Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر مینو محرز درباره زمان آغاز تست انسانی واکسن کرونای ایرانی، گفت: احتمالا فاز اول تست انسانی واکسن کرونای ایرانی از هفته اول دی ماه به بعد آغاز می‌شود.

آغاز تست انسانی واکسن کرونا با ۵۶ نفر
وی با بیان اینکه تاکنون تعداد بسیار زیادی برای شرکت در تست انسانی داوطلب شده‌اند، گفت: فاز اول تست انسانی واکسن کرونای ایرانی با ۵۶ نفر آغاز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این فاز دو تزریق برای داوطلبان در فاصله دو هفته انجام می‌شود. یعنی ابتدا یک تزریق را انجام می‌دهند و دو هفته بعد هم تزریق دوم را انجام می‌دهند.

محرز ادامه داد: از آنجایی که شیوع بیماری کووید-۱۹ در سطح شهر زیاد است و ممکن است آنتی‌بادی افراد دچار اشکال شود، در سری اول داوطلبین در یک جای خاص نگهداری می‌شوند و بعد از اینکه نوبت دوم تزریق را انجام دادند، وضعیت آنتی‌ بادی شان چک می‌شود. البته برخی کارشناسان معتقدند که در افرادی هم که به کووید-۱۹ مبتلا شدند، بعد از سه ماه می‌توانند واکسن تزریق کنند. زیرا نمی‌توان همه را تست کرد.

شرایط داوطلبان شرکت در تست انسانی واکسن کرونا
وی درباره شرایط داوطلبان شرکت در تست انسانی واکسن کرونا، گفت: این افراد باید کاملا سالم باشند، تمام تست‌های لازم برایش انجام می‌شود، در عین حال نباید سابقه ابتلا به کووید-۱۹ را داشته باشد و آنتی‌بادی‌اش باید منفی باشد و بین ۱۸ تا ۵۰ سال باشد.

محقق اصلی پروژه تولید واکسن کرونای ایرانی درباره پوشش بیمه‌ای داوطلبان تزریق واکسن کرونا، گفت: سری اول یک هدیه‌ای به آنها تعلق می‌گیرد و تحت پوشش بیمه نیز قرار می‌گیرند.

چه زمانی واکسن ایرانی کرونا آماده می شود؟
محرز گفت: فکر می‌کنم اگر همه چیز با موفقیت پیش رود و تایید آن را هم از سازمان بهداشت جهانی دریافت کنیم، نهایتا در بهار بتوانیم واکسن کرونای ایرانی را داشته باشیم. نهایتا و حداکثر می‌توانیم اواخر بهار این واکسن را در صورت موفقیت داشته باشیم.

داوطلب انجام تست؛ بیش از حد نیاز
وی درباره برخی فضاسازی‌های رسانه های معاند درباره عدم وجود داوطلب برای تست انسانی واکسن کرونای ایرانی، گفت: این‌ها اصلا درست نیست. می‌خواهند مردم را تحریک کنند و برخی رسانه‌های آن طرفی کارشان همین است. در حالی که داوطلب تست واکسن کرونا از تمام ایران بسیار زیاد است. از تمام ایران، افراد تحصیل کرده و... بسیار داوطلب شدند و داوطلب بیش از حد نیاز وجود دارد.

محرز با تاکید بر اینکه ایران باید واکسن کرونای خودش را تولید کند، گفت: باید بتوانیم خودمان واکسن‌های مورد نیازمان را بسازیم. دانش و تکنولوژی این کار هم وجود دارد. در حال حاضر فقط دو واکسن کرونای فایزر و مدرنا تاییدیه دریافت کرده‌اند که در آمریکا واکسیناسیون را آغاز کرده‌اند. ابتدا پرستاران و کادر بهداشت و درمان را واکسینه می‌کنند و بعد به سراغ افراد مسن و در معرض خطر می‌روند. بالاخره تعدادی که تولید می‌کنند، آنقدر نیست که در همه جای دنیا در دسترس باشد. واکسن آسترازنکا هم مقداری عقب افتاد که آن هم اگر به زودی تاییدیه دریافت کند، تعداد واکسن برای دنیا بیشتر می‌شود.

وی گفت: در دنیا معتقدند که حتی اگر واکسن ۶۰ تا ۷۰ درصد هم مفید باشد، باید آن را تزریق کرد. بنابراین واکسن‌های ویروس‌های ضعیف شده و کشته شده هم ایمنی بالای ۶۰ تا ۷۰ درصد هم ایجاد می‌کنند و تمام علمای اپیدمیولوژی دنیا معتقدند که هرنوع واکسنی هست، تزریق کنید تا مصونیت ایجاد کند. البته اینکه زمان مصونیت چقدر است هنوز کاملا مشخص نیست. آنطور که در مقالات گفته می‌شود، معتقدند که زمان مصونیت شاید از یکسال هم بیشتر باشد و شاید تا سه سال هم مصونیت بدهند یا اینکه حداقل مانند آنفلوآنزا قرار باشد سالی یکبار واکسن تزریق شود.

