افتتاح می‌شود. در این نمایشگاه ۲۵ نقاشی تذهیب به مدیریت اشرف رضوانی به نمایش گذاشته می‌شود.

رضوانی از ۱۳۸۰ فعالیت خود را در این زمینه شروع و تا بحال در بیش از ۴۰ نمایشگاه گروهی در داخل کشور و دو نمایشگاه نقاشی در کشور امارات و اسپانیا شرکت کرده است.

علاقه‌مندان به بازدید از این نمایشگاه می‌توانند از ۱۴ تا ۲۰ اردیبهشت از ساعت ۱۰ تا ۱۹ با حضور در کافه گالری برج آزادی از آن بازدید کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برپایی نمایشگاه طراحی و نقاشی درخوی
  • سرکوب دانشجویان در آمریکا، تابلوی تمدن غربی است
  • پشت‌پرده آهنگ مشهور فریدون فروغی بعد از ۱۶سال فاش شد + ویدئو
  • پرده‌برداری از تابلوی نامگذاری بلوار ورودی دانشگاه آزاد اصفهان
  • پرده‌برداری از تابلوی نامگذاری بلوار ورودی دانشگاه آزاد اصفهان به نام دکتر فروغی
  • برپایی نمایشگاه تذهیب «نقش و نگار» در برج آزادی
  • برپایی نمایشگاه نقاشی «افکار» در نقش جهان
  • تابلوی «فرزند خلیج فارس» در بوشهر رونمایی شد
  • تابلوی «فرزند خلیج فارس» در بوشهر رونمایی شد
  • یک «نقاشی» چگونه راز ساخت اهرام مصر را فاش کرد؟ (+عکس)