Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ احمد نجفی از انهدام یک باند از طایفه فیوج خبر داد که با جعل عنوان مامور وارد منازل مردم می شدند.

به گزارش برنا؛ طایفه فیوج، از جمله افرادی هستند که همواره رد پای آن ها در جرائم سطح کشور دیده می شود. سرهنگ گل صباحی، رییس پلیس پیشین آگاهی استان البرز در این خصوص گفت: آنچه که تاریخ در خصوص شکل گیری طایفه فیوج نشان می دهد حاکی از آن است که این افراد در ابتدا در کشور هندوستان زندگی می کرده و کم کم با بزرگ شدن طایفه و افزایش جمعیت به کشورهای دیگر همچون پاکستان و کشورهای اروپایی مهاجرت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این افراد غالبا جا و مکان ثابتی برای زندگی ندارند و با انجام کارهای خلاف و غیرقانونی گذران زندگی می کنند.

تسلط فیوج ها به چند زبان

این مقام انتظامی بر این باور است که این افراد به جز انجام کارهای خلاف مانند سرقت به شغل دیگری نمی پردازند و تمامی افرادی که زیر مجموعه این طایفه محسوب می شوند شغل اصلی شان سرقت است. فیوج ها افراد باسوادی نیستند اما از آنجایی که افراد این طایفه در جایی مشخص و به طور ثابت زندگی نمی کنند و در کشورهای مختلف دست به سرقت می زنند از همان کودکی تحت آموزش زبان های خارجی قرار گرفته و معمولا به سه یا چهار زبان زنده دنیا مسلط هستند و پس از چند ماه اقامت در یک کشور و انجام سرقت برای آن که در دام پلیس گرفتار نشوند به کشور دیگری رفته و جرایم خود را در آن جا ادامه می دهند.

فیوج ها، مامورنما شدند

سرهنگ کارآگاه احمد نجفی، معاون مبارزه با سرقت‌های خاص پلیس آگاهی تهران بزرگ در این خصوص به خبرنگار برنا گفت: چهار نفر از افراد طایفه فیوج تحت عنوان مامور به منزل شهروندان در شهر ری و جنوب تهران ورود کرده و پس از اعمال خشونت اقدام به سرقت از منازل می کردند.

او افزود: یک تیم از این افراد نیز به صورت مسلح به منازل ورود کرده و اقدام به سرقت می کردند. تا این لحظه این باند به 10 فقره سرقت اعتراف کرده است و 10 شهروندان 10 منزل آن ها را شناسایی کرده اند.

این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: اموال شهروندان پیدا شده و آن چه که تا این لحظه کشف شده است به شهروندان مراجعت داده خواهد شد.

اما این فقط یکی از تخلفاتی است که این افراد مرتکب آن می شوند و مقامات انتظامی بر این باور هستند که تخلفات متعدد دیگری نیز از سوی این افراد رقم می خورد و حتی شهرهای امن تری همچون زنجان را نیز تحت تاثیر خود قرار داده اند.

تمایل فیوج ها به سمت تکدی گری

سردار جهانبخش، فرماندهی انتظامی استان زنجان در این خصوص گفت: متکدیان در شهر زنجان دو دسته هستند که یکی از آن ها فیوج ها هستند که سارقان حرفه ‌ای هستند. این افراد به هیچ‌وجه معتاد نبوده بلکه گداهای حرفه‌ای هستند که در صورت فرصت ‌یابی، اقدام به سرقت می‌کنند.

او افزود: جمع ‌آوری این افراد در سطح شهر بر عهده شهرداری بوده و ما هم پشتیبانی لازم را در این زمینه خواهیم کرد.

این طایفه در ابتدای پاییز 99 نیز با سرقت های سازمان یافته از شرق تهران نیز به صدر اخبار رفتند.

سرقت سازمان یافته از اتباع خارجی

سردار کیومرث عزیزی، فرماندهی انتظامی شرق استان تهران در این خصوص گفت: در پی وقوع چند فقره سرقت در پوشش مامور نیروی انتظامی، پرونده هایی در این خصوص تشکیل و رسیدگی ویژه به آن در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی استان قرار گرفت. در این پرونده گروهی از سارقان با استفاده از انواع خودروهای سواری با پلاک جعلی، در قالب گروه های 3 نفره با پوشش لباس نظامی به منازل افراد به ویژه اتباع خارجی مراجعه و خود را به عنوان مأمور نیروی انتظامی معرفی می کنند و به بهانه کشف مواد مخدر وارد منزل شده و وجوه نقد و طلاجات آنها را سرقت و بلافاصله از محل متواری می شوند .

متهمان شناسایی شده اعضای یک خانواده شامل پدر ، مادر ، دختر، عروس و 5 پسر از طایفه فیوج و ساکن شهرستان پرند بودند که همگی دارای سابقه سرقت و اخاذی بوده و با توجه به نوع فعالیت مجرمانه هر 3 ماه یکبار محل سکونت خود را جابه جا می کردند.

چه باید کرد؟

تعداد زیادی از اخبار این چنینی در ماه های گذشته در رابطه با جرائم این طایفه که به نظر می رسد تعداد آن ها در کشور نیز زیاد است به گوش رسیده است. طایفه ای که حتی در استان هایی با جرائم کمتر نیز فعالیت خود را آغاز کرده اند و عملا به یک معضل اجتماعی بدل شده اند. سوالی که در این میان مطرح است آیا دستگاه های مربوطه در خصوص این طایفه برنامه ای دارند و یا باید باز هم منتظر یک فاجعه اجتماعی دیگر بود و بعد به فکر چاره افتاد.

//انتهای پیام: 5

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تهران حوادث طایفه فیوج طایفه فیوج فیوج ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۹۹۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (8 اردیبهشت)

دیده دریا کنم و صبر به صحرا فکنم
و اندر این کار دل خویش به دریا فکنم

از دل تنگ گنهکار برآرم آهی
کآتش اندر گنه آدم و حوا فکنم

مایه خوشدلی آن جاست که دلدار آن جاست
می‌کنم جهد که خود را مگر آن جا فکنم

بگشا بند قبا ای مه خورشیدکلاه
تا چو زلفت سر سودازده در پا فکنم

خورده‌ام تیر فلک باده بده تا سرمست
عقده دربند کمر ترکش جوزا فکنم

جرعه جام بر این تخت روان افشانم
غلغل چنگ در این گنبد مینا فکنم

حافظا تکیه بر ایام چو سهو است و خطا
من چرا عشرت امروز به فردا فکنم

تفسیر :

افسوس گذشته و اشتباهاتی که مرتکب شده اید فکر شما را پریشان و آشفته کرده و بابت آن بسیار ناراحت هستید. اما چاره کار حسرت خوردن نیست و فایده ای نخواهد داشت.

در برابر رنج های زندگی صبوری کرده و به لذت های فانی دنیا دلبسته نباشید. برای داشتن آینده بهتر به خداوند توکل کرده و با عقل و درایت رفتار کنید تا به موفقیت برسید.

زندگی نامه حافظ

حافظ، شاعر فارسی زبان قرن هشتم هجری بوده که در سال ۷۲۷ هجری قمری در شهر شیراز متولد شد. پدر او بهاءالدین محمد نام داشت که در دوران کودکی حافظ، از دنیا رفت. حافظ در دوران نوجوانی شاگرد نانوا بود و به‌همراه مادرش زندگی سختی را سپری می‌کرد. گفته می‌شود او در اوقات فراغت خود به مکتب‌خانه‌ای که نزدیک نانوایی بود می‌رفت و خواندن و نوشتن را از همان جا فراگرفته است. او در مجالس درس علما و بزرگان زمان خود شرکت می‌کرد و نیز‌زمان برای کسب درآمد به کارهای سخت و طاقت فرسا می‌پرداخت. خانه حافظ در محله شیادان شیراز بود.

این شاعر بزرگ در دوران جوانی بر تمام علوم مذهبی و ادبی مسلط شد و در دهه بیست زندگی خود به یکی از مشاهیر علم و ادب سرزمین خود تبدیل شد. جالب است بدانید که او قرآن را به‌طور کامل حفظ بود و به همین خاطر تخلص حافظ را برای او انتخاب کردند. شمس الدین محمدبن بهاءالدین محمد حافظ شیرازی حدود چهل سال در حوزه درس استادان آن زمان از قبیل قوام الدين عبدالله، مولانا بهاء الدين عبدالصمد بحرآبادی، مير سيد شريف علامه گرگانی، مولانا شمس الدين عبدالله و قاضی عضدالدين عيجی  شرکت می‌کرد و به همین خاطر به اکثر دانش‌های زمان خود مسلط بود.

حافظ در دوران شاه شیخ ابواسحاق به دربار راه پیدا کرد و شغل دیوانی را برای خود انتخاب کرد. او علاوه بر شاه ابواسحاق، در دربار شاهان دیگری همانند شاه شیخ مبارزالدین، شاه شجاع، شاه منصور و شاه یحیی نیز حضور پیدا کرده بود. حافظ از طریق دیوانی امرار معاش می‌کرد و شاعری شغل اصلی او نبود. جالب است بدانید که بزرگ‌ترین گناه از نظر حافظ، ریاکاری و مردم‌فریبی بود. حافظ در دوران زندگی خود اشعار به‌ویژه غزلیات بسیار زیبا و معنی‌داری سروده است که نیز‌اکنون پس از گذشت قرن‌ها از آن، بوی تازگی داده و خواندنش آرامش‌بخش است. دیوان اشعار حافظ شامل غزلیات، قصیده، مثنوی، قطعات و رباعیات می‌شود.

حافظ در دوران جوانی عاشق دختری به نام شاخه نبات شد؛ البته برخی بر این عقیده‌اند که نام همسر حافظ نسرین بود و او این نام را به‌دلیل شیرین زبانی معشوقه‌اش به او اختصاص داده است. او برای رسیدن به معشوقه‌اش، ۴۰ شبانه روز را به‌طور مستمر در آرامگاه باباکوی شب زنده‌داری کرده و به دعا پرداخت. سپس، با شاخه نبات ازدواج کرد و حاصل این ازدواج یک فرزند پسر بود. حافظ تنها یک بار ازدواج کرد و پس از مرگ همسرش مجرد ماند. به همین خاطر بسیاری از عارفان و عاشقان، عشق مقدس و واقعی را در حافظ جستجو می‌کنند. پسر این شاعر بزرگ نیز در دوران جوانی در راه سفر نیمه‌کاره به هند همراه پدرش از دنیا رفت.

در تقویم رسمی ایران، ۲۰ مهر روز بزرگداشت حافظ است و هر ساله در این روز مراسم بزرگداشت حافظ با حضور پژوهشگرانی در سراسر دنیا روی آرامگاهش در شهر شیراز برگزار می‌شود.

 

آثار حافظ

دیوان حافظ شامل ۵۰۰ غزل، ۴۲ رباعی و چند قصیده است که آن را در در ۵۰ سال از زندگی خود سروده است؛ یعنی به‌طور متوسط در هر سال تنها ۱۰ غزل سروده است؛ زیرا او در لحظاتی خاص به سرودن اشعار خود می‌پرداخت و تمرکز خود را روی خلق آثاری ناب گذاشته بود که شایسته مقام معشوق باشد. این نکته بسیار قابل‌توجه و تامل‌برانگیز بوده و به همین خاطر دیوان او را به یک کتاب خاص و خواندنی تبدیل کرده است. دیوان حافظ بیش از ۴۰۰ بار به زبان فارسی و زبان‌های دیگر دنیا به چاپ رسیده است. حافظ لقب ماهرترین غزل‌سرای زبان فارسی را نیز با اقتدار از آن خود کرده و تک بیت‌های او بسیار درخشان و تماشایی است.

شاید تعبیر کردن یا قدرت تاویل پذیری را بتوان از مهم‌ترین خصوصیات اشعار حافظ به حساب آورد؛ زیرا هر کس که دیوان حافظ را باز کرده و غزلی از آن می‌خواند، با توجه به شرایط روحی خود برداشت متفاوتی از آن می‌کند؛ به‌گونه‌ای که حافظ آن شعر را فقط برای حال آن لحظه او سروده است. در اشعار حافظ، تناسبات هنری به شکلی ظریف و دقیق رعایت شده‌اند و ایهام و ابهام را به جا و درست به کار برده است. در برخی از اشعار حافظ، زبان طنز نیز به کار گرفته شده تا ناگفته‌ها به کمک زبان طنز بیان شود.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (7 اردیبهشت)

دیگر خبرها

  • ۱۱۰ فرصت اقتصادی استان به ۲ زبان زنده دنیا ترجمه شد
  • ببینید | خنده‌دارترین پرونده سرقت از زبان یک کارآگاه
  • نصب پابند الکترونیک برپای ۳۰۰ سارق در غرب تهران
  • ۲۵ سارق دستگیر شدند
  • صلح دوطايفه دهمرده و مير در شهرستان هيرمند
  • «مقرأة الحرمین»؛ طرح آموزش قرآن به ۶ زبان زنده دنیا
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (8 اردیبهشت)
  • غیبت ۱۳۷ کنکوری در مناطق سیل‌زده شهرستان زیرکوه/ علاوه بر فرصت مجدد آیا سهمیه‌ای به داوطلبان اختصاص داده می‌شود؟ +فیلم
  • امام جمعه قم: از نیروی انتظامی و کسانی که زخم زبان‌ها را به جان خریدند تشکر می‌کنیم
  • علم الهدی: در بحث حجاب، اگر مردم بخواهند تماشاچی باشند و بگویند آقای نیروی انتظامی، شما بیا این ناهنجاری را درست کن، اینطور نمی‌شود! مردم و به خصوص جوانان متدین ما باید خودشان میدان داری کنند/ مایه تأسف است که شاهد تکرار و تحریف منطق رهبری در سطح مسئولان