Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسینی با بیان اینکه رشد اعتبارات عمرانی و تملک دارایی‌های سرمایه ای استان مرکزی در بودجه عدد قابل‌ملاحظه‌ای نیست گفت: در برخی استان‌ها طرح‌های ملی و کلان کشوری را داریم اما استان مرکزی در این زمینه ضعیف است و به‌طورکلی حتی در تعداد طرح‌های ملی و اعتبارات آن عددی قابل‌توجهی را نداریم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیارآفتاب؛ در بخش قبلی گفتگو با سید محمد حسینی مشاور کمسیون برنامه‌وبودجه مجلس شورای اسلامی(اینجا) به موضوع بررسی درآمدهای پیش‌بینی‌شده در لایحه بودجه ۱۴۰۰ و اما و اگرهایی آن پرداختیم حال در بخش دوم این گفتگو به بحث شاخص‌های تخصیص بودجه استانی و انتقادها نسبت به جایگاه استان مرکزی در این بخش اشاره خواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مطالبه رهبر انقلاب برای اصلاح ساختار بودجه بر زمین مانده/ اقدام مؤثری از سوی دولت صورت نگرفته است

حسینی عضو کمیسیون برنامه‌وبودجه مجلس دهم با بیان اینکه در بحث اصلاح ساختار بودجه که مورد تأکید مقام معظم رهبری است ۲ سال است که صحبت‌هایی فراوانی انجام می‌شود گفت: یکی از بحث‌هایی که در اصلاح ساختار و قوانینی برنامه‌ها و سیاست‌های ابلاغی بود کاهش وابستگی به نفت بود ولی متأسفانه در این زمینه اقدام مؤثری از سوی دولت صورت نگرفته است و مجلس هم راسا تعدادی احکام را مصوب کرد که بودجه ۱۴۰۰ در این چارچوب تنظیم شود ولی عملاً در این حوزه تغییرات خاصی را مشاهده نکردیم و از دید کارشناسی مطالبه رهبر انقلاب هنوز بر زمین‌مانده است.

مشاور کمیسیون برنامه‌وبودجه مجلس در پاسخ به این سؤال که شاخص‌های تخصیص بودجه استان‌ها بر چه اساسی سنجیده می‌شوند و چرا جایگاه استان مرکزی در تخصیص بودجه پایین است نیز اظهار کرد: با توجه به شرایط قانون تنظیم یک و دو و قانون برنامه، بودجه استان‌ها را به‌نوعی در دو بخش درآمدی و اعتبارات هزینه‌ای و عمرانی تقسیم می‌کنند.

وی ادامه داد: در بخش درآمدی میزان درآمدهایی که در استان‌ها در چارچوب جداول کلان بودجه حاکم است به‌طور مثال مالیات که یکی از ارقام شاخص درآمدهای استانی است و یا برخی درآمدهایی که در استان‌ها وصول و دسته‌بندی می‌شود و پیش‌بینی‌ای که نسبت به رشد کلان بودجه داشته‌اند نسبت به هر استان‌ها هم این اعداد و ارقام را می‌بینند.

با وجود صنایع درآمد مالیاتی استان مرکزی عدد بالایی را نشان می دهد

نماینده سابق تفرش، آشتیان و فراهان با اشاره به اینکه درآمدهای استان مرکزی در رتبه پنجم یا ششم درآمدهای مالیاتی استان‌ها قرار دارد گفت: با توجه به اینکه این استان صنعتی است و وجود صنایعی چون پتروشیمی و پالایشگاه این درآمد را عدد بالایی نشان می‌دهد.

حسینی با بیان اینکه در اعتبارات هزینه‌ای خیلی مقایسه‌ای صورت نمی‌گیرد افزود: در حوزه اعتبارات هزینه‌ای بر اساس میزان پرداخت‌های پرسنلی و بخشی هم رشدی که در همه نقاط کشور دیده می‌شود سهم هر استان هم پیش‌بینی می‌شود که در این بین فقط اعتبارات آموزش پرورش، سازمان برنامه‌وبودجه و بنیاد شهید به‌صورت ملی است و مابقی به‌صورت استانی است.

رشد اعتبارات عمرانی و تملک دارایی‌های سرمایه ای استان مرکزی عدد قابل‌ملاحظه‌ای نیست

وی با تأکید بر اینکه مهم‌ترین بخش قابل‌توجه اعتبارات عمرانی یا تملک دارایی‌های سرمایه است افزود: ما این را در دو بخش اعتبارات طرح‌های ملی و استانی در بودجه می‌بینم که این اعتبارات استانی نیز از سه بخش اعتبارات طرح‌های عمرانی استانی و بخشی هم قانون متوازن است که بر اساس شاخص‌های توسعه یافتی و جمعیت در هر استان پیش‌بینی می‌شود، رشد استان مرکزی در این بخش نسبت به سنوات گذشته پایین بوده است و عددی که برای این استان دیده‌شده است نسبت به سایر استان‌ها عدد قابل‌ملاحظه‌ای نیست و باید تلاش بیشتری صورت گیرد.

عضو کمیسیون برنامه‌وبودجه مجلس دهم با اشاره به جایگاه بودجه‌ای استان مرکزی گفت: هرچند استان مرکزی در برخی شاخص‌ها شرایط بهتری نسبت به سایر استان‌ها دارد ولی اینکه این استان در این جایگاه قرار بگیرد جای سؤال است، حال یا در آمارهایی که ارائه می‌شود وضعیت را خیلی خوب نشان می‌دهیم که تخصیص اعتبار ما کاهش پیداکرده است یا شرایط به نحو دیگری است.

تعداد طرح‌های ملی و اعتبارات آن در استان مرکزی عددی قابل‌توجهی نیست

عضو کمیسیون برنامه‌وبودجه مجلس دهم اظهار کرد: عددی از ۳ درصد نفت نیز برای مناطق نفت‌خیز و مناطق محروم وجود دارد که در این بخش نیز میزان مناطق محروم استان مرکزی نسبت به سایر استان‌ها خیلی وسیع نیست و به همین دلیل سهم این استان نسبت به بقیه استان‌ها سهم کمی است و این باعث می‌شود اعتبار برخی استان‌ها درمجموع بالاتر باشد.

حسینی خاطرنشان کرد: اعتباراتی در بخش ورزش و جوانان نیز وجود دارد که آن‌هم بر اساس همان شاخص‌های توسعه‌یافتگی و جمعیت تخصیص پیدا می‌کند ولی درمجموع بخش عمده‌ای که مسئولین استان باید برای آن فکری بکنند بخش اعتبارات ملی است چراکه در برخی استان‌ها طرح‌های ملی و کلان کشوری را داریم اما استان مرکزی در این زمینه ضعیف است و به‌طورکلی حتی در تعداد طرح‌های ملی و اعتبارات آن عددی قابل‌توجهی را نداریم.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: کمیسیون برنامه وبودجه مجلس استان مرکزی تعداد طرح های ملی استان مرکزی اصلاح ساختار طرح های ملی پیش بینی استان ها شاخص ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۹۱۹۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح عفاف و حجاب دغدغه پلیس و مطالبه بر حق مردم است

فرمانده انتظامی استان مرکزی با اشاره به همراهی و همکاری خوب مردم فهیم و با بصیرت استان مرکزی با پلیس در اجرای طرح نور گفت: اجرای طرح نور دغدغه پلیس و مطالبه بر حق مردم است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی و به نقل از پلیس، سردار هادی رفیعی کیا در حاشیه مراسم تجلیل از فعالان طرح نور هدف از برگزاری این نشست را قدردانی از فعالان و دست‌اندرکاران اجرای این طرح دانست و اظهار کرد: مردم فهیم ما همیشه ثابت کرده‌اند که قدر خدمت صادقانه خادمان خود را می‌دانند و با حضور و حمایتشان در فضای مجازی و حقیقی به پلیس در اجرای این خدمات کمک می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه مهمترین هدف پلیس تأمین امنیت و آسایش شهروندان به شمار می‌رود افزود: پاسخ به مطالبات مردمی در مقابله با ناهنجاری‌ها تکلیف قانونی پلیس است که مأموران انتظامی برابر قانون به آن رسیدگی می‌کنند.

فرمانده انتظامی استان مرکزی با اشاره به همراهی و همکاری خوب مردم فهیم و با بصیرت استان مرکزی با پلیس در اجرای طرح نور گفت: اجرای طرح نور (عفاف و حجاب) دغدغه پلیس و مطالبه بر حق مردم است.

سردار رفیعی کیا با اشاره به اجرای مطلوب طرح نور در استان مرکزی با همراهی و همکاری خوب و شایسته مردم اظهار داشت: پلیس در اجرای طرح نور با اتکا به برنامه‌های ارشادی به تذکر پرداخته و خوشبختانه تاکنون این طرح به دور از هر حاشیه‌ای و به خوبی در حال پیگیری است.

وی گفت: اولین قدم در اجرای این طرح مطالبه گری در حوزه مسئول سازی برای پای کار آمدن همه دستگاه‌های مسئول در راستای فرهنگ سازی به شمار می‌رود.

فرمانده انتظامی استان مرکزی هدف دشمن از موضوع متزلزل کردن عفاف و حجاب در جامعه را فروپاشی بنیان خانواده و ارزش‌های دینی و معنوی دانست و افزود: در چارچوب قانون و مقررات با هرگونه ناهنجاری و قانون گریزی در جامعه مقابله می‌کند.

سردار رفیعی کیا با اشاره به برنامه‌ریزی ها و اقدامات صورت گرفته از سوی فرا جا برای اجرای طرح نور گفت: پلیس در خط مقدم اجرای طرح عفاف و حجاب در جامعه قرار دارد.

وی با اشاره به همراهی و همکاری خوب شهروندان با پلیس در اجرای طرح نور و مقابله با ناهنجاری‌های حوزه عفاف و حجاب گفت: خدمت به این مردم فهیم و با بصیرت بزرگترین افتخار پلیس در تأمین امنیت جامعه به شمار می‌رود.

فرمانده انتظامی استان مرکزی با اشاره به اینکه اجرای قانون عفاف و حجاب احیای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه همان هدف امام حسین (ع) و یاران با وفایشان در حادثه کربلا به شمار می‌رود خاطر نشان کرد: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به تبعیت از قیام عاشورا در راستای دفاع از ارزش‌های دینی و معنوی از هیچ تلاشی فروگذار نیست.

کد خبر 748500

دیگر خبرها

  • شهرداری ارومیه از اعتبارات ملی محروم مانده است
  • با این حیاط خلوت چه کنیم؟!
  • استان فارس ظرفیت‌های قابل توجهی در ایجاد زنجیره‌های ارزش دارد
  • در حوزه عفاف و حجاب کار بر زمین مانده بسیار است
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • اجرای طرح عفاف و حجاب دغدغه پلیس و مطالبه بر حق مردم است
  • کشف قبرستان باستانی در محل ساخت نیروگاه
  • (عکس) اولین حضور مهدی فضائلی در یک مراسم بعد از حملات تندروها به او بخاطر توئیتش
  • بیانات رهبر انقلاب در حوزه امنیت شغلی کارگران مهم‌ترین مطالبه کارگری است