مِتُد واکسن ایرانی کرونا

محرز اظهار کرد: واکسن کرونای ایرانی بر اساس متد ویروس کشته شده و ضعیف شده است که این نوع واکسن هم مصونیت خوبی می‌دهد. در دنیا واکسن‌هایی که با این روش تولید شدند، بالای ۷۰ درصد و شاید تا ۹۰ درصد هم مصونیت دهند که برای جامعه کافی است.

داوطلبان شرکت در تست انسانی واکسن کرونا به کجا مراجعه کنند؟
وی درباره نحوه ثبت نام افرادی که تمایل به شرکت در تست انسانی واکسن کرونا دارند، گفت: موسسه‌ای که این اقدام را انجام می‌دهد، وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام (ره) است که باید به این موسسه مراجعه کنند و اگر شرایط لازم را داشته باشند، انتخاب می‌شوند. تمام آزمایشاتی که در پروتکل نوشته شده، برایشان انجام می‌شود، به طور کامل معاینه می‌شوند و اگر واجد شرایط باشند، واکسن برایشان تزریق می‌شود.

محرز همچنین گفت: در فاز اول بعد از تزریق اول واکسن، یک بار آنتی‌بادی افراد چک می‌شود تا ببینیم میزان آنتی بادی چقدر افزایش می‌یابد. بعد از دو هفته تزریق دوم انجام می‌شود و دوباره بررسی‌ها انجام می‌شود. همه این موارد به طور دقیق در پروتکلی تدوین شده که انجام می‌شود.

وی تاکید کرد: ان شاالله از هفته اول دی ماه به بعد تست انسانی را آغاز می‌کنیم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: واکسن کرونا تست انسانی واکسن کرونای ایرانی شرکت در تست انسانی واکسن کرونا انجام می شود آنتی بادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۰۰۹۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات نام آزمون جهش تحصیلی دانش‌آموزان + شرایط و نحوه بررسی صلاحیت‌های هوشی

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با بیان اینکه ثبت نام دانش‌آموزان دوره ابتدایی متقاضی شرکت در ارزیابی جهش تحصیلی آغاز شده و می‌توانند تا پایان خرداد ماه برای ثبت نام اقدام کنند، گفت: جهش تحصیلی از کلاس اول به سوم، دوم به چهارم، سوم به پنجم و چهارم به ششم دبستان انجام می‌شود.

به گزارش ایسنا، الماسی در گفتگو با خبرنگاران، درباره شرایط ثبت نام جهش تحصیلی گفت: در مرحله اول مدیر مدرسه پس از حصول اطمینان از شرایط دانش آموز ثبت درخواست او را در سامانه سیدا انجام می‌دهد، سپس بعد از تأیید درخواست توسط مدیر در سامانه سیرت، ثبت درخواست جهش توسط اولیاء در سامانه سیرت برای نوبت گیری و انجام مراحل ارزیابی در مرکز جامع سنجش انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه در جهش تحصیلی آزمون هوش و بررسی روانشناختی گرفته می‌شود، افزود: پس از قبولی ارزشیابی پیشرفت تحصیلی، در پایه مورد نظر نیز بجز دروس تربیت بدنی و انضباط، آزمون اخذ می‌شود.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با بیان اینکه زمان ثبت نام و آزمون هوش و بررسی روانشناختی از ۱۰ اردیبهشت تا ۳۱ خرداد است، ادامه داد: میزان بهره هوشی و بررسی روانشناختی در این آزمون در دو طبقه باهوش و پر هوش به ترتیب یک و چند پایه است.

الماسی بیان اینکه به همه اولیاء توصیه می‌شود تحت تاثیر بازار‌های بیرونی برای آمادگی روانشناختی قرار نگیرند، گفت: والدین نگاه واقع بینانه به توانایی بچه‌های خود داشته باشند و تنها مرجع بررسی صلاحیت‌های هوشی و روانشناختی برای جهش تحصیلی، وزارت آموزش و پرورش است، لذا از آوردن نتایج مراکز بیرونی جهت تعیین جایگاه خودداری شود.

وی با بیان اینکه از تصمیمات احساسی و هیجانی برای ارتقای تحصیلی فرزندان جدا خودداری شود، افزود: قبل از ارزیابی روانشناختی، هوشی و اعلام نتیجه از امتحان درسی پایه مورد نظر خودداری کنند.

دیگر خبرها

  • جزئیات نام آزمون جهش تحصیلی دانش‌آموزان + شرایط و نحوه بررسی صلاحیت‌های هوشی
  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • تزریق سفتریاکسون فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • لزوم پرهیز تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون
  • لزوم اجتناب از تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • آغاز ثبت‌نام آزمون جهش تحصیلی دانش‌آموزان/ شرایط و نحوه بررسی صلاحیت‌های هوشی
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است