Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران گفت:باید امنیت شغلی، به ویژه برای نیروهای شرکتی، قراردادی و ۸۹ روزه که خط مقدم مبارزه با کرونا بوده اند، فراهم شود.

دکتر علیرضا زالی، در مراسم گرامیداشت روز پرستار که در بیمارستان مسیح دانشوری برگزار شد، ضمن تبریک روز پرستار و میلاد حضرت زینب (س) و شب یلدا، بیمارستان مسیح دانشوری را یکی از نقاط کانونی درمان کرونا دانست و گفت: بسیاری از مانورهای درمانی مطلوب ملی و بین المللی از منشا این بیمارستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در این بیمارستان علاوه بر همه افتخارات درمانی و پژوهشی، یک رکورد سازه ای هم در حال وقوع است، تسریع در ساخت ساختمان امام حسن مجتبی (ع) به دستور وزیر بهداشت با در مدار قرار گرفتن ۳۷۰ تخت، منجر به ثبت رکورد زمانبندی تکمیل سازه عمرانی خواهد شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه به بهانه روز پرستار، کمبود نیروی پرستاری در کشور را زخم کهنه سه دهه ای خواند و افزود: در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نسبت پرستار به تخت ۰.۹ تا ۱ است که کافی نیست، لذا نیاز به تامین مقتضی، مستمر، پیوسته و همراه با استراتژی حداقل ۵ ساله حس می شود.

ضرورت امنیت شغلی نیروهای شرکتی و قراردادی خط مقدم مبارزه با کرونا

زالی در خصوص تبدیل وضعیت پرستاران؛ مطالبه ای که در دوران کرونا شکل گرفت، تصریح کرد: باید امنیت شغلی، به ویژه برای نیروهای شرکتی، قراردادی و ۸۹ روزه که خط مقدم مبارزه با کرونا بوده اند، فراهم شود.

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران، معضل بعدی را خرید خدمت نیروهای پرستاری دانست که از شمولیت بند "و" مستثنی هستند و افزود: در کشور ۱۴۵ هزار پرستار بالینی شاغل فعال داریم که ۶۰ هزار نفر آنها به علت مواجهه مستقیم، به کرونا مبتلا شدند، از این تعداد ۵۲ هزار نفر بهبودی کامل پیدا کرده اند. همچنین با توجه به اینکه هر سال حدود ۵ هزار پرستار بازنشسته می شوند، کمبود نیرو به شدت چشمگیر است.

لزوم بهینه سازی اتاق استراحت پرستاران

زالی، بهینه سازی اتاق استراحت پرستاران را نیز از جمله اقداماتی اعلام کرد که در کاهش میزان ابتلای نیروها موثر است و گفت: امیدواریم بودجه جداگانه ای برای این موضوع اختصاص پیدا کند.

فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران، عوارض طولانی مدت کرونا را نیز از دیگر نگرانی های نظام سلامت خواند و تاکید کرد: پرستارانی که به دنبال ابتلا به کووید۱۹، دچار عوارض بلندمدت می شوند و توان اجرایی خود را از دست می دهند، باید حمایت شوند.

 وی در پایان از افزایش فوق العاده ویژه کارکنان به ویژه پرستاران، رشد ۵۰ درصدی آموزش نیروی دانشجویی پرستاری و ذخیره مرخصی کارکنان از جمله پرستاران فعال در بخش های کرونایی خبر داد.

/ایسنا

اخبار ویروس کرونا در ایران و جهان را اینجا بخوانید

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: امنیت شغلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۹۵۵۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وظیفه یگان‌های تکاوری در مناطق کویری، تامین امنیت است

 سردار علی عظیمی در حاشیه بازدید از واحد‌های تکاوری عمار یگان ویژه پاسداران  اظهار کرد: ساختار عملیاتی یگان‌های تکاوری با دیگر واحد‌های نظامی و انتظامی کشور متفاوت است و با فراگیری آموزش‌های رزمی می‌توانند مأموریت‌های مهمی در منطقه کویر انجام داده و نقش بسزایی در مقابله با جرایم مختلف داشته باشند.

وی با اشاره به آمادگی بالای یگان‌های تکاوری در اجرای مأموریت‌های محوله، افزود: اقدامات مثبتی در راستای افزایش قدرت تحرک و آمادگی عملیاتی یگان‌های تکاوری سراسر کشور انجام شده و این امر مهم با همت فراتر از گذشته در دستور کار قرار دارد.

جانشین یگان‌های ویژه پاسداران فراجا گفت: یگان‌های تکاوری عاملی برای احساس آرامش خاطر و برگ زرینی در تأمین امنیت مناطق کویری هستند و با انجام مأموریت‌های تأثیرگذار در شرایط خاص همواره رشادت آفرینی می‌کنند و باعث افتخار یگان‌های ویژه فراجا هستند.

سردار عظیمی با بیان اینکه مهم‌ترین مأموریت یگان‌های تکاوری، تأمین امنیت پایدار مناطق کویری است، یادآور شد: اقداماتی نظیر گشت‌های پروازی و استفاده از ریز پرنده‌ها برای اشرافیت بیشتر، گشت‌های خودرویی و موتوری مداوم، می‌تواند امنیت را برای ساکنان، مسافران و گردشگران فراهم کند و منطقه را برای جولان قاچاقچیان ناامن سازد.

این مقام انتظامی در پایان ضمن تقدیر و تشکر از زحمات فرماندهی و کارکنان واحد‌های تکاوری عماریگان ویژه پاسداران استان سیستان وبلوچستان، خاطر نشان کرد: فراهم آوری تجهیزات به روز و مورد نیاز، تأمین نیروی انسانی، برطرف کردن مشکلات و معضلات پیش رو در این یگان مهم بسیار حائز اهمیت است که با برنامه ریزی‌های انجام شده و تدابیر سازمانی به زودی اهداف مورد نظر یگان‌های ویژه فراجا محقق خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • مشکل کمبود پرستار با جذب نبرو حل نمی‌شود/ معیشت بزرگ‌ترین دلیل مهاجرت پرستاران
  • درخواست جذب سالانه ۱۵۰۰۰ نیروی پرستاری
  • وظیفه یگان‌های تکاوری در مناطق کویری، تامین امنیت است
  • نیروهای یگان ویژه موجب ارتقاء احساس امنیت شهروندان است
  • امنیت شغلی و تامین مسکن کارگران دغدغه دولت است
  • نصب دوربین‌های هوشمند پلیس در ورزشگاه‌ها برای تامین امنیت
  • وزیر دفاع: راهبرد نیروهای مسلح تامین امنیت خلیج فارس است
  • راهبرد نیروهای مسلح تأمین امنیت خلیج فارس و تنگه هرمز است
  • برقراری و تامین امنیت ورزشگاه‌ها با استفاده از دوربین‌های هوشمند پلیس
  • امنیت شغلی کارگران سبب آرامش جامعه می‌شود