Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر علیرضا رئیسی معاون بهداشتی وزیر بهداشت امروز در ستاد پیشگیری و مبارزه با ویروس کرونا که در دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد، با بیان اینکه گیلان از اولین استان‌های درگیر بیماری کرونا در کشور بوده است و قطعا فشار‌های بسیاری به سیستم سلامت و کادر درمان وارد شده است اظهار کرد: کادر درمان همواره شجاعانه در مقابله با ویروس کرونا عمل کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه قویترین کشور‌های دنیا و اقتصادی‌ترین آن‌ها در برابر کرونا ویروس به زانو در آمدند، گفت: ارزیابی عملکردی کشور‌ها در خصوص پاندمی کرونا در حال حاضر کار بیهوده‌ای است بلکه باید منتظر بمانیم تا این پاندمی به پایان برسد بعد ارزیابی عملکردی از مدیریت‌ها داشته باشیم.

سخنگوی وزارت بهداشت با بیان اینکه با رعایت پروتکل‌های بهداشتی که مردم در ایام نوروز و ۱۳ بدر کردند شاهد رعایت بیش از ۸۰ درصدی پروتکل‌ها بودیم گفت:، اما در اواخر اردیبهشت و خرداد این رعایت‌ها به بالای ۲۰ درصد رسید و شاهد افزایش ابتلا‌ها بودیم.

رئیسی یکی از مهمترین عوامل در انتقال بیماری کرونا را دورهمی‌ها در فضای سربسته عنوان کرد و گفت: فضای سر بسته در انتقال بیماری نقش مهمی دارد و نگرانی سیستم بهداشت و درمان نیز بدلیل شروع فصل سرما و تجمع‌های خانوادگی در محیط‌های سربسته است.

وی با تاکید بر پرهیز از دورهمی‌های خانوادگی گفت: شب یلدا بهانه‌ای است تا پیام پرهیز از دورهمی‌ها در زمستان را در جامعه اشاعه دهیم، زیرا براساس پیش بینی ها، اگر پروتکل‌های بهداشتی رعایت نشود و دورهمی‌ها قطع نشود، اواخر دی و اوایل بهمن شاهد افزایش ابتلا و پیک جدیدی از بیماری کرونا خواهیم بود.

رئیسی رمز موفقیت کشور در مقابله با کرونا در مقایسه با سایر کشور‌های درگیر را برخورداری از سیستم بهداشت و درمان قوی و انجام غربالگری‌ها دانست و گفت: در مرحله نخست غربالگری ۷۸ میلیون نفر و در مرحله دوم حدود ۶۰ میلیون نفر در کشور غربالگری شدند و مرحله سوم با تکمیل خدمات عقب مانده طرح غربالگری در کشور انجام شد.

وی با بیان اینکه هم اکنون مرحله چهارم غربالگری با عنوان طرح شهید سلیمانی در حال انجام است، یادآور شد: شناسایی موارد ابتلای مثبت به کرونا و انجام اقدامات درمانی و قرنطینه از رویکرد‌ها در طرح شهید سلیمانی است.

سخنگوی ستاد ملی مبارزه با کرونا، شناسایی افراد سالمند در معرض آسیب، میزان مراقبت از افراد آسیب پذیر و سالمند و ... را از شاخصه‌های اجرایی در طرح شهید سلیمانی دانست.  
۸۸ درصد مرگ و میر‌ها کرونا، سالمندان و افراد دارای بیماری زمینه‌ای هستند

وی خاطرنشان کرد: در زمان حاضر کشور از پیک کرونا عبور کرده است و باید تلاش کنیم این وضعیت حفظ شود و پیک جدیدی از بیماری را رقم نزنیم.

رئیسی طرح مراقبت از افراد آسیب پذیر و سالمند را از دیگر برنامه‌های وزارت بهداشت برای مقابله با کرونا ویروس عنوان و خاطرنشان کرد: ۸۸ درصد مرگ و میر‌ها ناشی از کرونا مربوط به افراد سالمند و دارای بیماری‌های زمینه‌ای است.

وی در ادامه با بیان اینکه زیرساخت‌های بهداشت و درمان گیلان فرسوده است گفت: تکمیل و ترمیم پروژه‌های عمرانی بهداشت و درمان در گیلان نیازمند اعتبار ۶۳ میلیارد تومانی است.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا یکی از راه حل‌های برون رفت سیستم بهداشت و درمان گیلان را اجرای طرح پزشک خانواده در این استان عنوان کرد و گفت: با راه اندازی پزشک خانواده شهری بخش اعظمی از کمبود‌های نیروی انسانی و امکاناتی در این استان برطرف خواهد شد.


منبع: پارسینه

کلیدواژه: علیرضا رئیسی سخنگوی وزارت بهداشت پارسی خبر بهداشت و درمان بیماری کرونا پروتکل ها دورهمی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۹۶۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیحات وزیر بهداشت درمورد رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت و درمان در حاشیه نشست هفتگی هیئت دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به رایگان شدن خدمات درمان برای کودکان تا سن ۷ سال در مراکز پزشکی دولتی گفت: در حوزه سلامت در سنین مختلف شرایط خاصی وجود دارد که ما باید به آن توجه کنیم. بسیاری از بیماری‌های انسان در ۷ سال اول زندگی او ایجاد می‌شود که اگر این بیماری‌ها در همان سنین کودکی پیشگیری شود، فرد در سنین بزرگسالی دیگر درگیر درمان این بیماری‌ها نخواهد شد.

بیشتر بخوانید: کاهش شدت صرع در کودکان با مکمل‌های پروبیوتیک

وی افزود: رشد تکاملی بدن انسان در طول دهه اول عمر او ایجاد می‌شود. بنابراین هر حادثه‌ای به ویژه در ۷ سال اول زندگی کودکان می‌تواند پایدار شود. برهمین اساس با تلاش‌ها و پیگیری‌هایی که صورت گرفت در نهایت، رایگان شدن خدمات پزشکی برای کودکان تا سن ۷ سالگی در مراکز پزشکی دولتی در هیئت دولت به تصویب رسید. این طرح مایه افتخار برای جمهوری اسلامی ایران است که علی رغم همه مشکلات و تحریم‌ها خدمات پزشکی به کودکان تا ۷ سال را در مراکز دولتی رایگان اعلام کند.

عین اللهی گفت: این مسئله در واقع یک سرمایه گذاری برای آینده کشور است و ممکن است نتایج آن در دولت فعلی دیده نشود ولی در ۱۰ یا ۲۰ سال آینده نتایج آن مشخص خواهد شد و کشور را از نظر سلامت بیمه می‌کند.

وی در پاسخ به سوالی درخصوص کمبود دارو برای بیماران تالاسمی بیان کرد: بنا داریم با تقویت شرکت‌های دانش بنیان، داروی مورد نیاز را تأمین کنیم. در زمینه داروی بیماری تالاسمی افزایش تولید داشته‌ایم ولی تمایلی برای استفاده از داروی خارجی وجود دارد که پزشک باید این را تشخیص دهد. کمبودها را در داخل با اولویت شرکت‌های دانش بنیان تأمین خواهیم کرد.

وزیر بهداشت درباره اهمیت تولید پانسمان برای بیماران پروانه‌ای خاطرنشان کرد: ما ابتدای دولت ۷۰۰ شرکت دانش بنیان داشتیم که این میزان هم‌اکنون به ۱۴۰۰ شرکت رسیده که به‌نوعی رکورد است. با حمایت دولت تعداد این شرکت‌ها باز هم افزایش خواهد داشت که یکی از دستاوردهای همین شرکت‌ها، تولید این پانسمان بوده است. البته این کار در مرحله پژوهشی است و امیدواریم به مرحله تجاری‌سازی برسد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229163 برچسب‌ها وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

دیگر خبرها

  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • وزارت حج عربستان دستورالعمل‌های بهداشتی حج ۱۴۰۳ را ابلاغ کرد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • وزارت حج عربستان دستورالعمل‌ های بهداشتی حج 1403 را ابلاغ کرد
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند
  • توضیحات وزیر بهداشت درمورد رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال
  • بهداشت حرفه ‌ای عمر مفید کارگران را افزایش می‌دهد
  • مرگ ۳ میلیون کارگر در جهان در پی حوادث و امراض/ ۵ شغل پرخطر