Web Analytics Made Easy - Statcounter

لایحه اخذ بهای خدمات مدیریت پسماند میدان مرکزی میوه و تره بار بنابر پیشنهادی با ۶ امضا به دو کمیسیون مرتبط بازگشت. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در جریان دویست و پنجاه و هفتمین جلسه شورای شهر تهران بررسی لایحه الحاق تبصره ۸ بند ب مصوبه اصلاحیه چگونگی محاسبه و اخذ بهای خدمات مدیریت پسماند که یک فوریت لایحه فوق در فروردین ماه سال جاری به تصویب رسیده بود، مورد بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



زهرا صدراعظم نوری رئیس کمیسیون سلامت محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران با اشاره به اینکه میدان مرکزی میوه و تره بار در محدوده شهرداری منطقه ۱۹ قرار گرفته است و کلیه پسماند‌های غرفه‌ها و واحد‌های مستقر که ۲۷۵ هکتار وسعت دارد بزرگترین پایانه عرضه محصولات کشاورزی میوه و تره بار است با این حجم فعالیت پسماند قابل توجهی تولید می‌شود و توسط پیمانکار سازمان میوه و تره بار صورت می‌گیرد و در ایستگاه میانی تخلیه می‌شود، گفت: شهرداری پیشنهاد داد در بودجه‌های سالانه هزینه‌های آن به عنوان درآمد سازمان میادین لحاظ شود نه درآمد‌های منطقه ۱۹.

وی در ادامه گفت: این لایحه با یک ماده واحده در همین خصوص تامین شده که شهرداری را مکلف کرده که به منظور جبران بخشی از هزینه‌های نگه داشت ۱۰۰ درصد بهای خدمات مدیریت پسماند را تخصیص یافته تلقی و به حساب میادین میوه و تره بار لحاظ کند.

اما محمد سالاری دیگر عضو شورای شهر در مخالفت با این لایحه با اشاره به اینکه این سازمان با این حجم عرصه امروز باید یکی از سازمان‌هایی باشد که بخش قابل توجهی از درآمد‌های شهرداری تامین شود. ابراز داشت: این درآمد‌ها چطور واریز می‌شود؟ آیا درآمد‌ها به حساب خزانه واریز می‌شود؟

وی ادامه داد: این سازمان باید به بقیه بخش‌ها کمک کند.

حسن رسولی این پیشنهاد را خلاف برنامه سوم توسعه شهرداری دانست.

خداکرمی گفت: تمام حساب‌های شهرداری متمرکز است، اما این طرح می‌خواهد کل درآمد به میادین بازگردد که صرف توسعه میادین شود. در این وضعیت اقتصادی توسعه این بازار‌ها حیاتی است.

محمد حق شناس ابراز داشت: این مساله با قواعد بودجه ریزی مخالف است و این طرح نوعی رانت دادن است.

صدراعظم نوری با تاکید بر اینکه این موضوع یک لایحه است نه طرح یعنی شهرداری درخواست کرده است، ابراز داشت: سازمان میادین میوه و تره بار از موفق‌ترین سازمان‌های خدماتی شهرداری است. این سازمان یکی از کارهایش توسعه خدمات است و بر اساس نیاز محله و منطقه به ساخت بازار و میدان مبادرت می‌کند.

وی افزود: این سازمان نیاز به توسعه دارد و ۲۰۰ تا ۳۰۰ واحد در حوزه مورد نظرش ساخته است؛ و بابت توسعه شهرداری یک ریال به این سازمان پرداخت نمی‌کند.

نوری افزود: این سازمان می‌گوید شهرداری منطقه در این حوزه کاری انجام نمی‌دهد.

محسن هاشمی در واکنش به سخنان صدراعظم نوری گفت: همه اعضا می‌گویند همه ارگان‌های شهرداری بر اساس بودجه از خزانه پول می‌گیرند و این سازمان که درآمدزاست پس این پول اضافه را برای چه می‌خواهد؟

درنهایت این طرح که به نظر می‌رسید رای نمی‌آورد با پیشنهادی با ۶ امضا برای بازگشت به دو کمیسیون مشترک به رای گذاشته شد و با ۱۵ موافق به تصویب رسید.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پسماند شهرداری شورای شهر محیط زیست بهای خدمات مدیریت پسماند میوه و تره بار درآمد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۹۶۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز ثبت نام معتادان بهبود یافته برای شغل پاکبانی | جزییات این طرح چیست؟

به گزارش همشهری آنلاین، احمد احمدی صدر در این باره گفت: در طرح مشارکتی بین سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی و سازمان پسماند شهرداری تهران مقرر شده معتادان متجاهر بهبود یافته و افراد آسیب دیده با هدف خروج از چرخه آسیب و بازگشت به خانواده و جامعه در حوزه پاکبانی فعالیت کنند که در این راستا بخشی از این افراد جامعه پذیر مشغول به کار شدند و بخش دیگر در حال ثبت نام و ارزیابی قرار دارند.

او افزود: عوامل این سازمان و سازمان پسماند به شکل دوره‌ای در تمامی ۲۰ مددسرا حضور پیدا می‌کنند و پس از تمایل این افراد و نام نویسی مورد پایش قرار می گیرند و در یک بازه زمانی کوتاه مشغول به کار می شوند.

احمدی صدر ادامه داد: حقوق و مزایای این افراد مطابق با قانون وزارت کار است که از سوی پیمانکاران سازمان پسماند با نظارت مدیریت شهری پرداخت می‌شود.

کد خبر 847490 منبع: خبرگزاری شهر برچسب‌ها خدمات شهری شهردارى تهران تهران

دیگر خبرها

  • ۷۰ درصد پسماند‌ها در کشور به صورت غیر اصولی دفن می‌شود
  • راه‌اندازی سامانه مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای خودرو در اردبیل
  • مدیریت صحیح پسماند حلقه مفقوده چهارمحال‌ و بختیاری/تهدیدی که می‌تواند به فرصت تبدیل شود
  • سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود
  • معتادان متجاهر بهبودیافته پاکبان می‌شوند
  • معتادان متجاهر بهبود یافته پاکبان می‌شوند
  • پروژه شهرک بازیافت در مرحله واگذاری به پیمانکار قرار دارد
  • آغاز ثبت نام معتادان بهبود یافته برای شغل پاکبانی | جزییات این طرح چیست؟
  • ثبت بیش از ۱۰۰۰ فرم شناسایی مشترکان سازمان پسماند اصفهان در سامانه سنا
  • ثبت بیش از ۱۰۰۰ فرم شناسایی مشترکین سازمان پسماند اصفهان در سامانه سنا