Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت پتروشیمی نوری با اعلام برنامه‌ها و فعالیت‌های واحد پژوهش و فناوری برای ارتقا تکنولوژی، ‏ساخت و بومی‌سازی ‏تکنولوژی‌ها و تجهیزات مورد نیاز این مجتمع، سیستماتیک کردن مدیریت تکنولوژی در نوری برای اولین ‏بار در صنعت ‏پتروشیمی و پیاده‌سازی و استقرار موفق سیستم مدیریت دانش در این مجتمع، از مهر تایید ممیزان خارجی بر این دستاوردها خبر ‏داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

‌‏

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط عمومی پتروشیمی نوری، این مجتمع پتروشیمی که به عنوان یکی از سه شرکت برتر در حوزه پژوهش ‏در ‏هلدینگ خلیج فارس معرفی و مورد تقدیر قرار گرفت، برخی از فعالیت‌های اصلی انجام پذیرفته و در حال انجام امور پژوهش ‏و ‏فناوری پتروشیمی نوری را اینگونه اعلام کرد: ‏
‏• پروژه بازیابی گازهای خروجی فلر مجتمع (شروع مراحل اجرایی)‏
‏• پروژه شیرین سازی ترکیبات سنگین (شروع مراحل اجرایی)‏
‏• پروژه امکان سنجی تبدیل ‏LTE‏ به ‏BTX
‏• امکان سنجی جداسازی متازایلین و اتیل بنزن از زایلین ها
‏• بومی سازی و ارتقاء کاتالیست ها و مواد شیمیایی ( بومی سازی ماده شیمیایی ‏NFM، جاذب کلر، ‏کاتالیست ‏ایزومریزاسیون زایلین)‏
‏• تحلیل انرژی و بهینه سازی مصرف انرژی در واحد های 200 و فرایند تولید ‏BTX‏ ‏
‏• ارزیابی چرخه حیات (‏LCA‏) محصولات پتروشیمی نوری ‏
‏• بومی سازی سامانه آنتی سرژ کمپرسورهای واحد 300 ‏
پتروشیمی نوری برای پیشبرد اهداف خود در حوزه پژوهش و فناوری برای نخستین بار در صنعت پتروشیمی سیستماتک ‏کردن ‏مدیریت تکنولوژی و پیاده‌سازی آن را انجام داد که با پیاده‌سازی این سیستم، پروژه های پژوهش و فناوری از فردمحوری ‏به ‏سیستم محوری تبدیل شد. بمنظور اجرای این سیستم، شناسایی تکنولوژی‌های روز و پیشرفته و همچنین اولویت ‏بندی ‏تکنولوژی‌های مورد نیاز سازمان بیش از 9 هزار پتنت و مقاله مطالعه و جلسات متعددی با مسئولین فرآیندهای واحدهای ‏مختلف ‏صاحب تکنولوژی برگزار شد.‏
پیاده‌سازی و استقرار سیستم مدیریت دانش از دیگر نقاط تمایز نوری در حوزه پژوهش و فناوری است که اجرای این فرآیند ‏یک ‏سال و نیم طول کشید و امروز این سیستم به نحو مطلوبی در پتروشیمی نوری جاری سازی شده است. در حال حاضر بیش ‏از ‏‏۳۰۰ نفر از کارکنان مجتمع پتروشیمی نوری عضو شده‌اند و در مدت کوتاهی نزدیک به ۳۰۰ دانش ثبت، ارزیابی و مورد ‏تأیید ‏قرار گرفته و توسعه سیستم بر مبنای فرایندهای سازمان و شناسایی نیازهای دانشی در حال انجام است.‏
گفتنی است، این دو دستاورد در حوزه پژوهش جزو نقاط قوت سازمان از دیدگاه ممیزان خارجی بود که مورد تأیید آنها ‏قرار ‏گرفت.‌‏
لازم به ذکر است این شرکت همچنین برای برای دستیابی به اهداف خود در پروژه‌های توسعه‌ای و فرآیندی و همچنین ‏برطرف ‏کردن چالش‌های فرآیندی با بسیاری از شرکت‌های دانش بنیان و همچنین دانشگاه‌های معتبر کشور همکاری مداوم دارد ‏و ‏پروژه‌هایی در راستای کاهش هدررفت انرژی، مسائل زیست‌محیطی، بومی‌سازی تکنولوژی‌های پیشرفته و کاتالیست‌ها، .... ‏با ‏دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش بنیان تعریف شده است.‌‏

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: پژوهش و فناوری پتروشیمی نوری حوزه پژوهش تکنولوژی ها پیاده سازی بومی سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۹۳۵۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه فیبرنوری در شهر قره‌ضیاءالدین با اعتباری بالغ بر ۴۵۰ میلیارد ریال

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایحان‌غربی در مراسم کلنگ‌زنی پروژه ملی فیبرنوری در شهر قره ضیاءالدین گفت: طرح ایجاد فیبر نوری منازل و کسب‌وکارها در این شهر به طول بیش از ۲۵ هزار متر و اعتباری بالغ بر ۴۵ میلیارد تومان طراحی و آغاز شد.

قاسم جلیلی‌نژاد، با اشاره به اهمیت اجرای طرح ملی توسعه فیبر نوری و در مراسم کلنگ‌زنی پروژه فیبرنوری شهر قره‌ضیاءالدین اظهار کرد: ابر پروژه فیبر نوری منازل و کسب‌وکارها از اقدامات مهم و ارزشمندی بوده که به همت دولت سیزدهم صورت گرفته است.

وی با اشاره به تبصره‌های قانون بودجه و مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات برای مشوق‌های اجرای این پروژه افزود: دولت جهت اجرای پروژه برای پروژه فیبر نوری یارانه ۳۲ میلیون ریالی به ازای هر خانوار پرداخت می‌کند.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان‌غربی گفت: طرح توسعه ملی فیبرنوری در شهرستان چایپاره با اعتباری بالغ بر ۴۵ میلیارد تومان به متراژ بیش از ۲۵ کیلومتر وارد فاز اجرایی شد.

جلیلی‌نژاد تصریح کرد: در قبال این طرح و تا پایان برنامه هفتم مقرر شده است ۸۰ درصد منازل و ۱۰۰ درصد کسب‌وکارها از طریق این شبکه که بین ۲۰ تا ۱۰۰ برابر سرعت بیشتر نسبت به اینترنت معمولی دارد، تحت پوشش قرار گیرد.

وی ادامه داد: ۸.۵ درصد از کل پهنای باند مصرفی استان روی اینترنت ثابت بوده که ناشی از توجه نکردن به زیرساخت‌های ارتباطات ثابت در گذشته بوده است.

در این مراسم، عملیات اجرایی طرح فیبرنوری منازل و کسب‌وکارها در شهر قره‌ضیاءالدین با حضور فرماندار، شهردار و شماری از مسئولان در میدان اصلی این شهر آغاز شد.

دیگر خبرها

  • رونمایی بریتانیا از سیستم ذخیره‌سازی انرژی آبی جدید
  • سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد/ آغاز ۵۰ پروژه به ارزش ۲۵ میلیارد دلار
  • تأمین مودم پروژه فیبر نوری از محصولات تولید داخل
  • سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد
  • تصویب اجرای ۱۰ طرح سرمایه گذاری، بهره برداری و بهینه سازی زیر ساخت های مدیریت تعاون روستائی
  • ارتقا فرودگاه جده با استفاده از تکنولوژی های جدید در حمل و نقل ریلی
  • وی‌ای‌آر چینی در لیگ برتر ایران!
  • توسعه فیبرنوری در شهر قره‌ضیاءالدین با اعتباری بالغ بر ۴۵۰ میلیارد ریال
  • ۲۰۰روستای بالای بیست خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد