Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی( ایسکانیوز)،  احسان کامرانی در مراسم  بزرگداشت روز پرستار، با تبریک این روز بزرگ، پرستاران را حافظان اصلی جبهه سلامت نامید که تمام سعی خود را برای مبارزه با بیماری ها در طبق اخلاص گذارده و جانانه برای دفاع از حریم سلامت جامعه، لباس رزم به تن کرده اند و با اسلحه ایمان و اقتدار در خط مقدم این جبهه مشغول مبارزه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی کار پرستاران را جهاد فی سبیل الله خواند و گفت: هیچ پاداشی بالاتر از رسیدن به قرب آفریدگار یکتا نیست و شما پرستاران مقربین درگاه الهی هستید و این افتخاری بس عظیم و بزرگ است که هر کسی از آن بهره مند نیست.

رئیس واحد بندرعباس، تربیت نسل جوان و مراقبت ویژه از روحیه جهادگرانه و ابثار مندانه این جوانان را ارزشمند برشمرد و تاکید کرد: شما پرستاران خط مقدم سلامت، بدون تردید قهرمانان واقعی زندگی تمام اقشار جامعه هستید و همه قدردان و سپاسگزار شما خواهند بود.

وی از همه پرستاران خواست تا با حقفظ روحیه جهادی خود، برای خدمت به اسلام و انقلاب، با تاثیر پذیری از حضرت زینب کبری(س)، رسالت خدمت به جامعه را به بهترین نحو به پایان برسانند و در پیشگاه خداوند منان سربلند باشند.

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان نیز در این دیدار، با تبریک این روز بزرگ، پرستاران را فرشتگان رحمت، عطوفت و مهربانی خواند که برای نجات جان انسان ها از جان و زندگی خود مایه می گذارند.

رحمان مهدی زاده با تشریح عملکرد کارکنان حوزه علوم پزشکی و پرستاران با شیوع کرنا افزود: برگزاری کارگاه های متعدد توجیهی، آگاه سازی و چگونگی برخورد با بحران های پبش رو ، تهیه و توزیع مواد ضد عفونی، نظارت بر عملکرد حوزه ها، ترویج و توسعه فرهنگ  سلامت و ... از جمله فعالیت های این حوزه در دانشگاه بوده است.

وی حضور این نیروها را در میان نیروهای جهادی مبارزه با کرونا و حضور در بخش های مختلف بیمارستانی را از دیگر فعالیت های بخش علوم پزشکی خواند.

این جلسه با اظهار نظر پرستاران و استادان حوزه پزشکی  ادامه یافت و در پایان از همه ی این عزیزان با اهدا گل و لوح تقدیر، قدردانی شد.

انتهای پیام /

حمید انصاری کد خبر: 1084743 برچسب‌ها پرستار دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: پرستار دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۰۱۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور

مدیرکل توانمندسازی و بهبود سرمایه‌های انسانی معاونت پرستاری وزارت بهداشت از کمبود بیش از ۳۰ هزار کمک‌پرستار در کشور خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، عباس عباس‌زاده در دومین روز از هشتاد و دومین اجلاس مدیران پرستاری کشور در مشهد مقدس اظهار کرد: رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی با شاخص‌هایی ارزیابی می‌شوند که شاخص‌های حوزه پرستاری سه مورد است که اگر ارتقا یابد رتبه دانشگاه افزایش می‌یابد. این سه شاخص شامل نسبت پرستار به تخت، آموزش و پیگیری و نسبت کمک پرستار به تخت است. 

وی با بیان اینکه اگر بخواهیم خدمات بیمارستانی ارتقا یابد باید خدمات کمک پرستاری را ارتقا دهیم، گفت: به ازای هر 4 نفر یا 3 نفر پرستار باید یک کمک پرستار در بخش داشته باشیم. با توجه به جمعیت 230 هزار نفری پرستاران بنابراین 47 هزار تا 57 هزار نفر پرستار نیاز داریم اما الان در حالت خوشبینانه 30 هزار نفر کمک‌پرستار کم داریم که نتیجه مستقیم آن فرسودگی شغلی پرستاران و کاهش کیفیت خدمات است.

مدیرکل توانمندسازی و بهبود سرمایه‌های انسانی معاونت پرستاری وزارت بهداشت از درخواست برای جذب کمک‌پرستار در دانشگاه‌های علوم پزشکی خبر داد و افزود: درخواست کرده‌ایم که دانشگاه‌ها افراد واجد شرایط کمک‌پرستاری را شناسایی و معرفی کنند؛ همه مؤسساتی که در مرکز ملی آموزش مهارتی ثبت شده و مجوز دارند می‌توانند کمک‌پرستاری را آموزش دهند. این کمک‌پرستارها طی یک‌سال می‌توانند به سیستم درمان وارد شوند.

فعالیت 230000 پرستار در ایران/ 75 درصد پرستاران زن هستند

وی خاطرنشان کرد: بخشی از ارزش‌یابی دانشگاه‌های علوم پزشکی و بیمارستان‌ها در معاونت پرستاری وزارت بهداشت انجام می‌پذیرد و دانشگاه‌هایی که بیشترین اعتراضات و بهترین عملکرد را داشته‌اند تحت رصد قرار می‌گیرند.

وی خطاب به مدیران پرستاری بیان کرد: برای ساماندهی وضعیت کمک‌پرستاری در نظام سلامت، گواهی‌های آموزشی کمک‌پرستارها را استعلام کنید تا زمینه تقلب در صدور مدارک کمک پرستاری ایجاد نشود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فعالیت ۲۳۰ هزار پرستار در ایران / سهم سلامت از تولید ناخالص ملی۳ تا ۴ درصد است
  • در برخی از حوزه‌های پرستاری پیوست عدالت وجود ندارد
  • کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور
  • فعالیت ۲۳۰۰۰۰ پرستار در ایران/ ۷۵ درصد پرستاران زن هستند
  • پرستاران ۳۰ درصد از جمعیت نظام سلامت هستند
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد
  • خیّران سلامت یک میلیارد ریال به حوزه سلامت شهرستان کاشمر کمک کردند
  • نقش تاثیرگذار ماماها در جوانی جمعیت و فرزندآوری
  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است