Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا گفت: وزارتخانه‌های بهداشت و صمت برای افزایش کیفیت و استاندارد ماسک باید اقدام کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، بابک دین پرست دبیر قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا در نشست امروز که با موضوع آخرین وضعیت تامین اکسیژن، دستگاه‌ها و تجهیزات اکسیژن ساز و تولید ماسک با کیفیت و استاندارد و با حضور معاون درمان وزارت بهداشت، رئیس سازمان غذا و دارو، معاون دادستان کل کشور و مدیران و نمایندگان وزارت صنعت، معدن و تجارت، سازمان بازرسی کل کشور، سازمان بسیج مستضعفین و گمرک ایران در محل وزارت کشور برگزار شد، با اشاره به اینکه امروز رسالت همه ما تلاش بی وقفه در جهت صیانت از سلامتی هم میهنان عزیز مان و درمان و نجات مبتلایان به این بیماری منحوس، در این شرایط بسیار خطیر است، گفت: توفیق در این عرصه، صرفا بامکانیسم همدلی مردم ومسئولین، هم افزایی ظرفیت‌ها و به کارگیری همه توان موجود درکشور امکان پذیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اقتصادی وزیر کشور با اشاره به اینکه وزارت صمت وظیفه تدارک و پشتیبانی از ماموریت‌های وزارت بهداشت را در امر مبارزه با ویروس کرونا بر عهده دارد، تصریح کرد: طبق مصوبات قبلی قرارگاه عملیاتی مقرر بوده که تعداد ۱۸۰دستگاه اکسیژن ساز مورد نیاز برای درمان بیماران کرونایی تامین و در اختیار وزارت بهداشت قرار گیرد که از این میان تعدادی از دستگاه‌های مذکور از محل تولیدات داخل تامین و تحویل گردیده و تولید و تامین مابقی دستگاه‌ها نیز در دستور کار پیگیری وزارت صمت قرار داشته و ضروری است که برنامه زمانبندی نحوه و زمان تحویل دستگاه‌های باقیمانده، ظرف مدت ۲۴ ساعت آینده تهیه و به قرارگاه عملیاتی ارائه تا هرچه سریعتر در اختیار دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور قرار گیرد.
دبیر قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا در بخش دیگری از صحبت‌های خود به مسئولیت سنگین وزارت بهداشت در امر مبارزه با بیماری کرونا اشاره کرد و گفت: در این شرایط حساس کشور، همه دستگاه‌ها بایستی با این وزارت خانه همکاری نموده و تلاش کنیم نیاز‌های بهداشتی و درمانی این وزارتخانه در جهت مقابله هر چه موثرتر با ویروس کرونا، در کوتاهترین زمان ممکن تامین شود.

دین پرست به مساله مهم نظارت و کنترل بر قیمت دستگاه‌های اکسیژن ساز و ماسک اشاره کرد و گفت: تحت هیچ شرایطی نباید به افراد فرصت طلب و سودجو، فرصت سو استفاده از شرایط فعلی کشور را بدهیم و ضمن واقعی کردن قیمت‌ها و افزایش نظارت‌ها در این حوزه که با سلامتی و حیات هموطنان عزیزمان رابطه مستقیم دارد، با افرادی که در این شرایط حساس بدنبال سودجویی هستند، به شدت برخورد شود.

معاون وزیر کشور در پایان به مساله تامین ماسک با کیفیت و استاندارد در کشور اشاره کرد و گفت: امروز شرایط تولیدی ماسک از حیث کمیت در وضعیت ایده ال قرار دارد و باید از این فرصت برای ارتقای کیفیت ماسک‌های تولیدی نهایت استفاده را ببریم.

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: دین پرست معاون وزیر کشور بابک دین پرست دین پرست کیفیت و استاندارد قرارگاه عملیاتی وزارت بهداشت دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۹۸۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیران برای برنامه ریزی استان تهران نیاز‌ها و ضروریات را شناسایی کنند

 علیرضا فخاری در جلسه شورای برنامه ریزی استان تهران که با حضور مدیران ادارات تشکیل شد، با تاکید بر برنامه محوری مسؤولان اظهار کرد: باید همه اقدامات منطبق بر برنامه باشد و در ارائه از زیاده گویی‌ها خودداری و بدون محاسبه منابع و محدودیت‌ها برآورد انجام ندهیم.

استاندار تهران با تاکید بر ضرورت انعطاف پذیری در برنامه‌ها گفت: با رعایت اصول و چارچوب‌ها و با توجه به اسناد بالادستی می‌توانیم به یک برنامه منعطف دست یابیم.

فخاری با تاکید بر ارزیابی مدیران بر اساس عملکرد برنامه‌ها عنوان کرد: برنامه‌های ارائه شده باید طبق واقعیت‌ها باشند و برای مشارکت در برنامه ریزی استان نیازمند ادبیات مشترک میان همه مسؤولان هستیم.

وی با اشاره به برنامه ریزی و آینده پژوهی دستگاه‌ها و سازمان‌ها بیان کرد: برای برنامه ریزی باید انتقاد‌ها را شنید و یک برنامه عملیاتی، اجرایی و واقع گرایانه تنظیم کرد و نتیجه کار را در قالب عملکرد دستگاه‌ها به قضاوت مردم بگذاریم، چرا که در این صورت سطح پاسخگویی به مردم با کیفیت بیشتری انجام می‌شود.

استاندار تهران با تاکید بر اینکه برنامه مورد ارائه توسط مدیران باید در بستر اتفاقات تنظیم و تهیه شود گفت: در این صورت است که نیاز‌ها و ضروریات شناخته می‌شود و می‌توان برای آن برنامه ریزی صحیح انجام داد، زمانی که مدیری در تعامل با مردم باشد نیازمندی‌ها و ضرورت‌ها را شناسایی و برای آها برنامه ریزی می‌کند.

وی با اشاره به همسو شدن افکار در مدیران بر ضرورت نظام برنامه ریزی تاکید و اظهار کرد: برای اداره کردن استان باید نسبت به میزان ظرفیت‌ها و محدودیت‌ها شناخت دقیق داشته باشیم.

فخاری در خصوص انتظارات از سازمان برنامه و بودجه در حوزه برنامه ریزی عنوان کرد: ضروری است که سازمان برنامه و بودجه از رخوت حضور در صحنه و توزیع کنندگی پول خارج و ناظر بر اقدامات اجرایی دستگاه‌ها در جهت تحقق برنامه شود و برای ارزیابی پروژه‌ها به میدان بیاید.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • مدیران برای برنامه ریزی استان تهران نیاز‌ها و ضروریات را شناسایی کنند
  • مدیران برای برنامه‌ ریزی در استان تهران نیازها را شناسایی کنند
  • اولین سخنگوی وزارت خارجه؛ زاده هوش مصنوعی
  • اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • راه کار‌های اساسی در زمینه حفظ سلامت دهان و دندان در جامعه/ برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دندان چیست؟
  • نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی در نیمه دوم خرداد اعلام می‌شود
  • ۴۰۶ هزار نفر در آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش شرکت کردند
  • چند درصد بودجه آموزش و پرورش صرف پرداخت حقوق می شود؟ | بیشترین جهش بودجه ای در این وزارتخانه
  • جدیدترین خبر افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بانک رفاه امروز ۱۵ اردیبهشت