Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت بازرگانی دولت آمریکا با صدور بیانیه‌ای صادرات تکنولوژی و فناوری را به تعدادی از شرکت‌های چینی ممنوع کرده است که یکی از آنها شرکت چینی دی‌جی‌آی "DJI" بزرگ‌ترین تولید‌کننده هواپیماهای بدون سرنشین در جهان است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری تسنیم؛ وزارت بازرگانی آمریکا ده‌ها شرکت چینی را که احتمال می‌رود تکنولوژی‌های جدید و به‌روز را از شرکت‌های ایالات متحده آمریکا بدون مجوز از مقامات فدرال خریداری کنند را به لیست سیاه خود اضافه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در لیست جدید، شرکت چینی دی‌جی‌آی "DJI" بزرگ‌ترین تولید‌کننده هواپیماهای بدون سرنشین در جهان نیز دیده می‌شود، همچنین در این لیست شرکت مطرح اس‌ام‌آی‌سی "SMIC" نیز دیده می‌شود که یک شرکت بین‌المللی چینی ساخت نیمه‌رسانا است که با کوالکام و سایر شرکت‌های غربی تجارت کرده است.

شرکت چینی دی‌جی‌آی "DJI" یا شرکت نوآوری‌های علم و فناوری یک شرکت فناورانه چینی مستقر در شهر شنژن گوانگ‌دونگ است؛ این شرکت به تولید وسایل نقلیه هوایی بدون سرنشین برای عکاسی و فیلمبرداری هوایی می‌پردازد و در صنعت تصویربرداری هوایی و هواپیماهای بدون سرنشین غیرنظامی در جهان پیش‌گام است.

این یکی از سلاح‌های قانونی است که دولت ترامپ چند سال پیش علیه سازندگان گوشی‌های هوشمند هوآوی و ZTE نیز استفاده کرد و ممنوعیت صادرات علیه این دو شرکت، تاثیر مخربی بر این شرکت‌ها داشت زیرا آنها نمی‌توانستند به نرم‌افزار گوگل، تراشه‌های کوالکام و سایر فناوری‌های غربی دسترسی پیدا کنند.

اما این امر مشخص نیست که آیا ممنوعیت صادرات، به اندازه آسیب رساندن به هوآوی و ZTE برای شرکت دی جی آی"DJI" نیز آسیب‌پذیر باشد؛ شرکت دی جی آی "DJI" سال‌هاست که بر تجارت هواپیماهای بدون سرنشین تسلط دارد اما از آنجایی که بسیاری از شرکت‌های چینی بر قسمت‌های قابل توجهی از زنجیره تامین هواپیماهای بدون سرنشین تسلط دارند بنابراین ممکن است این شرکت در تهیه قطعاتی از زنجیره‌های تامین داخلی مشکل چندانی نداشته باشد اما اعلام شرکت دی جی آی "DJI" مبنی بر حفظ سلطه خود در تجارت هواپیماهای بدون سرنشین در خارج از چین دشوار است.

 یکی از اهداف اصلی دولت ترامپ در این اعلام محدودیت، شرکت اس‌ام‌آی‌سی "SMIC" در شانگهای چین است که یک شرکت ریخته‌گری نیمه‌هادی است؛ در گذشته شرکت‌های آمریکایی "کوالکام"، "برودکام" و "تگزاس اینسترومنتز" از جمله مشتریان اصلی شرکت چینی اس‌ام‌آی‌سی "SMIC" محسوب می‌شدند اما از چند ماه پیش که شایعات در مورد ممنوعیت صادرات "SMIC" مطرح شد، کوالکام شروع به برنامه‌ریزی برای تغییر تجارت نیمه‌هادی خود از "SMIC" کرد.

تمرکز دولت آمریکا در لیست جدید جلوگیری از دسترسی شرکت چینی به جدیدترین نسل فناوری‌های ساخت نیمه‌هادی است؛ دولت آمریکا در بیانیه‌ای با اعلام محدودیت‌های جدید نوشت: دولت آمریکا نگران است، مواردی که برای تولید نیمه‌هادی‌ها در گره‌های فناوری پیشرفته برای 10 نانومتر یا پایین‌تر مورد نیاز است و فروش تجهیزات نیمه‌هادی پیشرفته به "SMIC"، اجازه بدهد که این فناوری ایالات متحده آمریکا به دست ارتش چین بی‌افتد.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

مفقود شدن رازآلود سیاه‌چاله‌ای با وزن 100 میلیارد برابر جرم خورشید

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان علمی علم و تکنولوژی شرکت های دانش بنیان علمی علم و تکنولوژی هواپیماهای بدون سرنشین دولت آمریکا شرکت چینی نیمه هادی دی جی آی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۰۰۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هرنوع قرارداد رهن و اجاره با اتباع خارجی غیرمجاز ممنوع است

ایسنا/البرز مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری البرز گفت: هرنوع قرارداد رهن و اجاره ساختمان اعم از مسکونی، تجاری و صنعتی توسط افراد و مشاوران املاک با اتباع خارجی غیر مجاز ممنوع است.

به گزارش ایسنا، سیروس دهقان شیری روز شنبه هشتم اردیبهشت  افزود: عقد قرار داد رهن و اجاره با اتباع خارجی مجاز نیز منوط به استعلام از اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری البرز بوده و درصورت تاییدیه در این زمینه امکان پذیر است.

وی بیان کرد: تمام مشاوران املاک موظف به کسب مجوز قانونی برای اجاره املاک به اتباع خارجی غیر مجاز هستند و بر این اساس با سکان دهندگان بدون مجوز برخورد قانونی به عمل می آید.

مدیر کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری البرز افزود: درصورت بی توجهی به این امر و انعقاد قرارداد بدون تاییدیه اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استان، بنگاه های مشاورین املاک مشمول اعمال مقررات ماده۹ آیین نامه اجرایی ماده ۸۱ قانون نظام صنفی خواهد شد.

وی تاکید کرد: بر این اساس این بنگاه‌های مشاورین املاک که بدون رعایت ضوابط ابلاغی به خصوص معرفی نامه اجاره، رهن واحد مسکونی یا تجاری به اتباع خارجی اقدام به تنظیم قرارداد کرده اند، پلمب خواهند شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آلمان ۸۰۰ پهپاد «وکتور» دیگر به اوکراین می‌دهد
  • ویپ های ۲ میلیون تومانی در کشور/ چرا سیگارهای الکترونیک در ایران ممنوع نمی شود؟!
  • رسانه عبری: چین ارتش اسرائیل را به پهپاد مجهز می‌کند
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • هرنوع قرارداد رهن و اجاره با اتباع خارجی غیرمجاز ممنوع است
  • رشد صد در صدی دانش‌بنیان‌ها در بورس تا پایان سال
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • انتقال شرکت‌های مهم چینی به مالزی
  • جنگ جهانی نفت؛ بایدن در تنگنای تحریم‌ها، قیمت‌ها و انتخابات
  • ترجیح می‌دهیم فیلترمان کنند تا اینکه پلتفرم خود را بفروشیم