Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی خاتم‌الانبیاء بهبهان بااشاره به موفقیت دو طرح پژوهشی"گل نرگس" و "مزارع یونجه" این دانشگاه در زمینه کشاورزی، گفت: اکنون این طرح‌ها مورد رضایت کشاورزان بهبهانی هستند.

لطف‌الله عمادعلی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان این‌که در کشور ما ۷۰ تا ۸۰ درصد پژوهش‌ها کاربردی نمی‌شوند، اظهارکرد: در کشورهای خارجی، پژوهش‌ها بیشتر به سمت کاربردی بودن پیش می‌روند و البته ما نیز در دانشگاه خاتم‌الانبیاء سعی کردیم در ارتباط با صنعت مانور دهیم و پژوهش‌ها را به سمت کاربردی بودن پیش ببریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سال ۱۴۰۰ آموزش عالی خوزستان تقریبا ما را مجبور می‌کند که با توجه به مشکلات مردم، بیشتر به سمت کاربردی بودن پژوهش‌ها پیش برویم زیرا بحث پایان‌نامه در ایران با موضوعات تکراری ارائه می‌شود.

وی با اشاره به آغاز طرح جامع کارآفرینی برای مقاطع کارشناسی در دانشگاه صنعتی خاتم‌الانبیاء بهبهان از سال ۱۳۹۷، گفت: در این طرح دانشجویان علاوه بر گذراندن واحدهای درسی، یکسری بسته‌های مهارتی نیز به آن‌ها ارائه داده می‌شود که البته به صورت اجباری نیست.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی خاتم‌الانبیاء بهبهان عنوان کرد: همچنین با توجه به جامع محور بودن این طرح توانستیم مشکلات کشاورزی را تا حدی رفع کنیم که از محققان طرح نیز تجلیل شد. طرح کشاورزی شامل گل نرگس و مزارع یونجه هستند؛ در طرح گل نرگس با مطالعات دکتر معتمدی و تیم همکاری، کود زیستی تهیه شده باعث افزایش تعداد گل‌ها و سهولت در امر برداشت محصول شد.

وی درباره طرح مزارع یونجه نیز گفت: مزارع یونجه در بهبهان دارای کشت زیاد ولی برداشت کم بود که با توجه به این کود زیستی، این مشکل نیز رفع شد. اکنون در حال ثبت شرکت دانش‌بیان در مقیاس بزرگتر برای این طرح هستیم. همچنین اکنون این طرح‌ها مورد رضایت کشاورزان بهبهانی هستند.

عمادعلی ادامه داد: تفاهم‌نامه‌هایی در بحث زلزله با شرکت گاز بهبهان برای کمترین آسیب رساندن به خطوط لوله‌های گازی داریم، ضمن این‌که در خصوص شیلات و جنگل‌ها نیز در ارتباط با صنعت، توانستیم امتیازاتی در مورد افرادی که در این زمینه فعالیت دارند، به وجود آوریم.

وی بیان کرد: سال گذشته شرکت‌های دانش‌بیان مرکز رشد به سرپرستی خانم دکتر داستانیان از گروه برق علوم مهندسی دانشگاه صنعتی خاتم‌الانبیاء باتوجه به شیوع کرونا توانست الکل‌پاش بدون تماس را ثبت کند. الکل‌پاش‌ها قبل از این به صورت پدالی و تماسی بودند. همچنین ساخت دستگاه تب‌سنج و تولید ماسک سه لایه در خود دانشگاه انجام می‌شود. طرح‌های دیگری نیز وجود دارد که به دلیل مشکلات کرونا هنوز نتوانسته‌ایم آن‌ها را به انجام برسانیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی علمی و آموزشی خوزستان دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء مزارع یونجه پژوهش ها گل نرگس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۹۲۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موزه‌ها باید پاسخگوی مشکلات امروز جامعه باشند

ایسنا/اردبیل رئیس کمیته ملی موزه‌های ایران گفت: موزه‌ها نهادی آموزشی و پژوهشی هستند که باید پاسخگوی مشکلات امروز جامعه باشند.

میرسید احمد محیط طباطبایی در اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در اردبیل، گفت: در آخرین تعریف‌ها موزه یک نهاد غیرانتفاعی شمرده می‌شود که نقشی آموزشی، پژوهشی و معرفی کننده دارد و از همین طریق موزه‌ها باید پاسخگوی مشکلات امروز جامعه باشند.

رئیس کمیته ملی موزه‌های ایران افزود: در همین راستا مجموعه جهانی شیخ صفی‌الدین اردبیلی یک نمونه از موزه بزرگ و عظیم است که قدیمی‌ترین مرکز اسناد در ایران محسوب می‌شود و این مجموعه در تعریف جدید ایکوم معنای واقعی موزه است.

به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل، وی بیان کرد: در بیش از سه دهه گذشته هرساله یک موضوع محور فعالیت موزه‌ها قرار گرفته است که همه آنها با جامعه و مشکلات آن مرتبط بوده و امسال نیز آموزش و پژوهش محور اصلی فعالیت موزه‌ها است، آموزش و پژوهشی که در جامعه امروز لازم است و به تک تک دغدغه‌های روز می‌پردازد.

محیط طباطبایی که در سالن بصیرت دانشگاه محقق اردبیلی سخنرانی می‌کرد با اشاره به موزه علوم این دانشگاه، ادامه داد: دانشگاه‌ها مثل هر بخش دیگری از جامعه به موزه نیاز دارند و موزه علاوه بر بحث آموزش و پژوهش نقش ارتباط دهنده دانشگاه با بیرون از آن را ایفا می‌کند.

رئیس کمیته ملی موزه‌های ایران (ایکوم) خاطرنشان کرد: موزه‌ها باید برای نسل آینده برقرار باشند، آنها به وجود آمده‌اند تا همه آنچه که مربوط به هویت و منشأ فرهنگی جامعه است به کودکان، نوجوانان و نسل‌های آینده منتقل شود.

وی اضافه کرد: امیدوارم که موزه‌ها با نگاه موزه‌ای اداره شوند و برگزاری اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در اردبیل نیز برای دانشجویان، علاقمندان و فعالان حوزه موزه‌ها مؤثر باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چگونه تقاضای افزایش حقوق بدهیم؟ ( 12 توصیه کاربردی)
  • پیش بینی تولید بیش از ۸۰۰۰۰ تن محصول گندم از شهر خوشه‌های طلایی
  • برداشت حدود ۹۰ هزار تن چغندر قند از مزارع خوزستان
  • جایزه ملی محیط زیست برای دانشجوی دانشگاه صنعتی بهبهان
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • تقدیر بانوان بهبهانی از اجرای طرح نور
  • پیش‌بینی برداشت ۶۰۰۰ تن کلزا در مزارع لرستان
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا
  • گوجه فرنگی شهرستان مهر در راه بازار‌های جهانی
  • موزه‌ها باید پاسخگوی مشکلات امروز جامعه باشند