Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری زنجان گفت: طبق برنامه ریزی ها، با تجهیز، تکمیل و پذیرش بیمار در نقاهتگاهی به میزان بالای ۵۰ درصد، نقاهتگاه بعدی آماده سازی می شود که چنین اقدامی تحقق برنامه‌های ترسیم شده را هدفمند می‌کند.

به گزارش خبرگزاری برنا از استان زنجان؛ خدابخش مرادی نافچی در جلسه بررسی طرح شهید قاسم سلیمانی در استان با اشاره به اینکه شیوه نامه پشتیبانی و تامین اقلام مالی اینطرح تهیه شده است، افزود:  در این شیوه نامه ۹ محور نیازهای اجرایی طرح از قبیل تامین اقلام حفاظت بهداشت فردی در نقاهتگاه‌ها و اقلام حفاظتی فردی برای تیم عملیاتی لحاظ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: حمایت از خانواده های نیازمند، تامین تجهیزات مورد نیاز پزشکی، تامین خودرو، نیروی خدماتی مورد نیاز اجرای طرح، اطلاع رسانی و اقناع سازی افکار عمومی در خصوص اجرای این طرح تامین اعتبار و مستندسازی اقدامات استانی مدیریت کرونا را شامل می‌شود.

این مسوول ادامه داد: در این راستا علوم پزشکی برآورد مالی برای اجرای طرح در هشت محور و ماهانه ۱۶ میلیارد تومان انجام داده و تفکیک های شهرستانی آن نیز مشخص شده است.

وی اظهار داشت: طرح شهید قاسم سلیمانی در سه مرحله ۴۰، ۴۰ و ۲۰ درصدی در استان اجرا خواهد شد که تحقق منابع لازم مکانیزم‌هایی را می‌طلبد که مسوول هماهنگی سه محور تامین اقلام حفاظتی و بهداشتی، اقلام حفاظت فردی و حمایت از خانواده ها در استان با معاونت اقتصادی استانداری است.

مرادی افزود: در این خصوص می‌توان از ظرفیت های کارخانجات برای تحقق برنامه ها استفاده کرد و اینگونه نباشد که همه نقاهتگاه‌ها در شهرستانها فعال شود و استقبالی انجام نگیرد و در این ارتباط به دانشگاه علوم پزشکی پیشنهاد شد در خصوص فعال سازی نقاهتگاه‌ها اولویت بندی شود.

این مسوول ادامه داد: تامین تجهیزات مورد نیاز پزشکی و مسوولیت هماهنگی این کار به عهده دانشگاه علوم پزشکی استان و تامین خودرو و نیروی خدماتی مورد نیاز به معاون توسعه مدیریت منابع استاندار واگذار شده است که در این میان ۲۵ درصد خودروهای دستگاههای اجرایی با راننده در اختیار این طرح قرار می‌گیرد.

وی اظهار داشت: جذب نیروی داوطلب شاغل در دستگاههای اجرایی و نهادهای عمومی با تشکیل کمیته مراقبتی در نقاهتگاهها و بر اساس اعلام مسوول نقاهتگاهها با هماهنگی فرمانداران و معاون توسعه مدیریت منابع استاندار انجام می‌گیرد.

مرادی خاطرنشان کرد: بحث اطلاع رسانی، اقناع سازی و افکار عمومی در خصوص اجرای طرح نیز با مسوولیت معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری زنجان بوده و اختصاص بیلبوردها و تلویزیون شهری، بهره‌گیری از سامانه های اطلاع رسانی هیات های مذهبی، سازمان های مردم‌نهاد و بهره‌گیری از فضای مجازی در ۲ حوزه مورد توجه قرار می گیرد.

وی اظهار داشت: تلاش می‌شود در این طرح لزوم همراهی برای حضور در نقاهتگاه‌ها تبیین شود و تامین اعتبار و مستندسازی اقدامات استانی مدیریت کرونا در طرح شهید قاسم سلیمانی نیز به مدیریت و برنامه ریزی استان سپرده شده است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان تجهیز نقاهتگاه ها اولویت بندی نقاهتگاه ها مورد نیاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۰۷۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قبرستان دهخدا تبدیل به پارک می‌شود

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی گفت: قبرستان دهخدا که متعلق به اوقاف است، تبدیل به پارک می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، مصطفی طاهری، امروز_ دوشنبه هفدهم اردیبهشت- در جلسه تعیین تکلیف قبرستان دهخدا اظهار کرد: مردم از شرایط موجود این محل اذیت می‌شوند در حالی که نهادهای متولی می‌توانند آن را تغییر کاربری بدهند و باید این کار را انجام دهند، به هر حال باید این فضا تغییر کند و نباید دود این مساله به چشم مردم برود.

وی افزود: امیدواریم با اقدامات و هماهنگی‌های صورت گرفته تا تابستان سال‌جاری تغییر کاربری آن به پارک تصویب شود، خوشبختانه هیچ نهادی دنبال منفعت در این مساله نیست، در نهایت دیدگاه اوقاف هم باید این باشد که مردم از وضعیت این محل اذیت نشوند و اگر راهکار میانبری هم برای حل مساله هست، باید انجام دهیم.

حجت‌الاسلام مختار کرمی مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان هم در این نشست، گفت: جلسات متعدد قبلی منجر به تفاهم‌نامه‌ای شد و باید کار را قانونی پیش ببریم و ما هم دغدغه مردم را داریم، اما توافقات باید کارشناسی شده باشد.

وی ادامه داد: موافق پیشبرد امور به نفع مردم هستیم، چون یکی از کارکردهای اساسی وقف برای آسایش مردم است و الان هم همان‌گونه است اما بعضی مقررات در اختیار ما نیست و آماده هستیم، به شرط باقی ماندن این محل به صورت وقفی خود شهرداری آن را به پارک تبدیل کند.

علیرضا فیروزفر شهردار زنجان نیز در ادامه جلسه، گفت: تغییر کاربری این مکان می‌تواند انجام شود و برای ما فرق نمی‌کند که چه کاربری برای آن تصویب شود، چون هدف ما آبادانی شهر است.

وی اظهار کرد: خود اوقاف هم می‌تواند این زمین را آباد کند و ما می‌توانیم این کار را تسهیل کنیم اما باید زمان‌بندی شده باشد و آماده برگزاری مناقصه تعیین پیمانکار هستیم.

کد خبر 751115

دیگر خبرها

  • حفظ سلامت حجاج در حج تمتع اولویت هلال‌احمر است
  • قبرستان دهخدا تبدیل به پارک می‌شود
  • حل معضل کمبود پزشک زن در کشور اولویت مسئولان نیست
  • سابقه زیاد همکاری با آموزش و پرورش، از اولویت‌های جذب معلمان است
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب تم‌تم در شهرستان جوانرود
  • آغاز دور جدید فروش خودروهای وارداتی در سال جدید + جزئیات | ثبت نام جدید انجام می‌شود؟
  • پیگیری وضعیت اقلام و تجهیزات منوریل در گمرکات کشور
  • ۱۵۰۰ هکتار زمین در زنجان برای نهضت ملی مسکن تامین شد
  • یک هزار و ۵۰۰ هکتار زمین در زنجان برای نهضت ملی مسکن تامین شد
  • توضیحات معاون فرماندار زنجان درباره نحوه تقسیم‌بندی فضای تبلیغی شهری