Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر جمهوری اسلامی پاکستان با استاندار سیستان ‌و بلوچستان دیدار کردند.

به گزارش خبرگزاری برنا ، در دیدار سفیر جمهوری اسلامی پاکستان با استاندار سیستان ‌و بلوچستان بر تلاش بیشتر مقامات محلی دو کشور برای استفاده از فرصت خدمتی در اختیار جهت بهره‌مندی مردم دوکشور بویژه مردمان ساکن در ایالت بلوچستان پاکستان و استان سیستان و بلوچستان ایران از ظرفیت‌ها و پتانسیلهای موجود تاکید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار سیستان وبلوچستان در این دیدار با ابزار خرسندی از همکاری مقامات پاکستانی در افتتاح مرز رسمی ریمدان، بهره‌برداری از این مرز را یک تحول بزرگ در توسعه روابط‌ اقتصادی و تجاری و موجب تحکیم روابط دوستانه دو کشور برشمرد.

موهبتی با بیان اینکه دو کشور جمهوری اسلامی پاکستان و جمهوری اسلامی ایران، دارای اشتراکات دینی، فرهنگی و تمدنی زیاد و مردم دو سوی مرز هم قرابت های فامیلی بسیاری دارند اظهارکرد: قاعد اعظم در پاکستان و امام خمینی در ایران، دو شخصیت بزرگ جهانی بودند که توانستند سرنوشت خوبی برای ‌کشورشان رقم بزنند به طوری که اکنون این دو کشور از جایگاه ویژه‌ای در منطقه و جهان برخوردارند.

وی گفت: دو بندر چابهار و گوادر مکمل یکدیگر هستند و می توانند در پیشرفت و رفع محرومیت‌ها در مناطق همجوار و توسعه‌ی روابط اقتصادی دو کشور سهیم باشند.

نماینده عالی دولت در سیستان و بلوچستان؛ استفاده از ظرفیت‌های متقابل، تولیدات و محصولات دو کشور و همچنین صادرات انرژی به پاکستان را مورد اشاره قرار داد و افزود: توجه به صادرات متقابل این محصولات می‌تواند تراز تجاری ما را تا ۵میلیارد دلار افزایش دهد در حالی که تراز تجاری ما در شرایط فعلی ۱ و نیم میلیارد دلار است.

موهبتی تصریح کرد: در مدت حضورم در سیستان و بلوچستان تلاش کرده‌ایم بابرگزاری اجلاس های مشترک اقتصادی با مقامات ایالت بلوچستان پاکستان به نیازمندی‌های مردم دو سوی مرز در حوزه های مختلف بیشتر توجه شود.

وی افزود: در شرایط کنونی دو کشور، گفتگوها می تواند بسیاری از مشکلات را حل کند، لذا باید با استفاده از جایگاهی که دولت به ما داده است برای خدمت به مردم تلاش کرد.

استاندار همچنین فعال‌سازی مرز کوهک- پنجگور و شتاب بخشی امور بازارچه‌های مرزی را که در ارتقاء سطح معیشت مرزنشینان موثر است را خواستار شد و از راه اندازی دفتر وابسته تجاری پاکستان در چابهار که مقدمات آن در وزارت امور خارجه ایران در حال انجام است؛ خبر داد.

سفیر جمهوری اسلامی پاکستان در تهران هم در این دیدار ضمن تشکر از پذیرش این نشست از سوی استاندار سیستان و بلوچستان، گفت: تاریخ دو کشور ایران و پاکستان، تاریخ غنی است و این دو کشور از یک تمدن و دارای اشتراکات زیادی هستند.

رحیم حیات قریشی افزود: سراسر مرزهای غربی کشور ما به استان سیستان و بلوچستان متصل است و نقش شما برای توسعه روابط دو کشور بسیار مهم است.

سفیر پاکستان در ایران ادامه داد: ما به تامین امنیت در مرزهای مشترک با ایران پایبندیم و امنیت ایران را امنیت خودمان می‌دانیم.

رحیم حیات قریشی در پایان این دیدار از استاندار سیستان و بلوچستان برای سفر به پاکستان و بازدید از ظرفیت های مختلف این کشور در جهت گسترش روابط دوستانه بین دو کشور دعوت کرد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استاندار سیستان و بلوچستان مرز ریمدان سفیر جمهوری اسلامی پاکستان سفیر جمهوری اسلامی پاکستان سیستان و بلوچستان استاندار سیستان دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۹۵۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران و پاکستان در اجرایی کردن توافقات همکاری دوجانبه مصمم هستند

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از اسلام آباد، «رضا امیری مقدم» سفیر جمهوری اسلامی ایران در پاکستان درباره دستاوردهای مهم اولین سفر رسمی «دکتر سید ابراهیم رئیسی» رئیس جمهوری اسلامی ایران به پاکستان گفت: به پیشنهاد نخست وزیر پاکستان، اسلام آباد و تهران با تاکید بر عزم مشترک خود برای توسعه روابط دوجانبه توافق کردند هر شش ماه در یک کمیته عالی مشترک پیشرفت ها و پیگیری مربوط به توافقات و یادداشت های دوجانبه امضا شده در جریان سفر آقای رئیسی به اسلام آباد را مورد بررسی قرار دهند.
دکتر امیری مقدم افزود: با توجه به عزم مقامات دو کشور برای اجرایی کردن توافقات صورت گرفته امیدواریم مهمترین هدف این سفر که رساندن حجم تجارت دوجانبه به ۱۰ میلیارد دلار در سال است محقق گردد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


سفیر کشورمان در ادامه توافقات و یادداشت های همکاری دوجانبه به امضا رسیده میان ایران و پاکستان را به شرح ذیل اعلام کرد:
۱) موافقتنامه همکاری های امنیتی
۲) موافقتنامه همکاری قضایی در امور مدنی و تجاری
۳) موافقتنامه همکاری در امور دامپزشکی و بهداشت دامی
۴) یادداشت تفاهم همکاری برای ایجاد مناطق آزاد تجاری و مناطق ویژه اقتصادی
۵) یادداشت تفاهم‌نامه همکاری میان وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی جمهوری اسلامی ایران با وزارت پاکستانی های مقیم خارج و توسعه منابع انسانی پاکستان
۶) یادداشت تفاهم‌نامه برای تبادل فیلم های سینمایی میان سازمان امور سینمایی و سمعی بصری ایران با وزارت اطلاعات و رسانه‌های گروهی پاکستان
۷) یادداشت تفاهم نامه شناسایی متقابل استاندارد میان سازمان استاندارد جمهوری اسلامی ایران با سازمان استاندارد و کنترل کیفیت پاکستان
۸) یادداشت تفاهم‌نامه همکاری قضایی میان وزارت دادگستری جمهوری اسلامی ایران با وزارت قانون و دادگستری پاکستان.

دیگر خبرها

  • حضور فرمانده نیروی هوایی ارتش در مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان
  • جزئیات دیدار و گفتگوی مقام بلندپایه نظامی ایران با وزیر دفاع بلاروس
  • دیدار وزیر دفاع ایران با همتای بلاروسی
  • آمادگی بلاروس برای همکاری با ایران باوجود تحریم‌های غرب
  • اعلام آمادگی بلاروس برای توسعه همکاری‌های نظامی
  • تاکید وزرای دفاع ایران و بلاروس بر اجرای
  • دیدار وزیر دفاع ایران با وزیر دفاع بلاروس
  • بازدید استاندار سیستان و بلوچستان از سد کهیر شهرستان کنارک
  • «کمیته تماس منطقه‌ای» درباره افغانستان؛ قطار پیشرفت روندی که آغاز شده است
  • ایران و پاکستان در اجرایی کردن توافقات همکاری دوجانبه مصمم هستند