Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید شعبانلو روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: با توجه به اینکه برخی از دلالان اقدام به خرید کودمرغی از استان های شمالی و انتقال آن به همدان می کنند احتمال انتقال بیماری های مشترک بین انسان و دام از این طریق به ویژه بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان زیاد است.

وی با بیان اینکه دپوی کود در اراضی تخلف است اظهار داشت: به تازگی ۲ متخلف که اقدام به دپوی غیرمجاز کودمرغی کرده بودند به پرداخت ۷۲ میلیون ریال جزای نقدی بدل از یکسال حبس محکوم شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان اضافه کرد: متهمان به جرم تهدید علیه بهداشت عمومی به علت دپوی غیرمجاز کود مرغی به دستگاه قضایی معرفی شدند که هر یک از آنها به پرداخت ۳۶ میلیون ریال جزای نقدی بدل از ۶ ماه حبس محکوم شدند.

شعبانلو خاطرنشان کرد: برخی از افراد به منظور خرید و فروش کود، اقدام به خرید و دپوی کود مرغی می کنند در حالیکه دپوی کود مرغی موجب انتشار بوی نامطبوع و نارضایتی مردم و سرازیر شدن شیرابه تولیدی به سمت منابع زیر زمینی می‌شود.

وی افزود: آلوده کردن آب به ویژه هنگام ریزش باران و افزایش آلودگی خاک از دیگر آثار منفی دپوی کود مرغی برای محیط زیست است.

پیشتر مسئول اداره بهداشت و مدیریت بیماری طیور اداره کل دامپزشکی استان همدان در گفت و گویی با ایرنا گفت: براساس آزمایش های «پی.سی.آر» انجام شده از پرندگان، تاکنون هیچ موردی از وجود بیماری آنفلوآنزا در سطح استان مشاهده نشده است.

دکتر محمد علی بهرامی افزود: تاکنون ۲ سری نمونه برداری از چندین لاشه پرنده و چند پرنده نیمه جان صورت گرفته که نتایج به دست آمده گویای این است که آزمایش مولکولی پی.سی.آر آنها منفی است.

وی اضافه کرد: آزمایش‌هایی شامل نمونه‌برداری از خون و آزمایش اچ.آی به همراه آزمایش «پی.سی.آر» بوده که «سوآپ» را از نای و «کلوآک» پرنده گرفته و آزمایش مولکولی از دقت بالایی برخوردار است.

برچسب‌ها همدان اداره کل حفاظت محیط زیست همدان آلودگی هوا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: همدان اداره کل حفاظت محیط زیست همدان آلودگی هوا همدان اداره کل حفاظت محیط زیست همدان آلودگی هوا اخبار کنکور دپوی کود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۰۳۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال آب رودخانه ماربر، تیشه‌ای بر ریشه رودخانه و سد کارون۳

گروه استان‌های ایسکانیوز؛ چهارمحال و بختیاری-تامین آب در مناطق خشک و در دوره‌های خشکسالی، برای موضوعات مختلفی از جمله شرب، کشاورزی و صنعت، همواره یکی از موضوعات پر مناقشه، از سالیان گذشته تا به امروز بوده است.

مناقشاتی که عمدتاً محوریت آن، غیرمجاز بودن انتقال‌های آب، خصوصا انتقال‌های آب بین حوضه‌ای است؛ مسئله‌ای که هم قوانین بین‌المللی و هم قوانین ملی به آن اذعان دارند و بارها مسئولان مختلف، گفته‌اند که انتقال آب بین حوضه‌ای غیرقانونی است.

در این بین اگرچه برخی انتقال‌های آب بین حوضه‌ای در دهه‌های اخیر برای تامین آب شرب مناطق مختلف کشور صورت گرفته است، اما نمی‌توان از تاثیرات مخرب انتقال‌های آب، چشم پوشی کرد.

خصوصاً اینکه در برخی موارد حقوق مبدأ، حقوق محیط زیست و سایر حقوق هم رعایت نشده است؛ برای همین اعطای مجوز در زمینه انتقال‌های آب بین حوضه‌ای، اخیراً، یکی از پرچالش‌ترین مباحث حوزه آبی است.

چند روزی است، اهالی بخش پادنا شهرستان سمیرم، نسبت به احداث سد و انتقال آب رودخانه ماربر، اعتراض خود را در محافل و در کوچه‌ها و خیابان‌ها بیان می‌کنند.

انتقال آبی که قرار است آب رودخانه ماربر را از بخش پادنای شهرستان سمیرم به مرکز استان اصفهان منتقل کند، یک انتقال آب بین حوضه‌ای که از حوضه آبریز کارون به حوضه زاینده‌رود و البته بین حوضه‌های اصلی، یعنی انتقال آب از حوضه اصلی آبریز خلیج فارس به فلات مرکزی است.

به گفته اهالی این منطقه، این انتقال آب مجوز وزارت نیرو و مجوزهای زیست‌محیطی را ندارد و بدون رعایت حقوق مبدأ، در حال انجام است؛ مسئله‌ای که کشاورزی و شرب منطقه را نیز تحت تأثیر خود، قرار می‌دهد.

البته که این نکته را هم باید گفت که رودخانه ماربر، یکی از سرشاخه‌های رودخانه خرسان و نهایتاً سرشاخه رودخانه کارون است؛ یعنی در صورتی که انتقال آب رودخانه ماربر، انجام شود، شاهد کم‌آب شدن رودخانه خرسان و نهایتاً کم‌آب شدن رودخانه کارون و سد کارون۳ هستیم.

مسئله‌ای که قطعاً طبیعت و محیط زیست استان‌های اصفهان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویر احمد و خوزستان را تحت تأثیر خود قرار داده و اثرات مخرب و زیان‌باری دارد.

کنشگر اجتماعی*

انتهای پیام/

کد خبر: 1228772 برچسب‌ها سد آبی چهارمحال استان خوزستان اصفهان

دیگر خبرها

  • پیکر مطهر شهید ۲۵ ساله پس از ۳۸ سال شناسایی شد
  • «قلیان اکسیژن» در مرحله آزمایش است/ برای نتیجه‌گیری زود است
  • رفع تصرف بخشی از اراضی ملی در البرز مرکزی شمالی
  • انتقال آب رودخانه ماربر، تیشه‌ای بر ریشه رودخانه و سد کارون۳
  • زنده گیری بلدرچین‌ها برای ورود به معرکه شرط بندی/دستگیری باند تبعه افغان
  • التهاب عامل کلیدی در پیشرفت آرتروز زانو
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • دستگاه آزمایش غربالگری بیماری‌های ویروسی در قم به بهره‌برداری رسید
  • انجام آزمایش تب مالت دامها نیازمند همکاری مردم در روستاها است
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون با آزمایش مولکولی