Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، مریم حضرتی معاون پرستاری وزارت بهداشت در مراسم بزرگداشت روز پرستار اظهار کرد: بسیار مفتخرم در سال جهانی پرستار که توسط سازمان بهداشت جهانی سال پرستار و ماما نامیده شده است، اعلام کنم که بیش از ۳۰۰ روز است که کادر بهداشت و درمان ما در فشار مضاعف به بیماران کرونا خدمت می‌کنند و بسیاری از آنها جان فشانی کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امروز روز میلاد عقیله بنی هاشم اسوه صبر و شکیبایی است، کرونا نشان داد که هیچ پیشرفتی در جوامع نمی‌تواند جای پرستاران را پر کند و جایگزین او شود، در همه جواع اسلامی و غیر اسلامی، دینی و غیردینی کمتر شغلی است که از آن تکریم شده است 

حضرتی افزود: با رویکرد علمی پرستاری ایران پایاپای کشورهای غربی در حال حرکت است وجود بیش از ۱۹۰ دانشکده پرستاری و ۴۴هزار دانشجو در ۱۴ گرایش مختلف نشان از قوت پرستاری ایران دارد.

وی با بیان اینکه پرداختی پرستاران به طور میانگین با ۴ ماه  تاخیر صورت گیرد، گفت: در بهمن ۹۸ حقوق پرستاران ۵۰ درصد افزایش یافت، افزایش ۴۰ درصدی نیروهای کار قرارداد معین و ساماندهی وضعیت پرستاران شرکتی از پیگیری‌های مستمر معاونت پرستاری بوده است.

معاون پرستاری وزارت بهداشت گفت: کارانه سال ۹۸ تسویه شده است و برخی دانشگاه‌ها در پرداخت معوقات بروز هستند. از هزار پرستار در بخش کرونا نیز تقدیر شده است. برنامه‌ریزی برای آموزش پرستار ویژه آی سی یو از جمله دیگر اقدامات بوده است.

وی گفت: تعداد معدودی از پرستاران ۸۹ روزه در حال فعالیت هستند که درخواست استخدام آنها را داریم. آیین‌نامه تاسیس مراکز نگهداری و مراقبت از بیمارانی که امکان بستری را ندارند و نیاز به بستری طولانی مدت دارند ابلاغ شود. پوشش بیمه‌ای برای خدمات بیماران مراقبت در منزل را باید مد نظر قرار داد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پرستاری در منزل پرستاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۹۷۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۲۵ هزار کارگر در استان اردبیل تحت پوشش بیمه اجباری هستند

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی اردبیل با بیان اینکه دستیابی به دستاوردهای اقتصادی نیازمند مداومت و پشتکار است، گفت: ۱۲۵ هزار نفر کارگر در سطح استان اردبیل تحت پوشش بیمه اجباری قرار دارند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، بهروز رحیم‌زاده اظهار کرد: با اقدامات صورت گرفته امروز ۱۲۵ هزار نفر کارگر در سطح استان اردبیل تحت پوشش بیمه اجباری قرار گرفته‌اند.

وی افزود: تلاش کارگران و کارفرمایان خنثی‌گر تحریم‌های دشمن و موتور محرک رونق اقتصادی در کشور است.

مدیرکل کار رفاه و امور اجتماعی استان اردبیل گفت: دستیابی به دستاوردهای اقتصادی نیازمند مداومت و پشتکار بوده و همگان باید در این مسیر که راه ترقی کشور است همگام باشیم.

کد خبر 749153

دیگر خبرها

  • ۱۲۵ هزار کارگر در استان اردبیل تحت پوشش بیمه اجباری هستند
  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • افزایش ۴۰ درصدی تعرفه روانشناسی پاسخگو نیست/شرکت های بیمه‌ای به بحث پوشش خدمات روانشناسی ورود کنند
  • جزئیات لایحه حمایت مادی و معنوی از پرستاران/ از استخدام تا معیشت
  • پیگیری لایحه حمایت از حقوق مادی و معنوی پرستاران
  • ارتباط مشکل مسکن با کمبود پرستار در شهر‌ها/ تعرفه ترجیحی پاسخگوی نیاز پرستاران نیست
  • ۴.۵ میلیون زوج نابارور تحت پوشش بیمه قرار گرفتند
  • مراقب کلاهبردار‌ها باشید؛ بیمه سلامت با مردم تماس نمی‌گیرد
  • تمدید اعتبار  سیستمی پوشش بیمه ای بیمه شدگان روستایی و سلامت همگانی ایرانیان 5 دهک اول درآمدی
  • کاردرمانی در منزل چقدر هزینه دارد؟