Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامرضا مباشری در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ملایر ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت زینب کبری (س) اظهار کرد: در حال حاضر در شهرستان ملایر بیش از یک‌هزار پرستار داریم که از این تعداد ۸۰۰ نفر عضو سازمان نظام پرستاری ملایر هستند.

وی با  اشاره به فعالیت پرستاران ملایر در مراکز درمانی شهرستان افزود: بیشترین پرستاران شهرستان را پرستاران زن تشکیل می‌دهند و حدود ۲۵ درصد پرستاران ما آقایان هستند و کمبود پرستار را در شهرستان به ویژه در حوزه آقایان پرستار داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان نظام پرستاری ملایر با بیان اینکه خانواده پرستاری شامل پرستار، بهیار و کمک پرستار کارشناس اتاق عمل و هوشبری هستند تصریح کرد: مشکل کمبود پرستار نه تنها در شهرستان ملایر که در سراسر کشور وجود دارد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه در نظام پرستاری ما به دنبال نشان دادن جایگاه حرفه‌ ای و واقعی پرستاران هستیم گفت: با شیوع کرونا پرستاران ما در کنار سایر کادر درمان ایثار و از خودگذشتگی خود را به نمایش گذاشتند و کرونا با همه بدی‌ها و مشکلاتی که برای دنیا و مردم ایجاد کرد جایگاه پرستاران و زحمات این قشر را نشان داد.

مباشری با بیان اینکه اتفاقات خوبی در سطح کشور در حوزه  پرستاری در حال انجام است گفت: یکی از خلأهایی که سال‌هاست پرستاران با آن مواجهند فوق‌العاده ویژه‌ای است که همه جا بوده اما برای پرستاران لحاظ نشده که امیدواریم دولت در این زمینه نگاه ویژه‌تری به پرستاران داشته باشد.

وی با بیان اینکه لطف مردم به مدافعان سلامت ستودنی است افزود: شیوع کرونا حجم کار کادر درمان را چند برابر کرد اما باز هم با این وجود رعایت موارد بهداشتی از سوی مردم در زمان‌های متعدد از جمله محدودیت‌ها بار سنگین را از دوش همکاران ما کم کرد.

رئیس سازمان نظام پرستاری ملایر با اشاره به شدت  موج سوم کرونا در مهرماه و آبان ماه تصریح کرد: 80 درصد از پرستاران شهرستان ملایر در بخش مربوط به بیماران کرونایی فعالیت داشتند و بیش از 30 درصد از همکاران ما خودشان به کرونا مبتلا شدند و تعدادی از آنها در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بستری و شدت بیماری بالایی داشتند.

وی با بیان اینکه  تعدادی از همکاران ما داوطلبانه وارد این بخش کرونا شده و با همه سختی‌ها از جان و دل خدمت کردند بر حمایت بیشتر از این قشر و رفع مشکل کمبود پرستار تاکید کرد و گفت: با توجه به کمبود شدید واقعا نیروهای ما از دل و جان در این مدت مایه گذاشته  تا کمبودی در خدمت رسانی به بیماران نداشته باشیم.

مباشری با بیان اینکه طبق وعده مسئولان قرار است اورژانس بیماران امام حسین(ع) تا پایان امسال به بهره‌‌برداری برسد گفت: با این وجود کمبود نیروی پرستاری واقعا در ملایر جدی است و باید این مشکل رفع شود.

وی در ادامه ضمن تقدیر از مردم بر رعایت بیشتر دستورالعمل‌ها، دوری از دورهمی‌ها به یژه در شب یلدا تاکید کرد و افزود:  شیوع کرونا نه تنها برای کادر درمان بلکه برای همه مردم دوران سختی بوده واگر کمی تحمل کنیم این روزهای سخت می‌گذرد.

رئیس نظام پرستاری ملایر با بیان اینکه امسال  با توجه به شیوع کرونا و محدودیت‌ها برنامه همه ساله جشن تجلیل از پرستاران را نداریم گفت: پیام تبریک در کانال فضای مجازی مدافعان سلامت، دیدار با مسئولان و امام جمعه با رعایت پروتکل‌ها٬ دیدار با  پرستاران به صورت محدود در بیمارستان و اهدای شاخه گل  به پرستاران به پاس قدرشناسی از این قشر از جمله برنامه ‌های ما در این روز است.

وی یادآور شد: با توجه به چند برابر شدن ظرفیت‌های معرفی پرستاران نمونه حدود 50 تا 60 پرستار نمونه را به استان معرفی کرده‌ایم و یک  پرستار نمونه کشوری نیز از شهرستان ملایر داریم.

انتهای پیام/89013

منبع: فارس

کلیدواژه: پرستاران پرستاری بیماران ملایر مباشری شهرستان ملایر شیوع کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۹۴۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!

شوک کرونا باعث گسترش دورکاری در اکثر کشور‌ها شد. حال پس از گذر از این همه‌گیری، اندکی از حجم دورکاری‌ها کم شده است؛ اما مزیت‌های آن باعث شده است که تعادل جدیدی میان کار و زندگی ایجاد شود. مطالعات جدید نیز نشان می‌دهد، می‌توان تعطیلات یا دورکاری نیروی کار را به نحوی تنظیم کرد که نه تنها اثر منفی در عملکرد اقتصادی نداشته باشد، بلکه باعث بهبود رفاه خانوار‌ها شود.

به گزارش دنیای اقتصاد؛ یک مطالعه جدید از صندوق بین‌المللی پول، اثرات کاهش زمان رفت و آمد بر افزایش رفاه را تایید کرده است. همچنین یک گزارش در اکونومیست نیز شکل جدید دورکاری در اقتصاد آمریکا را مورد بررسی قرار داده که باعث بهبود وضعیت زندگی افراد شده است.

در هفته‌های اخیر، بحث تعطیلات دو روزه در ایران مطرح شده است که بسیاری از کارشناسان بر مزایای اجرایی شدن آن تاکید می‌کنند؛ بنابراین می‌توان همسو با عصر جدید پساکرونا، در اقتصاد ایران نیز تعادل جدیدی میان کار و زندگی تعریف کرد.

یک پژوهش انجام‌شده توسط صندوق بین‌المللی پول نشان داده است که کاهش ساعات رفت‌وآمد برای کار یکی از والدین می‌تواند اثری مثبت معادل ۱.۵ تا ۴.۵ درصد میزان مصارف خانوار برای آن خانواده داشته باشد. این پژوهش در زمانی که مباحثه در رابطه با ویکند دو روزه در کشور بالا گرفته است، می‌تواند دلالت‌های مثبتی را در حمایت از این طرح داشته باشد. پژوهش صندوق بین‌المللی پول اثر مثبت رفاهی انواع دورکاری را که می‌تواند رفت‌وآمد افراد را کاهش دهد، ارزیابی کرده است.

اثر کرونا بر کاهش زمان رفت‌وآمد‌ها

همه‌گیری کووید-۱۹ به روش‌های بی‌سابقه‌ای دنیای کار را تغییر داده است؛ به‌طوری که کار از راه دور یا دورکاری به‌عنوان یک نوع مهم کار در بازار‌های کاری دنیا مورد توجه قرار گرفته است. با گسترش دورکاری، شیوه کار، مکان انجام کار و ساختار آن تغییر داده شده و هنجار‌های سنتی در مورد زمان کار، رفت‌وآمد و تعادل بین کار و زندگی به چالش کشیده شده است.

توانایی دورکاری به‌طور قابل توجهی زمان رفت‌وآمد را کاهش می‌دهد یا حتی به‌طور کامل آن را حذف می‌کند، یک جزء تقریبا بزرگ از روز کاری که می‌تواند به فعالیت‌های دیگر اختصاص یابد. این تغییر در الگو‌های کار و رفت‌وآمد به تنهایی بر کارگران تاثیر نمی‌گذارد؛ اما می‌تواند تصمیمات کل خانواده را تغییر دهد.

دورکاری یکی از والدین می‌تواند به‌طور قابل توجهی بر تخصیص زمان دیگری تاثیر بگذارد؛ میزان اثرگذاری این زمان ذخیره‌شده بستگی به این دارد که زمان پس‌انداز شده، چگونه صرف می‌شود. با وجود مطالعات بسیاری که در مورد تغییرات در الگو‌های کاری و تخصیص زمان به دلیل همه‌گیری انجام شده است، پویایی‌های مرتبط بین همسران و پیامد‌های رفاهی گسترده‌تر این پویایی‌ها نسبتا ناشناخته باقی مانده است.

هدف پژوهش انجام‌شده توسط صندوق بین‌المللی پول این بوده است که با تحلیل چگونگی تغییر تخصیص زمان در دوران پس از همه‌گیری، با در نظر گرفتن تغییرات بر اساس جنسیت و شغل افراد، به این حوزه مطالعاتی توسعه‌نیافته کمک کند.

در این پژوهش از داده‌های نظرسنجی استفاده از زمان آمریکا (ATUS) استفاده شده است، یک نظرسنجی جامع که توسط اداره آمار کار ایالات‌متحده انجام شده است و نحوه تخصیص زمان افراد در ایالات‌متحده را در فعالیت‌های مختلف ارزیابی می‌کند. داده‌های ATUS نشان می‌دهد قبل از همه‌گیری تفاوت‌های قابل‌توجهی در تخصیص زمان بین مردان و زنان وجود دارد.

