Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار آذربایجان‌ شرقی با قدردانی از جان‌فشانی کادرهای درمانی، گفت: پرستاران در خط مقدم مبارزه با کرونا قرار دارند.

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، محمدرضا پورمحمدی در دیدار با مدیران جامعه پرستاری استان به مناسبت روز پرستار، افزود: شیوع کرونا ثابت کرد که بخش بهداشت و درمان بسیار مهم است و باید جایگاه آن بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: پزشک و پرستار لازم و ملزوم هم هستند و باید کنار هم قرار گیرند تا جان انسان‌ها را نجات دهند.

پورمحمدی اظهار داشت: خوشبختانه با وجود تحریم‌ها و محدودیت‌ها، بیماری کرونا در کشور به خوبی مدیریت شد به طوری که سازمان بهداشت جهانی نیز بر این موضوع صحه گذاشت .

وی با تاکید بر اینکه وظیفه‌شناسی پرستاران قابل تقدیر است، گفت: در شرایطی که همه از حضور در کنار بیماران کرونایی ترس و واهمه داشتند کادر درمان شبانه‌روز برای درمان و بهبود بیماران تلاش کردند.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به برخی گلایه‌های پرستاران در خصوص مسائل شغلی و مالی، اضافه کرد: متاسفانه در مجامع تصمیم‌گیر، صحبت‌های کادر درمان به خوبی شنیده نشده است و از این رو تفاوت‌هایی وجود دارد.

وی با اشاره به بیانات صبح امروز رهبر معظم انقلاب در خصوص رسیدگی به مشکلات پرستاران، گفت: با توجه به فرمایش رهبری معضل پرستاران حل خواهد شد و این نشان از توجه رهبری به این قشر زحمت‌کش دارد.

رئیس سازمان نظام پرستاری آذربایجان شرقی نیز در این دیدار از اشتغال ۹ هزار پرستار در مراکز درمانی استان خبر داد و گفت: آذربایجان شرقی جزو استان‌های پیشرو و اثرگذار در حوزه پرستاری است.

محمد ارشدی با بیان اینکه جامعه پرستاری از برخی مشکلات مزمن رنج می‌برد که با شیوع بیماری کرونا بیشتر نمایان شده است، افزود: مهم‌ترین مشکل این حوزه، کمبود نیروی انسانی است، به نحوی که در حال حاضر به ازای هر تخت در آذربایجان شرقی، ۱.۲ پرستار داریم که نصف ظرفیت مورد نیاز است.

وی با اشاره به جذب ۱۳۰۰ پرستار در مراکز درمانی استان در سال جاری، گفت: این تعداد نیرو جوابگوی نیازها نیست و هم‌اکنون چهار هزار نفر کمبود نیرو داریم که این مشکل موجب خستگی و فرسودگی کادر پرستاری شده است.

ارشدی خاطرنشان کرد: در صورتی که این مشکل به طور اساسی حل نشود با توجه به ادامه بیماری کرونا و حرکت جامعه به سمت سالمندی در آینده با بحران‌های بعدی مواجه خواهیم شد.

رئیس سازمان نظام پرستاری استان، تبعیض در مسائل مالی و شغلی را از دیگر مشکلات جامعه پرستاری عنوان کرد و گفت: انتظار جامعه پرستاری، حذف تفاوت‌های پرداختی و اجرای قانون مشاغل سخت و زیان‌آور برای جامعه پرستاری است.

وی همچنین همکاری، حمایت و مساعدت مدیریت استان در ارائه تسهیلات قانونی به جامعه پرستاری را خواستار شد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تبریز آذربایجان شرقی جامعه پرستاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۰۰۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۶۰ درصدی طرح احداث محل های اسکان پرستاران بیمارستان امام حسین (ع)تربت حیدریه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،مشاور معاونت پرستاری و نمایندۀ دفتر توسعۀ منابع فیزیکی و امور عمرانی وزارت بهداشت به‌همراه جمعی از مدیران دانشگاه از پانسیون‌های پرستاران در حال احداث بیمارستان امام حسین (ع) تربت حیدریه بازدید کردند.

رئیس ادارۀ پرستاری دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با اشاره به این‌که بازدید به‌منظور برآورد پیشرفت کاری طرح احداث، تکمیل و تجهیز پانسیون‌های پرستاری انجام شد، گفت: این طرح برای رفاه حال پرستاران به‌ویژه پرستاران غیر بومی که مشکلات عدیده‌ای برای اسکان در ایام ارائۀ شیفت در بیمارستان‌ها دارند، در حال اجرااست.

معصومه پاشایی افزود: امیدواریم با تخصیص اعتبارات لازم از سوی معاونت پرستاری وزارت بهداشت، تکمیل مراحل باقی‌ماندۀ این پروژه سرعت بیشتری بگیرد تا هر چه زودتر شاهد بهره‌برداری از این طرح باشیم.

مدیر بیمارستان آموزشی درمانی امام حسین (ع) نیز در حاشیۀ این بازدیدگفت: ساختمان بخش‌های اداری، MRI، انکولوژی، زیست پرستار و زیست پزشک در اولویت پروژه‌های عمرانی دانشگاه قرار دارد که امیدواریم با افتتاح و بهره‌برداری از این پروژه‌‎ها، گامی ارزشمند در جهت خدمت‌رسانی و پاسخ‌گویی هر چه جامع‌تر به مراجعین و ارتقای رضایت‌مندی کادر درمان به‌ویژه پرستاران عزیز برداشته شود.

فهیمه عطاریان با بیان این‌که تلاش کادر درمان و تیم مدیریتی و پشتیبانی این مرکز کسب رضایت‌مندی حداکثری مراجعین و پاسخ‌گویی جامع به نیاز‌های درمانی شهروندان محترم است، افزود: هم‌اکنون بیمارستان ۲۷۲ تخت‌خوابی امام حسین (ع)، پاسخ‌گوی خدمات درمانی مردم شهرستان تربت حیدریه و شهرستان‌های اطراف در بخش‌های ارتوپدی، جراحی عمومی و جراحی اعصاب، داخلی، بخش VIP، بخش چشم، گوش، حلق و بینی و بخش‌های مراقبت ویژه شامل اتاق عمل و ICU و همچنین خدمات پاراکلینیکی و تشخیصی و اورژانس است.

دیگر خبرها

  • ریشه‌های نارضایتی‌ها پرستاران؛ اضافه‌کار اجباری بر خلاف قانون
  • دولت برای تصویب لایحه حمایت مادی و معنوی پرستاران اقدام کند
  • بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد
  • پیشرفت ۶۰ درصدی طرح احداث محل های اسکان پرستاران بیمارستان امام حسین (ع)تربت حیدریه
  • از وضعیت اورژانسی تا مهاجرت‌های اجباری
  • فعالیت ۲۳۰ هزار پرستار در ایران / سهم سلامت از تولید ناخالص ملی۳ تا ۴ درصد است
  • پرستاری یک شغل سخت و دشوار است/ ۷۵ درصد پرستاران ایران زن هستند
  • شغل پرستاری ماهیت سخت و دشواری دارد
  • در برخی از حوزه‌های پرستاری پیوست عدالت وجود ندارد
  • پرستاران بیشترین نقش را در زمینه سلامت جامعه دارند