Web Analytics Made Easy - Statcounter

به مناسبت سالروز ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار، معاون پشتیبانی و مدیریت منابع دفتر مرکزی جهاد دانشگاهی با حضور در واحد علوم پزشکی تهران، از پرستاران سراسر کشور به ویژه این قشر فداکار در جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران تجلیل و قدردانی کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر سید محمدجواد شوشتری، معاون پشتیبانی و مدیریت منابع دفتر مرکزی جهاد دانشگاهی با بیان اینکه سرمایه اصلی جهاد دانشگاهی نیروی انسانی است، گفت: جهاد دانشگاهی نیروی انسانی را بارور، پویا و پیشرو می کند و اگر این نیروها انگیزه نداشته باشند مشکلات چندین برابر می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فعالیت اصلی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، حوزه سلامت است

وی بیان کرد: علوم پزشکی تهران از معدود واحدهایی است که فعالیت اصلی آن، حوزه سلامت می باشد و یکی از مهم ترین بخش های حوزه سلامت «درمان» است که در بخش درمان قسمت عمده ای از زحمات بر دوش عزیزان پرستار است.

وی با بیان اینکه قدر پرستاران آنطور که باید و شاید دانسته نشده است، اظهار کرد: در کشور ما پرستاری مقداری مورد کم لطفی قرار گرفته و به همین دلیل پزشک سالاری بسیار پر رنگ است، در دنیا حتی در حقوق مادی، پرستاران نزدیک به ۶۰ تا ۷۰ درصد درآمد پزشکان را در سازمان ها دارند و از نظام صنفی قوی برخوردارند، اما در کشور ما اینگونه نیست. امیدوارم حداقل جهاد دانشگاهی تهران در حد امکان بتواند این مساله را ترمیم کند.

هر یک از نیروهای جهاد دانشگاهی در جایگاه خود جزو بهترین ها هستند

وی تصریح کرد: هر یک از نیروهای جهاد دانشگاهی در جایگاه خود جزو بهترین ها هستند و با توجهی که رییس جهاد علوم پزشکی تهران و سایر دوستان دارند، انتظار می رود که قدردان زحمات این عزیزان باشند تا بتوانیم روز به روز شاهد شکوفایی فعالیت های حوزه سلامت باشیم و به کمک آنان گام های امدادی را جلوتر ببریم.

 پس از شیوع کرونا پرستاران روزهای سخت و طاقت فرسایی را سپری می کنند

دکتر علیرضا بهرامی مشاور عالی رییس سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران نیز ضمن تبریک ولادت حضرت زینب (س) به همه همکاران و زحمتکشان مخصوصاً کسانی که لباس مقدس پرستای دارند، اظهار کرد: وظیفه ماست که به عنوان منابع انسانی و سرمایه اجتماعی جهاد به هر بهانه ای خدمت دوستان باشیم و برای همه آنان آرزوی توفیق کنیم.

وی گفت: همه شاهد هستند که فعالیت های پرستاران همواره و به خصوص پس از شیوع کرونا، سخت و طاقت فرساست، با این حال این شغل برای بسیاری از پرستاران شیرین است به دلیل اینکه جان انسان ها را نجات می دهند.

ارایه خدمات پژوهشی و آموزشی به پرستاران سراسر کشور از سوی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران

دکتر فاتح، معاون پژوهشی سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران نیز بیان کرد: مجموعه علوم پزشکی تهران گذشته از اینکه خدمات درمانی ارایه می دهد شاید نزدیک به ۵۰ کادر پرستاری داریم که خدمات را در اقصی نقاط تهران ارایه می دهند و در این ایام به دلیل شیوع کرونا خدماتشان بسیار بیشتر، بارزتر و مشخص تر بوده است.

وی افزود: فعالیت های جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران مختص به ارایه خدمات درمانی نیست. برنامه هایی در حوزه پژوهش و آموزش برای پرستاران سراسر کشور اجرا کرده ایم و شاید در حال حاضر بیست و هفت دوره آموزش دوره های خاص پرستاران را در حوزه زخم داشته ایم.

از نظر مالی و رفاهی توجه بیشتری به نیروهای حوزه سلامت صورت گیرد

حسن بسلان ‌پور، معاون پشتیبانی واحد علوم پزشکی تهران، نیز بیان کرد: این نگاه بسیار ارزشمند است که مدیران ارشد سازمان از بُعد منابع انسانی زمان و وقت می گذارند و برای نیروها ارزش قائل هستند و امیدواریم این روند الگویی برای سایر مدیران کشور باشد.

