Web Analytics Made Easy - Statcounter

 جمال رازقی، یکشنبه در نشست بررسی سیاست‌های اثرگذار بر تلاطم بازار سرمایه که به شکل آنلاین برگزار شد، افزود: این کار نیز نباید در جهت حفظ منافع مردم و به دور از هر گونه جهت‌گیری جناحی و سیاسی انجام شود.
وی، وضعیت بازار سرمایه را همواره بازتابی از رشد و توسه اقتصادی جوامع دانست و ادامه داد: این مهم ارتباطی تنگاتنگ با سایر زیر بخش‌های اقتصادی داشته به طوری که رونق بازار سرمایه در یک نظام اقتصادی پویا و توسعه یافته، بیانگر رشد ارکان مختلف اقتصادی است که از ارتباطی دوسویه و مستقیم پیروی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او اظهار داشت: از سوی دیگر، تلاطم‌های بازار سرمایه را می‌توان به عنوان شاخصی از نوسانات اقتصادی کشورها برشمرد که بر اساس آن می‌توان تصمیمات مناسب در راستای تقویت و بهبود وضعیت موجود اتخاذ کرد.
رئیس اتاق بازرگانی فارس اضافه کرد: بر خلاف نظام‌های پرقدرت و سیستماتیک جهان، در کشور ما در شرایطی که بسیاری از مولفه‌های اقتصادی به شدت در حال سقوط است، شاخص بورس به عنوان شاخصی از رونق اقتصادی رو به افزایش است که این اتفاق با هیچ تحلیل علمی و اقتصادی قابل توجیه نیست.
رازقی افزود: در شرایط همه‌گیری کرونا که اغلب اقتصادهای دنیا تا مرز فلج شدن پیش رفتند و شاخص بورس جهانی اُفت شدیدی را تجربه کرد، شاخص بورس کشور ما با افزایشی چشمگیر مواجه شد که تعجب تحلیل‌گران اقتصادی را به دنبال داشت.
وی تصریح کرد: این افزایش هیجانی موجب شد تا بسیاری از هموطنانمان که تا آن زمان تنها نامی از بورس شنیده بودند در یک استقبال بی‌سابقه به فعالیت در این بازار پر رونق اقدام کرده و بر رونق هرچه بیشتر آن بیافزایند.
او گفت: در این شرایط دولت نیز ضمن استقبال از اقبال مردم نسبت به بورس، اقدام به عرضه بخشی از سهام واحدهای اقتصادی تحت تملک خود در بورس کرد که سبب شد قیمت سهام حباب گونه افزایش یابد.
او افزود: این رشد فزاینده شاخص بورس زمانی می‌توانست اهرمی برای رونق و توسعه باشد که در یک اقتصاد نظام‌مند و بدور از چالش‌ها و نوسانات زیربنایی محقق شود.

برچسب‌ها اتاق بازرگانی ایران شیراز سرمایه گذاری بورس فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اتاق بازرگانی ایران شیراز سرمایه گذاری بورس فارس اتاق بازرگانی ایران شیراز سرمایه گذاری بورس فارس اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۹۴۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«مشوق‌های مالیاتی هدفمند سرمایه گذاری» گامی مهم درجهت رونق تولید و افزایش مشارکت مردم

حسینعلی حاجی دلیگانی عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس در گفتگو با خبرنگار قدس در رابطه با لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم بیان داشت: مشکل این است آن هایی که فعالیتشان آشکار است، معمولا مشمول پرداخت مالیات می شوند ولی آن هایی که فعالیتشان زیر زمینی و یا مخفی است معمولا به نوعی از پرداخت مالیات فرار می کنند.

این عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی در خصوص تاثیر مشوق های مالیاتی هوشمند و هدفمند در جهت افزایش مشارکت مردم در لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم، بیان داشت: تولیدکنندگان و سرمایه گذارانی که فعالیتشان شفاف و آشکار است، باید مورد شمول مشوق‌های مالیاتی جدید شوند و این تغییر مهم در لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم، کاری بسیار درست و دقیق در جهت رونق تولید و افزایش مشارکت مردم است. وقتی کار تولید مورد اقبال قرار گیرد، طبیعتا مشارکت مردم می تواند در آن بخش تولیدی افزایش پیدا کند.

حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین شهر و میمه در مجلس شورای اسلامی در رابطه با تشویق سرمایه گذاران به سرمایه گذاری در مناطق محروم در لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم، گفت: هر چقدر مشوق های مالیاتی در مناطق محروم و کم برخوردار بیشتر باشد و به خصوص از لحاظ زمانی مدت این معافیت‌ها زیاد باشد، باعث جلب توجه و گرایش افراد به سرمایه گذاری در آن مناطق می شود.

وی همچنین در انتقادی نسبت به لایحه بودجه 1403 گفت که دولت برای بودجه سال 1403 در بخش تبصره و احکام بودجه، این مساله را به صراحت نیاورده بود و بعد در جداول آورده است که کار درستی نیست و موجب شده است که زمان بررسی بودجه به درازا کشیده شده است.

حاجی دلیگانی در خصوص زمان بررسی لایحه « اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم» یادآور شد که لایحه باید فرایند و مسیر خود را طی کند و زمان بررسی لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم با توجه به درگیر بودن صحن به بحث بودجه و برنامه هفتم مشخص نیست.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • شاخص بورس ۲۰ هزار واحد کاهش یافت
  • پیش‌بینی بورس فردا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • معرفی چهار زنجیره تولید چهارمحال‌وبختیاری در نمایشگاه اکسپو
  • «مشوق‌های مالیاتی هدفمند سرمایه گذاری» گامی مهم درجهت رونق تولید و افزایش مشارکت مردم
  • ثبات نسبی در بازار سرمایه | افزایش ۶۵۲ واحدی شاخص کل
  • ثبات نسبی در بازار سرمایه
  • رشد اندک بورس؛ ارزش بازار به ۷۹ همت رسید
  • روند حرکتی شاخص‌های بازار سرمایه چگونه خواهد بود؟ +عکس
  • توضیح دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و عراق درباره بازار دلار
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت