Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه استان های خبرگزاری تقریب، رحیم حیات قریشی روز یکشنبه در دیدار با استاندار سیستان وبلوچستان در چابهار اظهارداشت: تاریخ  ایران و پاکستان بسیار غنی است و این ۲ کشور از یک تمدن و اشتراکات زیادی برخوردار هستند.

وی افزود: با استناد به حدیث پیامبر اسلام(ص) که فرمودند «اگر علم در ثریا باشد مردمی از سرزمین پارس به آن دست خواهند یافت»؛ مردم ایران مردمی با عظمت هستند

سفیر جمهوری اسلامی پاکستان در تهران خطاب به استاندار سیستان و بلوچستان گفت: سراسر مرزهای غربی کشور ما (پاکستان) به سیستان و بلوچستان متصل است و نقش شما برای توسعه روابط دو کشور بسیار مهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: ما به تامین امنیت در مرزهای مشترک با ایران پایبندیم و امنیت ایران را امنیت خود می‌دانیم.

حیات قریشی از استاندار سیستان و بلوچستان برای سفر به پاکستان و بازدید از ظرفیت‌های مختلف این کشور در جهت گسترش روابط دوستانه دعوت کرد.

استاندار سیستان و بلوچستان از همکاری مقامات پاکستانی در افتتاح مرز رسمی ریمدان قدردانی کرد و بهره‌برداری از این مرز را یک تحول بزرگ در توسعه روابط‌ اقتصادی و تجاری و موجب تحکیم روابط دوستانه ۲ کشور بر شمرد.

احمدعلی موهبتی با بیان اینکه جمهوری اسلامی پاکستان و جمهوری اسلامی ایران، دارای اشتراکات دینی، فرهنگی و تمدنی زیاد و مردم دو سوی مرز هم قرابت‌های فامیلی بسیاری دارند؛ اظهارداشت: قاعد اعظم در پاکستان و امام خمینی(ره) در ایران، دو شخصیت بزرگ جهانی بودند که توانستند سرنوشت خوبی برای ‌کشورشان رقم بزنند به طوریکه هم‌اینک از جایگاه ویژه‌ای در منطقه و جهان برخوردارند. 

وی گفت: بندر چابهار و گوادر مکمل یکدیگر هستند و می‌توانند در پیشرفت و رفع محرومیت‌ها در مناطق همجوار و توسعه‌ی روابط اقتصادی دو کشور سهیم باشند.

استاندار سیستان و بلوچستان استفاده از ظرفیت‌های متقابل، تولیدات و همچنین صادرات انرژی به پاکستان را مورد اشاره قرار داد و افزود: توجه به صادرات متقابل این محصولات می‌تواند تراز تجاری ما را تا پنج میلیارد دلار افزایش دهد در حالیکه تراز تجاری ما در شرایط فعلی یک و نیم میلیارد دلار است.

وی تصریح کرد: در مدت حضورم در سیستان و بلوچستان تلاش کرده‌ایم با برگزاری اجلاس‌های مشترک اقتصادی با مقامات ایالت بلوچستان پاکستان به نیازمندی‌های مردم دو سوی مرز در حوزه های مختلف بیشتر توجه شود.

موهبتی بیان کرد: در شرایط کنونی ایران و پاکستان گفت‌وگوها می‌تواند بسیاری از مشکلات را حل کند لذا باید با استفاده از جایگاهی که دولت به ما داده برای خدمت به مردم تلاش کنیم.

وی همچنین فعال‌سازی مرز کوهک- پنجگور و شتاب بخشی امور بازارچه‌های مرزی را که در ارتقای سطح معیشت مرزنشینان موثر است را خواستار شد و از راه‌اندازی دفتر وابسته تجاری پاکستان در چابهار که مقدمات آن در وزارت امور خارجه ایران در حال انجام است خبر داد.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: استاندار سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۹۲۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان وبلوچستان گفت: در این نمایشگاه و در پاویون سیستان و بلوچستان زنجیره‌های ارزش در حوزه شیلات، آبزیان، خرما و سایر ظرفیت‌های استان در زمینه‌های سرمایه گذاری در معرض دید سرمایه گذاران داخلی و خارجی قرار گرفت.
شهرکی با اشاره به ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان در صنایع شیلاتی افزود: ۸۰ درصد تور ماهیگیری و ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در این استان تولید می‌شود.
وی ادامه داد: وجود بیش از ۳۱۰ کیلومتر نوار ساحلی و ظرفیت‌های فراوان بالقوه مناطق ساحلی چابهار، کنارک، زرآباد و دشتیاری، این استان را به مرکز تولید و اشتغال تبدیل و زمینه‌های سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف را فراهم کرده است.
وی تاکید کرد: ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شیلاتی محرک توسعه اقتصادی سواحل بکر مَکُران است که می‌توان با سرمایه‌گذاری بیشتر در این حوزه علاوه بر ایجاد اشتغال و نقش‌آفرینی گسترده در صادرات آبزیان و ارزآوری، زمینه توسعه هرچه سریع‌تر این سواحل را فراهم کرد.
نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ از هشتم تا ۱۲ اردیبهشت در محل دائمی نمایشگاه‌های تهران آماده بازدید، بازدیدکنندگان است و سرمایه گذاران و علاقمندان می‌توانند برای بازدید از غرفه سیستان وبلوچستان به سالن شماره چهار غرفه شماره ۹ مراجعه کنند.

دیگر خبرها

  • فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور
  • ساخت۱۸۰ کیلومتر راه روستایی در سیستان وبلوچستان
  • اسرائیل در باتلاق غزه/ ایران در حال توسعه‌ روابط دیپلماتیک با آسیا
  • رئیسی: آماده تبادل ظرفیت‌ها با کشورهای آفریقایی هستیم
  • آماده تبادل ظرفیت‌ها وتوانمندی‌های ایران باکشورهای آفریقایی هستیم
  • تامین منافع متقابل در تعامل ایران و کشور‌های آفریقایی
  • رئیسی: ایران در تعامل با کشورهای آفریقایی تامین منافع متقابل را دنبال می‌کند
  • غرب تحمل افزایش روابط ایران با همسایگان را ندارد
  • مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان با مشارکت خیران