Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات صبح امروز در آیین افتتاح سرای نوآوری و فناوری‌های آموزشی واحد تهران غرب گفت: افتتاح سرای نوآوری واحد تهران غرب، گام رو به جلویی به سمت اقتصاد دیجیتال محسوب می شود؛ همواره طی سال‌های گذشته‌ چالش های زیادی در زمینه ارتباط دانشگاه و صنعت وجود داشته تا اقتصاد صنعتی شکل بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما اقتصاد دیجیتال نیازمند خلاقیت و صنایع خلاق است که جایگاه صنایع خلاق، در دانشگاه قرار دارد.

وی افزود: در عرصه اقتصاد دیجیال دولت ها به مقررات گذار تبدیل می شوند؛ خوشبختانه در دانشگاه آزاد اسلامی شاهد شکل گیری هسته هایی هستیم که می توانند در زمینه های مختلف فناوری و نوآوری سرمایه‌گذاری داشته باشند و موجب توسعه اقتصاد دیجیال شوند. ‌در واقع دانشگاه آزاد می تواند با داشتن شبکه گسترده در سطح کشور، تقاضاهای خود را در زمینه فناوری و نوآوری برطرف کند.

جهرمی ادامه داد: سراهای نوآوری می تواند دانشگاه آزاد اسلامی را به بخش مهمی از اقتصاد دیجیتال تبدیل کند؛ وزارت ارتباطات نیز با شکل گیری صندوق نوآوری از هیچ حمایتی برای توسعه این‌سراها دریغ نخواهد کرد.

وزیر ارتباطات با اشاره به موفقیت دولت در زمینه شبکه ملی فناوری اطلاعات گفت: خوشبختانه در این دولت بازار ایران به بازار تقاضای ۷۰میلیونی تبدیل شده است که در گذشته این موضوع وجود نداشت؛ بالاترین رشد نرخ زیرساخت های ارتباطی در ۲ سال پیاپی جزو مهم ترین اقدامات وزارت ارتباطات در زمینه توسعه شبکه فناوری اطلاعات محسوب می شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: افتتاح سراهای نوآوری در دانشگاه آزاد اسلامی را نوید بخش اتفاقات خوب در این دانشگاه می دانم که امیدواریم اثرات مثبت آن را در سال های آتی در زمینه اقتصاد دیجیتال و توسعه اکوسیستم فناوری شاهد باشیم.

انتهای پیام/

شایان دنیادیده کد خبر: 1084807 برچسب‌ها سرای نوآوری محمدجواد آذری جهرمی اقتصاد دیجیتال

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: سرای نوآوری محمدجواد آذری جهرمی اقتصاد دیجیتال اقتصاد دیجیتال دانشگاه آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۰۴۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر علیرضا رهایی در آیین افتتاح موزه دانشگاه امیرکبیر، دنیای امروز را دنیای علم و فناوری توصیف کرد و افزود: آنچه که موجب تفوق و برتری کشورها محسوب می‌شود، میزان پیشرفت در زمینه‌های مرتبط با توسعه فناوری است و شاید بسیاری از معیارهایی که در دنیا مطرح بود، امروز تغییر یافته است.

وی ادامه داد: اگرچه که در کشورما شاید توجه دیر هنگامی به موضوع علم و فناوری شد ولی خوشبختانه در دو دهه اخیر با فرمایشات مقام معظم رهبری و تاسیس و توسعه حوزه معاونت علمی ریاست جمهوری، جهشی در این حوزه‌ها رخ داد و آن عقب ماندگی‌ها که شاید در سال‌های اولیه مطرح بود تا حد زیادی جبران شده و خواهد شد.
رهایی با بیان اینکه کشور در مسیر تحولی در این حوزه قرار گرفته است، یادآور شد: ایجاد معاونت علمی و پارک‌های فناوری، توسعه شرکت‌های دانش بنیان و تولید محصولات دانش بنیان دستاورد این فعالیت‌ها است.

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به شعارهای سالانه با بیان اینکه در سال‌های اخیر این شعارها به سمت اقتصاد دانش بنیان و صنعت دانش بنیان سوق داده شده است، خاطرنشان کرد: با این اقدام، ملزومات تحقق این شعارها مطرح شد که چه تحقیقات و توسعه‌ای رخ دهد تا صنعت دانش بنیان محقق شود. اگر به شعار امسال که جهش تولید با مشارکت مردم توجه کنیم، مجددا موضوع تولید مورد توجه قرار گرفته است.

وی این تولید را شامل تولید دانش بنیان ذکر کرد و ادامه داد: از این رو هم‌ نقش معاونت به عنوان سیاست گذار برجسته است و هم نقش دانشگاه ها در مسیر تولید دانش بنیان باید فعالیت و پتانسیل خود را در این مسیر هدایت کنند و در این زمینه دانشگاه صنعتی امیرکبیر که از دیرباز در حوزه‌های پروژه‌های صنعتی فعال بوده است و به اعتقاد به اینکه همه پتانسیل دانشگاه را باید در توسعه صنعت قرار دهد، نقش مهم و برجسته ای در تحقق این شعار خواهد داشت.

رهایی تاکید کرد: همکاری های بزرگی که ما با صنایع مختلف هوایی، دریایی، بخش های مرتبط با انرژی و نفت و پتروشیمی داریم، موید آن است که عزم دانشگاه جزم است تا امکانات خود را در مسیر توسعه فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان قرار دهد تا نقش مهمی در تحول اقتصاد دانش بنیان داشته باشد.
وی با اشاره به ارتباطات این دانشگاه با معاونت علمی، خاطر نشان کرد: در سال‌های اخیر جلساتی را برگزار کردیم و مراسم امروز نیز مبدا تحولی در این همکاری جدی است و امیدواریم از این زمینه های همکاری بیشترین بهره را ببریم.

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به قرار گرفتن در آستانه روز معلم، ابراز امیدواری کرد که اساتید این دانشگاه و سایر دانشگاه ها با درک شرایط خطیر امروز، مشاهده می کنند که کشور و نظام در یک موقعیت ویژه قرار گرفته است؛ از یک سو هجوم دولت‌های استکباری با اعمال تحریم‌ها علیه کشور و از سوی دیگر فشارهایی که بر ملت مظلوم فلسطین ایجاد و باعث شده مردم فلسطین شهدای بسیار زیادی به جهان اسلام تقدیم کنند.

ربیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر ادامه داد: در این شرایط خطیر موضوعات و همکاری ها و استفاده از امکانات کشور به صورت بهینه قطعا بسیار مهم و جدی است و مسوولیت همه ما در این زمینه مهم تلقی می‌شود.

کد خبر 6092057

دیگر خبرها

  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان
  • جهش در اقتصاد کشور نیازمند نوآوری و فناوری‌های جدید است
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • بررسی ایجاد پردیس صنایع فرهنگی و خلاق ماکو در نشست با وزیر ارشاد
  • برنامه‌های وزارت صمت در حوزه صنایع خلاق موجب جهش تولید می شود
  • گام بلند استارتاپ «طرح تو طرح» برای نوآوری دیجیتال در معماری
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • کرمانشاه صاحب «سرزمین اقتصاد دیجیتال» می‌شود
  • پیگیری پروژه‌های مهم اقتصاد دیجیتال در استان کرمانشاه
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای