Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون انرژی مجلس یازدهم گفت: شتاب دهنده و تسهیل کننده‌های فعالیت اقتصادی دانش بنیان‌ها در همه صنایع از جمله آب و برق مورد حمایت مجلس قرار دارند.

به‌گزارش «انرژی امروز» از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، رمضانعلی سنگدوینی با بیان اینکه وزارت نیرو تا کنون با اجرای پروژه‌هایی در حوزه آب و برق در قالب پویش #هرهفته_الف_ب_ایران، از ظرفیت‌های بخش خصوصی و شرکت‌های دانش بنیان به خوبی استفاده کرده است، گفت: پرداخت بدهی وزارت نیرو بالغ بر 1500 میلیارد تومان از خزانه مشکلات بسیاری از این وزارتخانه و شرکت‌های زیرمجموعه را حل خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه تعامل با کشورهای دیگر و افزایش ظرفیت صادرات کالاها و خدمات آب و برق در سایه استفاده مطلوب از ظرفیت‌های بخش خصوصی و شرکت‌های دانش بنیان مقدور می‌شود، افزود: حمایت از شرکت‌های دانش بنیان یکی از رهنمودهای همیشگی مقام معظم رهبری بوده است، چرا که منجر به بومی سازی، توسعه صادرات، اشتغالزایی و همچنین تقویت ساخت داخل می‌شود.

این عضو کمیسیون انرژی مجلس یادآور شد: حمایت از شرکت‌های دانش بنیان یکی از سرفصل‌هایی به‌شمار می‌آید که در مجلس یازدهم مورد پیگیری جدی قرار گرفته و در تلاش هستیم با ارائه راهکارهای مناسب به پویایی این شرکت‌ها به ویژه در صنایع آب و برق کمک کنیم.

وی خاطرنشان کرد: تخصیص وام های کم بهره، ایجاد پارک‌های علم و فناوری و جذب سرمایه گذار از جمله راهکارهایی محسوب می‌شود که مجلس در صدد است از طریق مذاکرات با سازمان‌های دولتی و غیردولتی به نتایج مطلوبی دست یابد.

سنگدوینی درباره تشکیل کمیته تخصصی متشکل از وزارت امورخارجه، وزارت نیرو و مجلس جهت بررسی مشکلات دانش بنیان‌ها در کشور اظهار داشت: نخست اینکه، شرکت‌هایی که در این زمینه فعال هستند و نقش حلقه واسط دارند و با شرایط تحریمی روبرو هستند باید سازوکارهای خود را به مجلس اعلام کنند. دوم اینکه وزارت نیرو، وزارت امور خارجه و مجلس می‌توانند در یک کمیته تخصصی، نیازهای شرکت‌هایی چون ساتکاب و همچنین مسیرهایی که باید این شرکت‌ها ‌طی کنند را مورد بررسی قرار دهند.

این نماینده مجلس، اهمیت وجود شرکت‌های واسطه‌ای، مانند ساتکاب را برای فعال شدن این شرکت‌ها در عرصه داخلی و بین المللی موثر دانست و تصریح کرد: وجود شرکت‌هایی مانند ساتکاب خواهد توانست موانع اداری برای فعالیت این شرکت‌ها را حذف کند تا بتوانند با بهره گیری از پتانسیل‌های داخلی حضوری موثر در بازار داخلی و همچنین بازارهای صادراتی داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: مجلس همواره از شرکت‌های دانش بنیان در فراکسیون ویژه این گروه در مجلس و همچنین شرکت‌های واسطه‌ای که نقش تسهیل کننده و شتاب دهنده در این زمینه را ایفا می‌کنند، حمایت خواهد کرد.

برچسب هاایران پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو (پاون) کمیسیون انرژی مجلس وزارت نیرو

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: ایران کمیسیون انرژی مجلس وزارت نیرو آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو شرکت های دانش بنیان شرکت ها وزارت نیرو آب و برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۰۵۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT

وزیر ارتباطات ایران اعلام کرد که شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی، به‌ویژه در حوزه فناوری ارتباطات، که زیرساخت دولت الکترونیک ایران را با اتکا به توان داخلی راه‌اندازی کرده‌اند، علاقه‌مند به حضور در اوگاندا و کمک به این کشور در زمینه‌های مختلف هستند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، عیسی زارع‌پور؛ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با لوکیا ایسانگا ناکاداما معاون نخست وزیر اوگاندا دیدار و درباره توسعه روابط در حوزه‌های مختلف ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت وگو کرد.

وزیر ارتباطات در این دیدار با اشاره به روابط دو کشور و سفر ریاست جمهوری به اوگاندا، بر لزوم توسعه همکاری‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات بین دو کشور تاکید کرد. ایشان در ابتدا با معرفی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران، زمینه‌های کاری مختلف این وزارتخانه از پست، فضایی و زیرساخت تا دولت الکترونیک و ... را معرفی کرد.

زارع‌پور با اشاره به اهتمام جمهوری اسلامی ایران برای پیگیری دیپلماسی اقتصادی در قاره آفریقا و تلاش برای گسترش روابط اقتصادی با کشورهای آفریقایی در این دولت، تاکید کرد: شرکت‌های فنی و مهندسی ایرانی در کشورهای مختلف آفریقایی و غیرآفریقایی پروژه‌های مهم زیرساختی را به انجام رسانده اند و این آمادگی وجود دارد تا پروژه‌های مشابه در حوزه‌های ارتباطات و اطلاعات نیز در این کشور ( اوگاندا) اجرایی شود.

وزیر ارتباطات به سفر هفته آینده معاون فناوری و نوآوری این وزارتخانه به اوگاندا اشاره کرد و گفت: این سفر با همراهی شرکت‌ها، تولیدکنندگان و سرمایه گذاران حوزه فناوری اطلاعات انجام می‌شود و امیدوارم که این رفت و آمدها باعث گسترش روابط در این حوزه شود.

زارع‌پور با اشاره به فعالیت شرکت‌های دانش بنیان بسیاری در حوزه‌های مختلف از جمله شرکتهای فناوری ارتباطات که زیرساخت دولت الکترونیک در ایران را با توانمندی‌های داخلی راه اندازی کرده اند، تصریح کرد: این شرکت‌ها علاقه مند و آماده حضور جدی در اوگاندا و کمک به رفع نیازهای این کشور در حوزه‌های مختلف و همچنین آماده انتقال دانش و تجربه به همتایان اوگاندایی خود هستند.

وزیر ارتباطات در این دیدار برای میزبانی وزیر تکنولوژی و فناوری اوگاندا  اعلام آمادگی کرد و گفت: هیاتی ایرانی در آینده نزدیک با هدف مذاکرات تخصصی برای توسعه همکاری‌‌های فیمابین به اوگاندا سفرخواهد کرد.

معاون نخست وزیر اوگاندا نیز با اعلام خرسندی از حضور در ایران و بازدید از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های این کشور در حوزه‌های مختلف، برای استفاده از این ظرفیت‌ها در جهت توسعه ارتباطات اعلام آمادگی کرد.

وی ابراز امیدواری کرد که هیئت ایرانی را به وزیر مربوطه در دولت اوگاندا  مرتبط سازد. ایشان لزوم آموزش نیروی انسانی اوگاندایی را یادآور شدند و از دوستان ایرانی درخواست کمک در زمینه کارورزی دانش آموختگان در حوزه ای سی تی و تربیت عملی و مهارتی نیروهای اوگاندایی را داشتند.

پیگیری تفاهمات انجام شده در سفر ریاست جمهوری به اوگاندا، از جمله ارئه خدمات مشاوره فنی و مهندسی در خصوص گسترش نسل چهارم و پنجم تلفن همراه و نیز معرفی شرکت‌های توانمند ایرانی برای پیاده سازی این فناوری، مساعدت در تامین و تولید تجهیزات اصلی حوزه ارتباطات و مخابرات؛ کمک به ارتقای تکنولوژی‌های مخابراتی و ارتباطاتی و انجام بررسی‌های لازم بمنظور ایجاد بسترهای تحقق اقتصاد دیجیتال، برخی از محورهای دیدار وزیر ارتباطات با معاون نخست وزیر اوگاندا بود.

دو طرف ابراز امیدواری کردند با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام شده، امکان تبادل هیئت‌های سطح بالا فراهم شود.تفاهم سیاسی و زمینه‌های همکاری بین طرفین در همه حوزه‌‌های مورد اشاره می‌تواند منجر به قرارداد یا تفاهمنامه همکاری شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سازمان بنادر و دریانوردی چه برنامه‌ای برای حضور دانش‌بنیان‌ها دارد؟
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان
  • توافق‌نامه‌ای برای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • تحقق شعار سال در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان اصفهان
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار