Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباس لاجوردی از کارگردان‌های سینما، در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی ایسکانیوز در پاسخ به این سوال که پخش قسمت‌هایی از فیلم‌های راه یافته به جشنواره فیلم فجر مثل پشت صحنه آن‌ها در صداوسیما تا چه اندازه می‌تواند مثمر ثمر باشد، گفت: جشنواره باید آنچه را که خود فیلمساز صلاح بداند از صداوسیما پخش کند در این صورت کار خوبی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته مثال این کار برای فیلم «جشن تولد» انجام شد. یعنی پشت صحنه‌ای از این فیلم تهیه شد که مورد استقبال قرار گرفت و بعد از آن بسیاری از وجود و تهیه چنین کاری با خبر شدند.

وی در ادامه تصریح کرد: البته در این کار باید منافع تهیه کننده و کارگردان نیز در نظر گرفته شود.

*جشنواره فجر ظرفیت حمایت از آثار را در اکران آنلاین ندارد

کارگردان فیلم «جشن تولد» درباره حمایت از اکران آنلاین فیلم‌های راه یافته به جشنواره فیلم فجر گفت: جشنواره فیلم فجر چنین ظرفیتی برای حمایت از آثار ندارد و از ضرر و زیان این کار نیز نمی‌تواند جلوگیری کند. اما چنین کاری می‌تواند توسط فیلمساز انجام شود و خود این کار هم باید بر اساس منافع فیلم انجام شود.

لاجوردی در پاسخ به این سوال که آیا جشنواره بین المللی فیلم فجر با توجه به شرایط شیوع کرونا می‌تواند اجرا شود و یا باید تغییراتی برای اجرا در آن اعمال شود، گفت: نمی‌تواند مثل سال‌های قبل برگزار شود باید دید برگزاری این جشنواره به صلاح هست یا نه؟ همچنین باید گفت برخی در تولید یک اثر سینمایی ترس دارند که ویروس کرونا به آن‌ها منتقل شود. زیرا وقتی خود فرد ناقل کرونا می‌شود بقیه افراد مرتبط با او مثل اعضای خانواده، دوستان و حتی همکاران او در خطر هستند.

وی در ادامه تصریح کرد: اگر برگزاری جشنواره به دست خودم بود به شکل سابق برگزارش نمی‌کردم. حتی با ۵۰ درصد ظرفیت هم برگزار نمی‌کردم. چون وقتی جمعیتی در کنار هم باشد بالاخره گفت‌وگو دارند و آداب و رسوم خود را به جا می‌آورند و نمی‌شود جلوی آن‌ها را گرفت.

لاجوردی تاکید کرد: امسال عزیزان و هنرمندان زیادی را از دست دادیم و دیگر کافی است.

*هنرمندان را نباید قربانی سیمرغ کرد

فیلمساز سینما تصریح کرد: به نظرم سیمرغ ارزش بیشتری از هنرمندان ندارد. الان به سیمرغ بیشتر توجه می‌شود تا هنرمندان کشور. جشنواره بین المللی فیلم فجر باید به شکل دیگری برگزار شود. هر فیلمسازی دوره خوش شانسی یا بدشانسی دارد، امسال می‌تواند دوره بد شانسی برخی از فیلمسازان باشد. اوضاع باید مدیریت شود تا هنرمندان را از دست ندهیم.

لاجوردی اظهار کرد: فیلمسازان برای اکران فیلم‌های خود آنچه را صلاح بدانند حتما انجام می‌دهند و اگر راهکاری هم ارائه شود نمی‌توان گفت که درست است.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه طبیعت هنرمندان خاص است، گفت:  اهل سینما آداب اجتماعی و هنجارهایی دارند که به آن‌ها توجه شده است. اگر برگزاری جشنواره به دست خودم بود آن را با محدودیت‌های زیادی انجام می‌دادم. باز هم می‌گویم هنرمندان از سیمرغ ارزش بیشتری دارند. هنرمندان را نباید قربانی سیمرغ کرد. امسال سیمرغ را قربانی هنرمندان کنیم.  باید راهکار جدی برای برگزاری جشنواره بین المللی فیلم فجر داشته باشیم.

کارگردان فیلم «جشن تولد» درباره استقبال کم فیلمسازان از جشنواره بین المللی فیلم فجر امسال گفت: ممکن است این طور باشد که فیلمسازان صبر کرده‌اند تا فیلم‌های خود را بعد از کرونا نمایش دهند چون اگر آثارشان را به این جشنواره ببرند مثل سال‌های قبل دیده نخواهند شد. برخی از تهیه کنندگان ناراحت هستند و رقبتی به ساخت فیلم ندارند تا فیلم‌هایشان در جشنواره نشان داده شود.

لاجرودی درباره جشنواره بین امللی فیلم فجر گفت: این جشنواره امسال دردسرساز خواهد شد چون با شرایط خاصی مواجه هستیم. شاید بتوانیم با مدیریت خوب مشکلات را حل کنیم اما جشنواره مثل سال قبل نخواهد بود. چون سال‌های قبل هنجارهایی داشت که امسال اتفاق نخواهد افتاد. اگر بودم جشنواره فیلم فجر را برگزار نمی‌کردم.

انتهای پیام/

مجید فاضلی کد خبر: 1084610 برچسب‌ها جشنواره فیلم فجر کرونا ویروس عباس لاجوردی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: جشنواره فیلم فجر کرونا ویروس عباس لاجوردی جشنواره بین المللی فیلم فجر جشنواره فیلم فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۰۶۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خراسان رضوی بیشترین تعداد دفاتر انجمن سینمای جوانان کشور را دارد

به گزارش خبرگزاری مهر، بابک داوودی در دیدار با شهردار گناباد با بیان اینکه بیشترین تعداد دفاتر انجمن سینمای جوانان کشور در خراسان رضوی است اظهار کرد: این استان از ظرفیت‌های خاصی در تولید فیلم کوتاه برخوردار است.

وی از انجمن سینمای جوانان گناباد به عنوان یکی از دفاتر موفق استان خراسان رضوی یاد کرد و افزود: این انجمن در ارزیابی های انجام شده با برخورداری از بزرگترین کارگاههای فیلمسازی کشورمان و حتی خاورمیانه در جایگاه مناسبی در فیلمسازی جهان قرار دارد.

مدیر املاک و مستغلات انجمن سینمای جوانان ایران افزود: انجمن سینمای جوانان گناباد با برخورداری از ظرفیتهای هنرمندان مستعد و توانمند و نگاه مثبت مسوولان به این جایگاه رسیده است.

داوودی با بیان اینکه انجمن سینمای جوانان ایران تنها انجمن بین المللی کشور است که فیلمهایش به جشنواره های خارجی راه می یابد، خاطرنشان کرد: توانمندی های هنرمندان و فیلمسازان ایرانی در قالب انجمن سینمای جوانان در جشنواره های مهم بین المللی و جهانی به نمایش گذاشته می شود و این ظرفیت مهمی برای معرفی فیلمسازی کشور در دنیا به شمار می شود.

گفتنی است؛ انجمن سینمای جوان گناباد که از سال ۱۳۶۵ فعالیت خود را آغاز کرده است، هم اکنون در رشته‌های آموزش عکاسی، کارگردانی، فیلمنامه نویسی، تدوین، صدابرداری و صداگذاری، تصویربرداری، فیلم داستانی، مستند و تجربه گرا فعالیت می‌کند.

کد خبر 6092451

دیگر خبرها

  • انتشار کتاب «سمفونی رنگ، هارمونی خط»
  • پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه معرفی شد
  • «مدیر مدرسه» به اکران آنلاین رسید
  • فراخوان سومین جشنواره پاسخ برتر اعلام شد
  • خراسان رضوی بیشترین تعداد دفاتر انجمن سینمای جوانان کشور را دارد
  • لزوم برندینگ شهری با احیای گرافیک محیطی
  • «عینک قرمز»ِ حامد بهداد با «تگزاس۳» اکران می‎‌شود
  • عکس | حامد بهداد با عینک قرمز به سینما می‌ِآید!
  • اکران آنلاین فیلمی با بازی هدیه تهرانی
  • حسین قناعت:«والدین امانتی» به کودکان حفاظت از محیط زیست را آموزش می‌دهد/ فیلم کودک با اکران آنلاین بهتر دیده می‌شود