Web Analytics Made Easy - Statcounter



سی و هشتمین دوره لیگ قهرمانان آسیا هم به پایان رسید و برای فوتبال ما چند سوال پاسخ داده نشده باقی ماند.

به گزارش فارس، ۲۸ سال قهرمان نشدن در رقابت های باشگاهی آسیا شرایطی را در فوتبال کشورمان به وجود آورده تا در نمایش برخی رفتارها و گفتارها شاهد مسائلی باشیم که به جای کمک به رشد و توسعه فوتبال تولید حاشیه می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درست است که رسیدن تیم های ایرانی به فینال لیگ قهرمانان آسیا با توجه به طولانی شدن عدم حضورمان در بازی نهایی این مسابقات یکی از دلایلی است که باعث می شود این حضور در فینال جنبه پررنگ تری به خود بگیرد اما آیا واقعا منطقی است حضور یک تیم ایرانی در فینال لیگ قهرمانان آسیا تا این حد بزرگ شود که جنبه ملی به خود گیرد؟

در هیچ کجای دنیا شاهد چنین مسائلی نیستیم که حضور یک تیم باشگاهی در رقابت های قاره ای تبدیل به یک مسئله ملی و امنیتی شود و کوچکترین اتفاقات پیرامون آن حساسیت زا شود.

رقابت های باشگاهی در عرصه بین المللی جنبه کاملا هواداری دارد. درست است که درخشیدن یک تیم و در پله بعدی قهرمانی آن در قاره برای اعتلای فدراسیون آن کشور مفید است و باعث ارتقای لیگ آن کشور می شود اما در هیچ کدام از کشورها و قاره ها چنین موردی را نمی توانید یافت کنید که این موفقیت ها و این عرصه های رقابتی تبدیل به موضوع ملی شود و از طرفداران تیم های دیگر هم بخواهند که از تیم راه یافته به فینال حمایت کنند.

حالا تصور کنید در چنین شرایطی وزیر ورزش یک کشور برای تماشای یک دیدار در محل برگزاری مسابقه حاضر شود.

تکلیف فوتبال اروپا که مشخص است و تاکنون در هیچ یک از دوره های رقابت های لیگ قهرمانان اروپا سابقه نداشته وزیر ورزش یک کشور به حمایت از تیم باشگاهی کشورش در ورزشگاه حاضر شده باشد که در نهایت بخواهد با جام قهرمانی عکس یادگاری بگیرد و یا موقع اهدای مدال خودی نشان دهد.

در قاره آسیا هم چنین موضوعی سابقه نداشته است مگر اینکه تیمی در بازی فینال میزبان بوده باشد و وزیر کشور مورد نظر به این بهانه در ورزشگاه حاضر شده باشد و طور کلی و عمومی حضور نفر اول ورزش یک کشور در یک رقابت بین المللی باشگاهی مسوبق به سابقه نیست و در عرف فوتبال جهان چنین چیزی محلی از اعراب ندارد.

با توجه به جمیع این شرایط سوالی که برای ما مطرح می شود این است که چرا باید وزیر ورزش ایران به بهانه حمایت از یک تیم باشگاهی راهی قطر شود تا یک بازی فینال را از نزدیک تماشا کند؟

آیا حضور مسعود سلطانی فر در روند بازی تاثیری داشت؟ آیا او قرار بود در مسائل فنی تیم نظر راهبردی دهد؟ حمایت از یک تیم باشگاهی مفهمومش این است که وزیر ورزش یک مملکت حتما برای تماشای مسابقه در ورزشگاه حاضر شود؟ آیا وزیر ورزش می تواند این تضمین را دهد برای همه تیم های باشگاهی این وقت را بگذارد؟

به نظر می رسد در روند تصمیم گیری ها برای حمایت از باشگاه ها باید تجدید نظر اساسی شود و این نگاه های ملی افراطی که منجر به بروز حساسیت هایی می شود و جریان دو قطبی شدن را ایجاد می کند برداشته شود.

منبع: بیتوته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.beytoote.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بیتوته» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۹۹۳۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئال مادرید همچنان پادشاه اروپا؛ دورتموند برای سومین بار راهی فینال شد

رئال مادرید در مجموع در جام باشگاه‌های اروپا / لیگ قهرمانان اروپا با 17 حضور در فینال‌ها رکورددار است.

به گزارش طرفداری، رئال مادرید در فرمت لیگ قهرمانان اروپا بیشترین حضور را در فینال این تورنمنت معتبر تجربه کرده است.

سایت ترانسفرمارکت به بهانه صعود دورتموند به لیگ قهرمانان اروپا و به استناد به داده‌های یوفا، اقدام به معرفی 10 تیم با بیشترین حضور در فینال این مسابقات کرده است که مطابق انتظار، پادشاه لیگ قهرمانان با 8 حضور در فینال این رقابت‌ها در صدر قرار گرفته است. پس از رئال مادرید، تیم‌های میلان، بایرن مونیخ و یوونتوس با 6 حضور در فینال در جایگاه‌های بعدی قرار گرفته‌اند. حضور یوونتوس با 6 فینال و آمار بد این تیم ایتالیایی در فینال‌ها از نکات جالب‌توجه این فهرست است.

دورتموند هم با پیروزی مقابل پاری سن ژرمن، سومین فینال خود در این رقابت‌ها را تجربه می‌کند و دو تیم بایرن مونیخ و رئال مادرید هم می‌توانند با صعود به فینال آمار خود را ارتقاء بخشند به خصوص بایرن مونیخ که می‌تواند با 7 فینال به تنهایی در جایگاه دوم و پشت سر رئال مادرید قرار گیرد.

گل قهرمانی وینیسیوس جونیور به لیورپول در فینال 2022 تیم‌هایی با بیشترین حضور در فینال لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید: 8 میلان: 6 بایرن مونیخ: 6 یوونتوس: 6 بارسلونا: 5 لیورپول: 5 منچستریونایتد: 4 دورتموند: 3 چلسی: 3 منچسترسیتی: 2 10 تیم با بیشترین حضور در فینال لیگ قهرمانان اروپا تیم‌هایی با بیشترین حضور در فینال جام باشگاه‌های اروپا / لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید: 17 میلان: 11 بایرن مونیخ: 11 لیورپول: 10 یوونتوس: 9 بارسلونا: 8 بنفیکا: 7 آژاکس: 6 اینتر: 6

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مشکل اشتغال همچنان به قوت خود باقی است آقای وزیر!طرحی برای استیضاح دیپلماسی اقتصادی/چند نکته درباره یک سکانس جنجالی
  • رئال مادرید همچنان پادشاه اروپا؛ دورتموند برای سومین بار راهی فینال شد
  • تیم‌هایی با بیشترین حضور در فینال لیگ قهرمانان اروپا / رئال مادرید در صدر
  • ورزش ایران امن باید به آسیا شناسانده شود/میزبانی مسابقات جهانی
  • ادین ترزیچ، هواداری که دورتموند را به فینال لیگ قهرمانان رساند / عکس
  • فینال تمام آلمانی در چمپیونزلیگ رؤیایی خواهد بود
  • فیلم قهر و رفتار عجیب شهربانو منصوریان در مقابل وزیر رئیسی!
  • اسبقیان: هدف هیئت دولت ممانعت از ورود بانوان به ورزشگاه‌ها نیست/ هیچ مشکلی با تاج نداریم
  • علی دایی در ورزشگاه نوکمپ بارسلون
  • حضور وزیر ورزش در مراسم ترحیم مرحوم اسکویی