Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان قزوین گفت: متاسفانه ۵۳ واحد صنعتی و گارگاه تولیدی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان قزوین در حال تملک توسط بانک‌ها هستند و فرآیند جانشینی تملک را طی می‌کنند. - اخبار استانها -

حمیدرضا خانپور در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قزوین، درباره وضعیت واحدهای تولیدی و صنعتی تحت تملک بانک‌ها در استان قزوین اظهار داشت: متاسفانه 53 واحد صنعتی و کارگاه تولیدی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان قزوین در حال تملک توسط بانک‌ها هستند و فرآیند جانشینی تملک را طی می‌کنند که باید این مشکل با حمایت همه مسئولان برطرف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: یکی از مشکلات مهم واحدهای تولیدی استان قزوین بدهی‌های سنگین به بانک‌های اعطاکننده تسهیلات تولید است که به دلیل سودهای بالای دیر کرد پرداخت سر به فلک گذاشته و سبب شده بسیاری از مدیران عامل واحدهای تولیدی و صنعتی به دلیل این بدهی‌ها در خطر از دست دادن واحدهای صنعتی هستند.

خانپور ادامه داد: البته دستگاه قضائی در سال جهش تولید مشارکت فوق‌العاده‌ای برای رفع مشکل تملک واحدهای تولیدی داشته که منجر به آزادسازی و خارج شدن بسیاری از واحدهای تولیدی استان از تملک بانک‌ها شده و خوشبختانه از زمان روی کار آمدن آیت‌الله رئیسی به عنوان ریاست قوه قضائیه این مشارکت بیش از همیشه بوده است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان با تاکید بر لزوم حمایت نمایندگان مجلس شورای اسلامی از واحدهای تولیدی گفت: باید مشکل تملک واحدهای تولیدی توسط مجلس شورای اسلامی رفع شود تا بانک‌ها اجازه نداشته باشند در صورت انباشته‌ شدن بدهی کارخانجات و صنایع آنها را تملک کنند و کارگران را بیکار کرده و تولید را بخوابانند.

کارخانه‌های تملک‌شده استان قزوین آزاد می‌شونداستاندار قزوین: بانک‌ها با بخشی‌نگری هم به خود و هم به تولید ملی آسیب می‌زنند«هیئت داوری تولید» به تملک واحدهای تولیدی قزوین توسط بانک‌ها رسیدگی می‌کند

خانپور با اشاره به ضرورت حل مشکل سود بالای تسهیلات بانکی حوزه تولید افزود: دریافت سودهای مرکب و دیرکرد پرداخت اقساط وام‌های حوزه تولید کمر بسیاری از تولیدکنندگان را خرد کرده و باید نرخ سود و کارمزد تسهیلات بانکی باید به یک عدد منطقی تبدیل شود تا تولیدکنندگان بتوانند با سود حاصل از فروش محصولاتشان به راحتی این وام‌ها را بازپرداخت کنند.

وی افزود: شرکت شهرک‌های صنعتی و صنایع کوچک استان قزوین همواره با مدیران عامل بانک‌های استان قزوین برای رفع مشکلات بدهی بانکی تولیدکنندگان رایزنی می‌کند و همیشه توانسته‌ایم برای تمدید زمان بازپرداخت تسهیلات و اقساط وام‌های حوزه تولید از بانک‌ها مهلت بگیریم اما مسئله اصلی میزان بالای سود تسهیلات است که به ویژه در شرایط اقتصادی موجود امکان پرداخت آن از سوی مدیران صنایع و واحدهای تولیدی وجود ندارد.

انتهای پیام/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کارگاه تولیدی تولید ملی استانداری قزوین کارگاه تولیدی تولید ملی استانداری قزوین صنعتی استان قزوین واحدهای تولیدی توسط بانک ها شهرک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۹۴۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب سرمایه گذاری برای تکمیل وایجاد واحدهای بخش کشاورزی در زنجان

به گزارش خبرگزاری مهر، روح‌الله حسنی گفت: جذب سرمایه، کاهش مصرف آب با توسعه سیستم‌های نوین آبیاری و تکمیل واحدهای نیمه‌تمام تولیدی بخش کشاورزی سه محور اصلی استان زنجان برای تحقق شعار «جهش تولید و مشارکت مردمی» در سال جاری است.

رییس سازمان جهادکشاورزی استان زنجان افزود: یکی از محورهای اصلی این استان، جذب سرمایه با مشارکت مردمی برای ایجاد واحدهای تولیدی جدید و به‌روزرسانی واحدهای موجود به منظور افزایش تولید است.

حسنی ادامه داد: دولت نیز به دنبال کاهش فرآیندها و تسهیل در صدور مجوزها برای سرمایه‌گذاری است.

رییس سازمان جهادکشاورزی استان زنجان همچنین در خصوص کاهش مصرف آب با بکارگیری سیستم‌های نوین آبیاری با مشارکت مردم اظهار داشت: این طرح از سال‌ها پیش در حال اجرا است، اما امسال سرعت بیشتری خواهد گرفت.

حسنی در مورد تکمیل واحدهای نیمه‌تمام تولیدی در بخش کشاورزی نیز تصریح کرد: امسال طرح‌های نیمه‌تمام تکمیل می‌شود ضمن آنکه برای طرح‌های غیرفعال برنامه داریم و با تزریق منابع مالی امیدواریم این واحدها به چرخه تولید بازگردند و منجر به افزایش تولید شوند.

کد خبر 6097626

دیگر خبرها

  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • جذب سرمایه گذاری برای تکمیل وایجاد واحدهای بخش کشاورزی در زنجان
  • ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی متوقف شده است
  • جلوگیری از بیکار شدن ۷۸۰۰ کارگر استان مرکزی در سال گذشته
  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • بهره برداری از ۱۰۰ واحد صنعتی و تولیدی در گلستان تا پایان سال
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • احیای واحدهای راکد دشتستان در دستور کار است
  • بهره برداری از یکصد واحد صنعتی و تولیدی در گلستان تا پایان سال