Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد کشتی آرای افزود: در آذرماه امسال و با توجه به روزهای پایانی سال میلادی، قیمت انس جهانی افزایش داشت ولی این افزایش با شوک همراه نبود به طوری که هر انس در بازارهای مالی جهانی در محدوده 50 دلار نوسان قیمت داشت.

بیشتر بخوانید: 

اعلام دلایل نوسان شدید قیمت سکه و طلا/تقاضای عجولانه تعادل را به هم ریخت

وی تصریح کرد: کاهش قیمت ارز موجب شد تاثیرات افزایش نرخ انس جهانی در بازارهای داخلی خنثی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

پایین آمدن قیمت طلا، هیجان سرمایه گذاری در بازار سکه و طلا را کاهش داد

وی بیان کرد: کاهش روزانه و تدریجی نرخ ارز و رسیدن آن به کانال 25 هزار تومان در آخرین روز آذرماه، تاثیر عمده ای در کاهش و تثبیت قیمت طلا و سکه داشت. در طول آذرماه قیمت سکه تغییرات عمده ای نداشت و در محدوده 100 تا 250 هزار تومان نوسان قیمت داشت اما میل به کاهش قیمت سکه در بازار بیشتر بود.

کاهش انگیزه نسبت به خرید طلا

وی درباره دلایل این مساله توضیح داد: علت مهم این مساله، کاهش نرخ ارز بود و نکته قابل توجه این بود که پیش بینی می شدهمانند سال‌های قبل شاهد افزایش تقاضا در بازار باشیم اما پایین آمدن قیمت طلا، انگیزه و هیجان خرید و سرمایه‌گذاری روی طلا را کاهش داده و به دلیل کاهش تقاضا برای خرید سکه و طلا،‌شاهد افت حباب سکه در بازار هستیم.

این فعال بازار طلا و جواهر ادامه داد: حباب قیمت سکه در اوایل آذرماه در محدود یک میلیون و 100 هزار تومان بود و در آخرین روز پاییز 99 به حدود 750 هزار تومان کاهش یافت.

وی خاطر نشان کرد: در بعضی از روزها حباب سکه از محدوده 750 هزار تومان هم پایین تر آمد و حتی به 650 هزار تومان هم کاهش یافت که نشان‌دهنده کاهش تقاضا در بازار است.

وی تاکید کرد: سه عامل؛ قیمت انس جهانی، نرخ ارز و میزان عرضه و تقاضا سبب شد تا در آذر 99 شاهد ثبات نسبی قیمت ارز، سکه و طلا را شاهد شویم.

کشتی آرای گفت: قیمت هر گرم طلای 18 عیار نیز در محدوده یک میلیون و 130 هزار نوسان داشت که نکته مثبتی در این بازار به شمار می آید.

وی تاکید کرد: شرایط امسال بازار بسیار متفاوت بود به طوری که هر سال در آذرماه شاهد افزایش و نوسان شدید قیمت‌ها بودیم اما امسال بازار دارای آرامش بود.

چرایی افزایش نیافتن نرخ انس جهانی

وی تصریح کرد: یکی از علت‌های کاهش نرخ ارز و تثبیت قیمت طلا را باید خبرهای خوب در زمینه تولید واکسن کرونا در دنیا دانست که سبب بارقه‌های امید نسبت به افزایش و رشد اقتصادی جهانی شده و نشان‌دهنده مثبت شدن شاخصه های اقتصادی است.

وی افزود: اقتصاد بسیاری از کشورها به دلیل بیماری کرونا کوچک شده یا رشد منفی پیدا کرده اند اما با توجه اظهارنظرها و اخبار مثبت در مورد واکسن کرونا به نظر می رسد در روزهای آینده شاهد کاهش قیمت انس جهانی باشیم.

وی تصریح کرد: این در حالی است که پیش بینی شده بود در پایان سال 2020، قیمت انس جهانی به بالای 2 هزار دلار برسد که چنین اتفاقی نیافتاد البته پیش از آذرماه این مساله رخ داد اما پس از آن قیمت جهانی انس کاهش یافت.

پیش بینی وضعیت بازار سکه و طلا در زمستان 99

نائب رییس اتحادیه طلا و جواهر درباره وضعیت بازار در زمستان گفت: بر اساس شواهد موجود و همچنین تحولات سیاسی و اقتصادی جهانی و عزم بانک مرکزی نسبت به مدیریت نرخ ارز به نظر می رسد شاهد افزایش قیمت در بازار سکه و طلا نبوده و در مقابل شاهد تثبیت قیمت ها در این حوزه باشیم.

وی افزود: نوسانات معمول و روزانه در بازار اتفاق خواهد افتاد و قیمت طلا و سکه هم تابعی از نرخ ارز و قیمت جهانی خواهد بود. قیمت جهانی نیز با توجه به نشانه ‌های مثبت واکسن کرونا سبب شده تا انس جهانی میل به افزایش قیمت نداشته باشد و این نشانه های مثبت تاثیر خود را بر اقتصاد جهانی نشان می دهد و زمانی که شاخص های اقتصادی دنیا مثبت شود به طور طبیعی تقاضا و سرمایه گذاری بر روی طلا کاهش می یابد و اگر خوشبینانه پیش بینی کنیم، قیمت طلا در بازارهای جهانی افزایش نخواهد داشت اما  به نظر می رسد کاهش قیمت در این بازار اتفاق بیافتد.

223224

کد خبر 1467994

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: بازار طلا و ارز سکه و طلا بازار جهانی طلا ارز دلار قیمت انس جهانی هزار تومان کاهش قیمت نرخ ارز سکه و طلا قیمت سکه قیمت طلا پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۰۰۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گشتی در اقتصاد جهان | خوش‌بینی صندوق بین‌المللی پول به اقتصاد آسیا

به گزارش همشهری آنلاین، صندوق بین‌المللی پول، با خوش‌بینی نسبت به رشد اقتصاد هند، پیش‌بینی کرد که اقتصاد آسیا در سال جاری به‌جای ۴.۲ درصد (پیش‌بینی ۶ ماه پیش) ۴٫۵ درصد رشد کند.

درعین‌حال، این نهاد بین‌المللی بزرگ‌ترین خطر برای اقتصاد آسیا را طولانی شدن اصلاحات در بخش املاک چین عنوان کرده که تقاضا را تضعیف می‌کند و احتمال وقوع تورم منفی طولانی‌مدت و ضربه زدن به سایر اقتصادها از طریق «سرریزهای تجاری مستقیم» را افزایش می‌دهد.

-عربستان قصد دارد تا قیمت نفت خود را برای مشتریان آسیایی تا بالاترین رقم طی ۵ ماه گذشته افزایش دهد که احتمالاً ۳ دلار در هر بشکه بالاتر از شاخص عمان / دبی می‌رسد. اکثر تحلیلگران رویترز انتظار دارند قیمت رسمی فروش نفت متوسط و نفت سنگین عرب هم به خاطر کمبود عرضه در بحبوحه کاهش تولید اوپک پلاس افزایش یابد.

-گروهی از شرکت‌های بیمه غربی اعلام کردند اعمال سقف قیمتی برای نفت روسیه غیرقابل اجرا بوده و فقط سبب پیوستن کشتی‌های بیشتری به ناوگان سایه شده است. گروه هفت، سقف قیمت را برای نفت روسیه تصویب کرد و شرکت‌های حمل‌ونقل و بیمه غربی زمانی می‌توانند در معاملات نفت روسیه شرکت کنند که قیمت آن کمتر از ۶۰ دلار در هر بشکه باشد.

- بانک جهانی در بیانیه‌ای اعلام کرد ۸۴ میلیون دلار برای مبارزه با مشکلات اقتصادی و اجرای پروژه‌های معیشتی به افغانستان کمک می‌کند. بر اساس بیانه این نهاد بین‌المللی، مبلغ ۷۰ میلیون دلار از این حمایت مالی از طریق صندوق امانی افغانستان و انجمن انکشاف بین‌المللی برای اجرای پروژه‌های معیشتی در ۶ حوزه و ۲۶ ولایت افغانستان هزینه خواهد شد.

-قیمت بیت کوین ۱۸.۶ درصد از سقف خود کاهش پیدا کرده و بسیاری از تحلیل‌گران انتظار دارند کاهش قیمت بیشتری را نیز تجربه کند. در آستانه جلسه FOMC، بیت کوین به محدوده ۵۷٬۱ هزار دلار رسیده است که از سقوط ۱۴ درصدی در یک هفته حکایت دارد. به نظر می‌رسد سرمایه‌گذاران قدیمی با استفاده از فرصت ورود نقدینگی در حال فروش کوین‌های خود هستند.

- شرکت شل با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که با هدف تمرکز بر عملیات‌های سودآورتر، از بازار برق در چین شامل تولید، تجارت و کسب‌وکارهای مربوط به آن خارج می‌شود و این تصمیم از پایان سال ۲۰۲۳ در حال اجراست. شرکت، «شل انرژی چین» یکی از اولین شرکت‌های خارجی بود که در بازار کاهش انتشار کربن چین شرکت کرد و برای تجارت در بازار برق چین نیز ثبت شده است.

- کمیته قیمت سوخت امارات متحده عربی روز سه‌شنبه اعلام کرد که قیمت بنزین در این کشور از ماه آینده افزایش می‌یابد درحالی‌که گازوئیل ارزان‌تر خواهد شد. امارات در سال ۲۰۱۵ قیمت سوخت را آزاد کرد و بر همین اساس قیمت‌ها حامل‌های انرژی در این کشور منعکس کننده روند بازار جهانی نفت بود. البته قیمت‌ سوخت در دوره کرونا، به‌صورت موقتی تا مارس ۲۰۲۱ ثابت شده بود.

کد خبر 848822 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها هند اقتصاد صندوق‌ بین‌المللی پول

دیگر خبرها

  • گشتی در اقتصاد جهان | خوش‌بینی صندوق بین‌المللی پول به اقتصاد آسیا
  • طلای جهانی سقوط کرد
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • سفر فرزین به عربستان شوک مثبت ارزی رقم زد
  • قیمت جدید طلا امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / طلا سقوط کرد
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۲ |برنت ۸۷ دلار و ۸۶ سنت شد
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • قیمت خودرو امروز ۱۱ اردیبهشت +جدول
  • ترمز طلای جهانی در مسیر صعود
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۱