Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام نیوز به نقل از العالم، به دنبال به کار بردن عبارت «حکومت نظامی» از سوی دونالد ترامپ در صفحه توئیترش، شبکه خبری سی ان ان به نقل از یک مقام امنیتی سابق کاخ سفید گفت مفهوم پیام ترامپ برای هوادارانش این است که او به براندازی حکومت در آمریکا فکر می کند.

سی ان ان گزارش داد: دونالد ترامپ در جریان جلسه روز جمعه گذشته (۲۸ آذرماه) در کاخ سفید بحث برقراری حکومت نظامی را مطرح کرد و برخی از افراد حاضر دراین جلسه را وحشت زده ساخت، افرادی که طی چهار سال گذشته به شنیدن سخنان «غیردموکراتیک» و «فتنه جویانه» وی عادت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سی ان ان خاطرنشان کرد: در جریان این جلسه زمانی که برخی از مقامات ارشد کاخ سفید بحث هایی درباره فعال کردن مساله حکومت نظامی شنیدند، زنگ های خطر را برای رسانه های آمریکایی به صدا در آوردند.

این رسانه آمریکایی ادامه داد: مایکل فلین مشاور سابق امنیت ملی کاخ سفید که هفته گذشته در جریان مصاحبه با شبکه تلویزیونی «نیوزماکس» (NewsMax) به ترامپ برای باقی ماندن در قدرت اعمال حکومت نظامی را توصیه کرده بود برای حضور درجلسه جمعه گذشته (۳۰ آذرماه) به کاخ سفید دعوت شد.

تمارنمای شبکه سی ان ان می نویسد: هرچند ترامپ در توئیت خود با به کار بردن عبارت «حکومت نظامی» آنرا یک دروغ می داند اما دو مقام کاخ سفید مطلع ازجلسه روز جمعه به این شبکه گفتند که هرچند ترامپ این ایده را مورد تایید قرار نداد اما این طرح در آن جلسه به بحث گذاشته شد.

سی ان ان درادامه خاطرنشان کرد: با این حال حتی اشاره به عبارت حکومت نظامی می تواند آتش خشم بسیاری از هواداران ترامپ که معتقدند در نتیجه انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا تقلب صورت گرفته، شعله ور سازد و از آن برداشت ایجاد آشوب و اغتشاش در آمریکا شود.

رئیس جمهوری آمریکا مجاز به اعمال حکومت نظامی است

«الیزابت نیومن» دستیار سابق مشاور امنیت ملی در دولت دونالد ترامپ درباره این نگرانی به سی ان ان گفت: توطئه افراد حامی ترامپ مبتنی بر قانون شورش مصوب سال ۱۸۰۷ میلادی (Insurrection Act of ۱۸۰۷) است که چنانچه در آمریکا شورش و قیامی که منتج به بلوا در این کشور شود، شخص ریاست جمهوری مجاز به اعمال حکومت نظامی است.

نیومن افزود: برای گروه های هوادارافراطی ترامپ ، شنیدن چنین عبارتی از سوی وی به منزله علامتی و دست آویزی است که به خیابانها بریزید و دست به اغتشاش بزنید.

وی که به گفته سی ان ان همچنین مشاور در گروه ضد ترامپ موسوم به «بایگدیگر به دفاع از دموکراسی بپردازیم» (anti-Donald Trump political group Defending Democracy Together) است به این شبکه خبری گفت: مفهومی که (این عبارت) برای گروه های افراطی آشوبگر هوادار ترامپ بویژه گرو های فرانژادپرست سفید پوست در بردارد، «تسریع» در سرنگون ساختن حکومت و دولت آمریکا دارد، این گروها بر این باورند که با ایجاد آشوب و اغتشاش در آمریکا رخدادن جنگ داخلی در آمریکا تسریع می شود.

نیومن خاطرنشان کرد، بنابراین، زمانی که چنین افراد و گروه هایی از رئیس جمهوری آمریکا می شنوند که وی از ایده اعمال حکومت نظامی استقبال می کند ، باید بطور قطع شاهد اقدامات آشوبگرانه برای آنکه (مکانیزم) قانون شورش توسط شخص رئیس جمهوری فعال شود؛ باشیم.

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: سی ان ان سی ان ان سی ان ان سی ان ان دونالد ترامپ براندازی آمریکا اعمال حکومت نظامی کاخ سفید سی ان ان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۰۶۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا: برای حفظ منافع ملی با طالبان تعامل می‌کنیم

معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در یک نشست خبری گفت برای حفظ منافع ملی ایالات متحده، تعامل با حکومت طالبان ضروری است. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «ودانت پاتل» معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا به خبرنگاران گفت برای حمایت از «مردم افغانستان و منافع ملی ایالات متحده»، تعامل با حکومت طالبان ضروری است.

وی افزود تعامل این کشور با حکومت طالبان زمینه مبارزه با تروریسم را فراهم می‌کند و مسائل حقوق بشری در افغانستان نیز در دستور کار واشنگتن است.

پیش از این نیز «کارن دکر» کاردار سفارت آمریکا برای افغانستان در گفتگو با «د نیو هیومنیترین» گفته بود واشنگتن در شرایطی قرار دارد که باید از طرفی سیاست عدم به رسمیت‌شناختن طالبان را دنبال کند و از جانب دیگر در پی تعامل عملی با کابل باشد.

شورای امنیت قطعنامه سازوکار تعامل با طالبان را تصویب کردسازمان ملل: حضور زنان در دولت افغانستان شرط تعامل با طالبان استروزنامه آمریکایی: «بایدن» در برابر درخواست‌ها برای تعامل با طالبان مقاومت می‌کند

جامعه اطلاعاتی آمریکا نیز پیش‌تر در ارزیابی سالانه خود از تهدیدات علیه این کشور اعلام کرده بود  قدرت و تعامل بین‌المللی حکومت طالبان افزایش یافته است.

«ند پرایس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نیز گفته بود کشورهای جهان براساس منافعی که دارند با طالبان در تعامل هستند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • آمریکا: برای حفظ منافع ملی با طالبان تعامل می‌کنیم
  • ترامپ اعضای ناتو را تهدید کرد
  • تحولات اوکراین| سکوت کاخ سفید درباره نابودی ۶ موشک دوربرد
  • دانشگاه کلمبیای آمریکا تبدیل به پادگان نظامی شد؛ ترامپ خوشحال شد
  • ترامپ اعضای ناتو را تهدید کرد/ پول نمی‌دهیم
  • ترامپ باز هم اعضای ناتو را تهدید کرد
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین پس از ورود به کاخ سفید
  • ترامپ برای کمک به کی‌یف شرط گذاشت
  • واکنش کاخ سفید به تسخیر دانشگاه کلمبیا توسط دانشجویان
  • شست و شوی مغزی کودکان روسیه و مهیا کردن آنها برای جنگ/آموزش و پرورش در خدمت اهداف حکومت