به‌طور کلی مردان ساعت‌های بیشتری کار می‌کنند و بیشتر از زنان در رفت‌وآمد هستند. پس از همه‌گیری، کاهش قابل توجهی در زمان رفت‌وآمد کارگران در مشاغل دورکار شناسایی شده است که به ۱.۷ ساعت در هفته برای مردان و ۱.۲ ساعت در هفته برای زنان می‌رسد. علاوه بر این، بررسی‌های این پژوهش حاکی از کاهش بیش از یک‌ساعت در هفته در ساعات کاری مردان است، با این حال تغییر قابل توجهی در ساعات کاری زنان مشاهده نمی‌شود.

نتایج پژوهش چه می‌گوید؟

بررسی‌ها نشان می‌دهد دستاورد‌های رفاهی قابل توجهی با کاهش زمان رفت‌وآمد به‌دست می‌آید و این دستاورد‌ها برای خانواده‌هایی که کاهش بیشتری را تجربه می‌کنند، بیشتر است. هنگامی که حداقل یکی از همسران در یک شغل از راه دور کار می‌کند، سود کل رفاه از ۱.۵ تا ۴.۵ درصد در معادل مصرف متغیر است.

این سود مخصوصا برای زوج‌هایی که هر دو طرف در مشاغل دورکار، کار می‌کنند مشهود است؛ زیرا زن و شوهر هر دو از این تغییر سود می‌برند. دومین سود بزرگ را زوج‌هایی در یافت می‌کنند که شوهر در شغلی از راه دور کار می‌کند و کمترین سود زمانی مشاهده می‌شود که زن در یک شغل دورکار مشغول شده است.

دلالت‌های این پژوهش برای ایران چه می‌تواند باشد؟

دورکاری به‌عنوان یک گزینه کاری در بسیاری از محیط‌های کاری ایران نیز در دوران همه‌گیری به‌صورت گسترده اجرایی شد. کسب‌وکار‌های فراوانی به صورت دورکار به پیشبرد اهداف خود پرداختند؛ با این حال، با پایان همه‌گیری و بازگشایی پس از آن، اغلب کسب‌وکار‌ها به شیوه حضوری کار کردن بازگشتند.

بررسی‌های این پژوهش نشان می‌دهد دورکاری در بسیاری از کسب‌و‌کار‌ها می‌تواند مازاد رفاهی را برای کارکنان شرکت‌ها ایجاد کند که بدون هزینه مشخص مالی برای کارفرماست. البته این مساله در این پژوهش مورد بررسی قرار نگرفته که دورکاری چه اثری بر بهره‌وری کسب‌وکار‌ها می‌گذارد، با این حال اثر رفاهی این شیوه کار و جذابیت آن برای نیروی کار اثبات شده است.

به‌خصوص در شرایطی که رفت‌وآمد در شهر‌های بزرگ هزینه‌های زیادی را چه به لحاظ زمانی و چه به لحاظ مالی بر افراد تحمیل می‌کند.

دلالت مهم دیگر این پژوهش را می‌توان اهمیت کاهش رفت‌وآمد‌ها و فراغت کارکنان از کار، با کاهش ساعت کاری دانست. مدت‌هاست در کشور ما، صحبت‌ها در رابطه با ویکند یا آخر هفته دوروزه بالا گرفته است. به نظر می‌رسد دو روزه شدن تعطیلات آخر هفته، حتی اگر منجر به کاهش ساعات کاری نیروی کار نیز شود، اثر رفاهی مثبتی را برای جامعه خواهد داشت.

پژوهش‌هایی که در رابطه با اثر ویکند دوروزه بر میزان بهره‌وری کسب‌وکار‌ها انجام شده است، تاکید دارند که این شیوه از توزیع روز‌های تعطیل اثر منفی بر بهره‌وری کسب‌وکار‌ها ندارد و چه بسا با تقویت وضعیت روحی نیروی کار، منجر به رشد بهره‌وری کسب‌وکار‌ها نیز بشود.

دیگر خبرها

  • نگران آینده پزشکی ایران هستم/ بحران پرستاری سراغ پزشکی خواهد آمد
  • تماس منافقین برای تخلیه اطلاعاتی پرستار بیمارستان محل حضور شهید سلیمانی‌ | بشنوید
  • پیشرفت کاری ۳۵ درصد مسکن ملی شهرستان ملایر
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • ملایر پنج روز دیگر میزبان دور دوم انتخابات مجلس
  • حقوق کدام یک از ایثارگران در سال ۱۴۰۳ افزایش داشت؟
  • مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی
  • برگزاری طرح «هر روستا یک خانه قرآن» در ملایر
  • کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • ملایر، آماده برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس