Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-30@11:37:58 GMT

چند میلیارد انسان واکسن کرونا نخواهند زد؟

تاریخ انتشار: ۱ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۰۱۸۰۱

چند میلیارد انسان واکسن کرونا نخواهند زد؟

آفتاب‌‌نیوز :

محققان دانشکده بهداشت عمومی «جان هاپکینز بلومبرگ» در این مطالعه متوجه شدند که بیش از نیمی از تمام واکسن های پیش سفارش شده به کشورهای پردرآمد که تنها ۱۴ درصد از جمعیت جهان را تشکیل می دهند، اختصاص دارد.

این مطالعه نشان می دهد که اگر همه تولیدکنندگان واکسن بتوانند میزان تولید خود را افزایش دهند تا پایان سال ۲۰۲۱ حدود ٦ میلیارد دوز واکسن در دسترس خواهد بود که این موضوع باعث می شود، حدود یک چهارم جمعیت جهان تا سال ۲۰۲۲، واکسن کووید-۱۹ نداشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان در این مطالعه، پیش سفارشات واکسن ویروس کرونا را در سراسر جهان قبل از هرگونه تایید عمومی آنها ، بررسی کردند. نتایج این مطالعه نشان داد که تا ۱۵ نوامبر (۲۵ آبان)، چند کشور، ۷.۴۸ میلیارد دوز واکسن کووید-۱۹ - که برای مایه کوبی ۳.۷۶ میلیارد نفر کافی است - از ۱۳ تولیدکننده واکسن سفارش داده اند. این تولیدکنندگان شامل شرکت های «آسترازنکا» و «نواواکس» دانشگاه آکسفورد، «فایزر» و «بایون تک»، «جانسون اند جانسون»، «مُدرنا» و چند شرکت دیگر هستند.

آنها متوجه شدند که کمی بیش از نیمی از این سفارشات - یعنی ۵۱ درصد - به کشورهای با درآمد بالا اختصاص دارد که ۱۴ درصد از جمعیت جهان را تشکیل می دهد. آمریکا کشوری است که بیشترین میزان دوز این واکسن را یعنی در مجموع ۸۰۰ میلیون دوز، ذخیره کرده است.

با این حال کانادا بیشترین میزان سرانه واکسن کووید-۱۹ را با حدود ۵ دوز برای هر نفر سفارش داده است و پس از آن استرالیا و انگلیس قرار دارند. در حقیقت، استرالیا، کانادا و ژاپن با وجود اینکه کمتر از یک درصد موارد ابتلا به کووید-۱۹ را در جهان تشکیل می دهند، اما بیش از یک میلیارد دوز از این واکسن را رزرو کرده اند.

این بدان معنی است که ۵.۶۶ میلیارد دوز از این واکسن - که برای مایه کوبی ۲.۸۳ میلیارد نفر کفایت می کند - برای کشورهای کم درآمد و با درآمد متوسط است که بیش از ۸۵ درصد از جمعیت جهان را تشکیل می دهد.

حتی اگر تولیدکنندگان واکسن بتوانند حداکثر ظرفیت تولید را داشته باشند، باز هم تقریباً یک چهارم جمعیت جهان تا سال ۲۰۲۲ از دسترسی به واکسن بی بهره خواهند ماند.

نویسندگان این مطالعه می گویند: این مطالعه نشان می دهد که کشورهای با درآمد بالا از تأمین واکسن های کووید- ۱۹ در آینده اطمینان حاصل کردهاند، اما دسترسی به این واکسن ها برای سایر کشورهای جهان نامشخص است.

آنها می گویند: دولت ها و تولیدکنندگان می توانند از طریق شفافیت و پاسخگویی بیشتر اطمینان لازم برای تخصیص عادلانه واکسن کووید-۱۹ را ارائه دهند.

این مطالعه در نشریه BMJ منتشر شده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: واکسن کرونا کرونا واکسن کووید ۱۹ میلیارد دوز جمعیت جهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۰۱۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالن‌های نمایشی ۱۴ و ۱۵ اردیبهشت‌ماه اجرا نخواهند داشت

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، بنا به اعلام شورای نظارت و ارزشیابی اداره کل هنرهای نمایشی سالن‌های نمایشی روز جمعه ۱۴ و شنبه ۱۵ اردیبهشت‌ ماه، به دلیل تقارن با شهادت امام جعفر صادق (ع) سالن‌های نمایشی اجرا نخواهند داشت.

بنابراین همه نمایش‌های در حال اجرا (به جز نمایش‌های متناسب و مرتبط) بعد از اذان مغرب روز جمعه ۱۴ اردیبهشت تا پایان روز شنبه ۱۵ اردیبهشت‌ماه به صحنه نخواهند رفت.

مطابق این گزارش، ادامه اجرای نمایش‌ها از روز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت‌ماه از سر گرفته خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سالن های نمایشی در ۱۵ و ۱۶ اردیبهشت ماه اجرا نخواهند داشت 
  • سالن‌های نمایشی ۱۴ و ۱۵ اردیبهشت‌ماه اجرا نخواهند داشت
  • سپاه بزرگترین نیروی ضد تروریسم جهان است/ آمریکا به دنبال آتش بس در غزه نیست
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • کدام کشورهای جهان از سال ۲۰۱۰ غمگین تر شده‌اند؟ (+ اینفوگرافی)
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • دیپلمات افغان: جهان به سمت تعامل با کابل پیش می‌رود
  • تعطیلی پنجشنبه یا شنبه ؛ توقف در بدیهیات
  • شلوار عجیب و غریب کیم جونگ اون سوژه رسانه‌های جهان شد + تصاویر
  • (تصاویر) عکس‌های خیره کننده و جذاب کیت وینسلت