Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید اسدی روز یکشنبه و در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مقابله با بیماری آنفلوانزای پرندگان مستلزم رعایت دقیق موارد اعلام شده از سوی سازمان دامپزشکی کشور به ویژه ضوابط امنیت زیستی بوده و در صورت عدم رعایت آن خسارت جبران ناپذیری به صنعت طیور شهرستان وارد خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه آنفلوانزای فوق حاد پرندگان بیماری مشترک بین پرندگان و انسان است،اظهار داشت: طیور در مواقع شیوع بیماری آنفلوانزای فوق حاد معمولا بدون علائم بالینی و با مرگ سریع و یا با علائم بالینی شامل افسردگی شدید، بی اشتهایی، کاهش تخم گذاری، اسهال، علائم تنفسی، کبودی تاج و ریش، خونریزی های کوچک روی سطوح سروزی بدن و مرگ و میر ناگهانی تا ۱۰۰ درصد گله را به همراه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسدی بر لزوم پرهیز از خرید و فروش طیور به ویژه مرغ و خروس، بلدرچین و بوقلمون از فروشندگان غیرمجاز و دوره گرد تاکید کرد و گفت: کاهش تماس بین طیور اهلی با پرندگان وحشی به ویژه گنجشک سانان با محصور کردن پرندگان در قفس، گزارش تلفات غیرعادی و مشکوک به شبکه دامپزشکی برای نمونه برداری های لازم، خودداری از رهاسازی پرندگان به ویژه کبوتر در فضای آزاد و نگهداری آنها در قفس و فضای بسته و خودداری از جابه جایی پرندگان زینتی از جمله نکاتی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه با شروع فصل سرما در کشور و مهاجرت پرندگان وحشی، احتمال شیوع بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان وجود دارد بیان داشت: انتقال کود مرغی از سایر استان‌ها به شهرستان شهربابک بسیار خطرناک است و از کشاورزان تقاضا داریم به دلیل جلوگیری از شیوع این بیماری از کودهای داخل شهرستان استفاده کنند.

اسدی تصریح کرد: شبکه دامپزشکی شهرستان مانند گذشته و به صورت شبانه روزی حتی در ایام تعطیل نظارت خود را بر روند تولید گوشت مرغ اعمال کرده و شهروندان می توانند با تهیه این اقلام از مراکز معتبر تحت نظارت سازمان دامپزشکی از سلامت آن اطمینان خاطر داشته باشند.

شهربابک در ۲۴۰ کیلومتری غرب کرمان واقع است.

برچسب‌ها سازمان دامپزشکی کشور شهربابک آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان دامپزشکی کشور شهربابک آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان سازمان دامپزشکی کشور شهربابک آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان اخبار کنکور بیماری آنفلوانزای فوق حاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۹۰۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحدهای خوراک دام و طیور

عطاالله هاشمی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به بارش‌های اخیر و پیش بینی سازمان هواشناسی مبنی بر شرایط مساعد بارش در اردیبهشت انتظار می‌رود که حداقل میزان خرید تضمینی گندم ۱۲ میلیون تن باشد.

به گفته او، برآورد‌ها حاکی از آن است که امسال میزان تولید گندم به بالای ۱۴ میلیون تن برسد که براین اساس نیازی به واردات گندم حتی برای صنف و صنعت هم نخواهیم داشت.

هاشمی ادامه داد: تسریع در پرداخت مطالبات گندمکاران و اصلاح قیمت خرید تضمینی گندم در قالب جایزه تحویل راهکار تحقق خودکفایی گندم و بی نیازی از واردات محسوب می‌شود، در غیر این صورت به سبب ورود دلالان و واسطه‌ها در امر خرید، گندم تولیدی به سمت جایگزینی خوراک دام و طیور یا قاچاق به آن سوی مرز‌ها هدر می‌رود.

رئیس بنیاد ملی گندمکاران با بیان اینکه پیگیری جایزه تحویل گندمکاران به جایی نرسیده است، افزود: علی رغم پیگیری‌های مکرر برای اصلاح نرخ، هنوز به جایی نرسیده ایم که به نظر می‌رسد عده‌ای برای بحث خودکفایی کارشکنی می‌کنند.

به گفته او، بررسی‌ها نشان می‌دهد که قیمت گندم در بازار‌های جهانی و کشور‌های اطراف با احتساب دلار آزاد ۲۰ درصد بالاتر از تولید داخل است که متاسفانه واردکنندگان با کارشکنی در امر تولید بدنبال واردات هستند، درحالیکه کیفیت گندم خارجی و داخلی با یکدیگر قابل قیاس نیست چراکه آنها گندم‌های درجه یک را به ما نمی‌فروشند و گندم‌های درجه ۲ و ۳ بالاتر از قیمت تولید داخل به ما می‌دهند.

هاشمی گفت: بنابر سیاست برنامه هفتم مبنی بر خودکفایی گندم به عنوان مهم‌ترین محصول استراتژیک انتظار می‌رود که طبق قانون ۲۴ ساعت پس از تحویل مطالبات گندمکاران واریز شود و هرچه سریع ترجایزه تحویل به منظور ایجاد ترغیب کشاورزان اعلام شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • پلمب کارخانه خوراک دام و طیور متخلف در سبزوار
  • جوجه ریزی در واحد‌های پرورشی طیور فقط با اخذ مجوز بهداشتی از دامپزشکی امکانپذیراست
  • دغدغه مردم زیرکوه در خصوص تخریب قنوات و جاده‌ها ویژه پیگیری می‌شود
  • ثبت بالاترین رکورد جوجه‌ریزی در سال ۱۴۰۲ / کاهش ۴۱ درصدی کانون بیماری در واحدهای پرورشی
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحد‌های خوراک دام و طیور
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحدهای خوراک دام و طیور
  • فعالیت یک کشتارگاه طیور متخلف در ری متوقف شد
  • واکسیناسیون ۴۵۵ هزار طیور بومی در قزوین
  • کشف ۸۵۰ کیلوگرم گوشت و آلایش‌های غیربهداشتی و غیرقابل مصرف دام و طیور