وی گفت: با توجه به شرایط امروز جامعه، نقطه قوت نیروی انسانی در حوزه سلامت است لذا توقع می رود از نظر مالی و رفاهی توجه بیشتری به همکاران در حوزه سلامت صورت گیرد. وی با تأکید بر اینکه دغدغه مدیران ارشد جهاد دانشگاهی باید حفظ نیروی انسانی باشد، خاطرنشان کرد: ضروری است توجه ویژه ای به نیروهای حوزه سلامت وجود داشته باشد و امکان پیشرفت برای پرستاران فراهم گردد.

لازم به ذکر است سیدرضی آقاسیدی، مدیرکل منابع انسانی و امور اداری دفتر مرکزی، دکتر حسین یاری، معاون فرهنگی و ابوالفضل امینی مدیر روابط عمومی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران و همچنین منیژه ملازینل، آرزو آقازاده، لیلا چاوشیان، نرگس حیدرپور، صباغ، شالچیان، نیمه زاد به نمایندگی از پرستاران خانم و آقای چینی زاده به نمایندگی از پرستاران آقای مجموعه و همچنین پرستاران مجموعه درمان در منزل تجلیل شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جهاد دانشگاهی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران روز پرستار جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران حوزه سلامت نیروی انسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۰۱۵۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدگاه اساتید دانشگاه تهران درباره تحول در علوم انسانی

دریافت 48 MB

به گزارش خبرنگار مهر، نشست ۵ ساعته خانه گفتگوی تحول در علوم انسانی با حضور بیش از ۸۰ استاد برجسته و چهره‌های علمی و فرهنگی کشور در سالن شهید سلیمانی دانشگاه تهران برگزار شد.

محمد مقیمی استاد دانشکده مدیریت و رییس دنشگاه تهران در این نشست گفت: اجتهاد علمی در حوزه تحول علوم انسانی یعنی اینکه دو بال قدرت نظریه پردازی و جسارت و جرأت و پذیرش ریسک که عمدتا ناظر بر اجرای این مقوله در محیط دانشگاه است را مدنظر داشته باشیم و این موضوع را با جدیت در دانشگاه دنبال کنیم. در راستای این دغدغه، شورای تحول علوم انسانی در شورای عالی انقلاب فرهنگی شکل گرفت و یک دوره مدیریتی را پشت سر گذاشت و امروز در دوره جدید مدیریت شورای تحول علوم انسانی که آقای دکتر عاملی استاد محترم دانشگاه تهران مسئولیت آن را پذیرفتند، دوره‌ای تازه را در زمینه تحول در علوم انسانی آغاز کرده‌ایم.

در ادامه این نشست سعید رضا عاملی رییس دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران گفت: دانشجویان المپیادی های فیزیک و ریاضی اکثرا در رشته های فیزیک و ریاضی تحصیل می کنند و همه تمایلات به سمت رشته های پزشکی، مهندسی های پول ساز و رشته هایی که به لحاظ کسب و کار و به شئون اجتماعی در جایگاه بالایی قرار دارند است.

مهدی الوانی رییس سابق دانشکده مدیریت دانشگاه علامه طباطبایی نیز در این نشست گفت: یک نوعی شبکه های دانش آفرینی بین دانشگاهیان ایجاد کنیم این شبکه ها باید ایجاد شود و اداره بازی و ستاد درست کردن فایده ندارد، استادان ما با یکدیگر ارتباط ندارند و این یعنی ما شبکه های دانش آفرینی نداریم.

کد خبر 6092279

دیگر خبرها

  • کمبود نیروی پرستاری، یک‌ مسئله جهانی است
  • نیروها به تناسب ظرفیت اشتغال در حوزه معدنی کرمان آموزش ببینند
  • شرکت بیش از ۱۵ هزار داوطلب سیستان و بلوچستان در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • شرکت ۱۲۳۵۶ نفر کردستانی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • هرساعت اضافه‌کار پرستاران ۲۰۰۰۰ تومان است/احتمال افزایش مبلغ
  • ۱۵ طرح جهاد دانشگاهی در ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • دیدگاه اساتید دانشگاه تهران درباره تحول در علوم انسانی
  • سالانه ۲۰۰۰ نفر در حوزه کوانتوم تربیت و جذب می‌شوند
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم